اعتراضات واخبار کارگری 15 فوریه 2017

اخباروگزارشات کارگری27بهمن1395
لایحه اصلاح قانون کار احمدی نژاد – روحانی نه!
تغییرقانون کار بنفع کارگران آری!
- اعتصاب و شکایت کارگران شرکت آبرسانی مبارکه اصفهان IEM
- تجمع اعتراضی کارگران بیکارشده کارخانه ذوب‌آهن اردبیل مقابل استانداری برای چندمین بار!
- آخرین خبردرباره کارگران اعتصابی بیکارشده کارخانه سیمان مسجدسلیمان با 4ماه حقوق معوقه!
- تجمع اعتراض‌ پرستاران بیمارستان تهران به عدم پرداخت8ماه مطالباتشان!
ایجاد جو رعب و وحشت ازجانب حراست بیمارستان ونیروهای انتظامی!
- بازداشت و بی خبری از سه فعال کارگری در استان فارس
- علی رغم صدور 17 سال زندان بر علیه جعفر عظیم زاده به دلیل فعالیتهای صنفی ،باز هم پرونده ایی دیگر و دادگاهی دیگر

- گزارشی درباره تعطیلی معدن سه چاهون و وضعیت کارگرانش!
- اعتراض رسانه ای کارگران کنتورسازی قزوین نسبت به نمایش رسانه ای مدیریت کارخانه!
- عدم پرداخت 4ماه حقوق کارگران کارخانه جهان الکتریک!
- قراردادهای ۳۶روزه؛خط بطلان بر امنیت شغلی
- بدون تفسیرجهت اطلاع:
طلاب و روحانیون اتباع خارجی مشمول قانون تأمین اجتماعی شدند!
- دومین تجمع اعضای شرکت تعاونی نور‌ پران در مقابل استانداری زنجان
- تجمع اعتراضی اهوازی ها مقابل استانداری خوزستان برای سومین روزمتوالی!
- کشته وزخمی شدن 2کارگر درکاشان بر اثر ریزش دیوار

اعتصاب و شکایت کارگران شرکت آبرسانی مبارکه اصفهان IEM

اتحادیه آزاد کارگران ایران: کارگران شرکت تولیدی وسایل آبیاری وآبرسانی مبارکه اصفهان IEM علیرغم طرح شکایت بر علیه کارفرما و اعتراضات متعدد تاکنون موفق به دریافت مطالبات خود نشده اند.

کارگران این شرکت تولید کننده لوله و اتصالات پلی اتیلن از خرداد ماه سالجاری به این سو حقوقی دریافت نکرده اند و عیدی و سنوات سالهای 93 و 94 آنان نیز پرداخت نشده است و کارفرما از خرداد ماه امسال به این طرف، فقط دو ماه از بیمه کارگران را به صندوق سازمان تامین اجتماعی واریز کرده است.

بنا بر گزارشهای رسیده به اتحادیه آزاد کارگران ایران، علیرغم تحمیل چنین شرایط فلاکتباری به کارگران این کارخانه و طرح شکایت از سوی آنان در مراجع ذی صلاح و صدور رای به نفع آنان که حتی منجر به توقیف اموال کارفرما نیز شده است و فرمانداری اصفهان و دیگر نهادهای مسئول در جریان آن هستند هنوز این کارگران قادر به دریافت مطالبات خود نشده اند و عملا هیچکس پاسخگوی آنان نیست.

یکی از کارگران این کارخانه اظهار میدارد من 25 میلیون تومان طلب دارم اما بدلیل عدم پرداخت آن از سوی کارفرما، نمیتوانم هزینه سه میلیون تومانی جراحی فرزندم را که بطور فوری و حیاتی به آن احتیاج دارد تامین کنم. طبق این اظهارات، از آنجا که کارگران کارخانه مدت 8 ماه است حقوقی دریافت نکرده اند و دفترچه های بیمه شان تمدید نمیشود تمام زندگی شان زیر و رو شده و در چنان شرایط مصیبت باری قرار دارند که از تصور انسان خارج است. آنان حتی علیرغم قرض و بدهی و دریافت کمک از فامیل و دوستان، دیگر قادر به تامین پیش پا افتاده ترین نیازمندیهای خانواده هایشان نیستند و در این میان هیچیک از نهادهای مسئول در شهر اصفهان از وضعیت به غایت مشقت بار این کارگران خم به ابرو نمی آورد.

بنا بر این گزارش، علیرغم اینکه کارفرما حدود ده روز پیش وعده پرداخت مطالبات کارگران را داده بود از پرداخت آن خودداری کرد و به همین دلیل آنان دست به اعتصاب زدند. همچنین این کارگران بارها در مقابل دفتر شرکت در اصفهان دست به تجمع زده اند که با دخالت نیروی انتظامی ناچار به پایان دادن به تجمع خود شده اند. همچنین رای توقیف اموال که در دست کارگران است از آنجا که اموال شرکت در رهن بانک است عملا هیچ گرهی از مشکل کارگران باز نکرده و کارفرما با توجه به صدور رای توقیف اموال، مواد اولیه برای تولید را در حدی وارد کارخانه میکند که توقیف آن از سوی کارگران مشکلی از مشکلات آنها را حل نمیکند.

کارگران شرکت آبرسانی مبارکه اصفهان از آنجا که تاکنون با طرح شکایت و انجام اعتراضات متعدد موفق به دریافت مطالبات خود نشده اند تصمیم دارند در صورت ادامه وضعیت موجود، عازم تهران شده و در مقابل دفتر تهران شرکت دست به تجمع بزنند.

شرکت آبرسانی مبارکه اصفهان 50 سال پیش تاسیس شده است و در سه سال گذشته رو به تعطیلی گذاشته، بطوریکه تا کنون از 120 کارگر شاغل در آن، فقط 62 نفر باقی مانده اند. این کارگران از سه ماه تا 29 سال سابقه کار در این کارخانه دارند.

اتحادیه آزاد کارگران ایران – 27 بهمن ماه 1395

تجمع اعتراضی کارگران بیکارشده کارخانه ذوب‌آهن اردبیل مقابل استانداری برای چندمین بار!

اخباروگزارشات کارگری:امروز27بهمن، کارگران کارخانه ذوب‌آهن اردبیل دراعتراض به بیکاری و عدم پرداخت ماه ها حقوقشان برای چندمین بار مقابل استانداری اردبیل تجمع کردند.


بنابه گزارش خبرگزاری هادرهمین رابطه،امروزمجید خدابخش استاندار اردبیل با اشاره به این موضوع اظهار داشت: کارخانه ذوب‌آهن با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در استان اردبیل احداث شده و سرمایه‌گذار این کارخانه مجتمع خود را به یک پیمانکار دیگر به صورت اجاره‌ای واگذار کرده است.

وی گفت: پیمانکار مربوطه کارگرانی برای کار در این کارخانه به کار گرفته و در پرداخت حق و حقوق آن‌ها کوتاهی کرده است که در واقع برطرف کردن این مشکل از حوزه وظایف استانداری اردبیل خارج بوده است.

استاندار اردبیل با بیان اینکه چندین بار با سرمایه‌گذار مربوطه برای رفع این مشکل از طرف استانداری تماس حاصل شده است که متأسفانه بی‌نتیجه بود، تصریح کرد: قانون برای این گونه مشکلات کارفرمایی و کارگری تمهیدات لازم را لحاظ کرده و باید کارگران شاکی این کارخانه با مراجعه به اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل از طریق قانونی پیگیر موضوع باشند.

خدابخش افزود: اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی می‌تواند برای احیای حق کارگران این مجموعه، علیه کارفرما حکم صادر کرده و این حکم از طریق مراجع قضائی قابل اجرا خواهد بود.

درهمین رابطه:

*ادامه تجمعات کارگران بیکارشده کارخانه ذوب‌آهن اردبیل برای بازگشت بکار وپرداخت مطالباتشان!

تجمعات کارگران بیکارشده کارخانه ذوب آهن اردبیل برای بازگشت بکار وپرداخت مطالباتشان کماکان ادامه دارد.

بناابه گزارشات منتشره،کارخانه ذوب‌آهن اردبیل از 25آذرماه سال جاری تعطیل و213کارگرش با ماه ها حقوق معوقه بیکارشدند.

طی هفته ها گذشته کارگران بیکارشده کارخانه ذوب آهن اردبیل برای بازگشت بکار وپرداخت مطالباتشان بارها دست به تجمع اعتراضی زده اند.

*تجمع اعتراضی چند باره کارگران کارخانه ذوب آهن اردبیل مقابل استانداری همزمان با نشست خبری استاندار!

امروز11بهمن، کارگران کارخانه ذوب آهن اردبیل برای چندمین بار همزمان با نشست خبری استانداردراعتراض به عدم پرداخت مطالبات 14ماهه شان درمقابل استانداری اجتماع کردند.

به گزارش11بهمن ایرنا،استاندار اردبیل روز دوشنبه در این باره گفت: مشکل ذوب آهن اردبیل از سال های قبل وجود داشته و در سال 92 و 93 مشکلات موجود بررسی شد و با هدف حل مشکلات که وقت زیادی نیز برای آن گذاشته شد این کارخانه به فرد دیگری به صورت استیجاری واگذار شد .

مجید خدابخش افزود: تا د ی ماه سال جاری این کارخانه تحت مدیریت مستاجر بود اما ظاهرا’ بین مستاجر وصاحب اصلی کارخانه اختلافی بوجود آمده و تلاش می شود از طریق اداره کل تعاون، کار ورفاه اجتماعی این اختلاف ها برطرف شود.

وی اضافه کرد: این کارخانه یک واحد خصوصی است و طبق قانون کار اگر مشکلی بین کارگر و کارفرما ایجاد شود مشکلات موجود را باید اداره کل تعاون ، کارو رفاه اجتماعی رفع کند اما ما هم به نوبه خود پیگیری های لازم را انجام می دهیم .

استاندار اردبیل بیان کرد: قرار است پنجشنبه این هفته جلسه ای برای بررسی و رفع مشکل کارگران ذوب آهن تشکیل شود.

مهرامروزدرهمین رابطه نوشت، ظهر دوشنبه تعدادی از کارگران ذوب‌آهن اردبیل برای چندمین بار به استانداری اردبیل مراجعه کرده و خواستار پرداخت مطالبات ۱۴ ماهه خود شدند.

یکی از کارگران ذوب‌آهن اردبیل گفت: به مدت سه سال است مشکلات این واحد تولیدی مطرح می‌شود اما هنوز که هنوز است کارگران از کارخانه بابت حقوق و دریافتی خود طلب دارند.

وی افزود: با وجود اینکه سال گذشته این واحد تولیدی اجاره داده شد و مدتی با هر ماه حقوق یک ماه معوقه کارگران پرداخت شد، اما به دلیل حجم قابل‌توجه معوقه ها در حال حاضر ۲۳۰ کارگر این واحد تولیدی به اندازه چندین ماه حقوق دریافت نکردند.

این کارگر با بیان اینکه اغلب کارگران با مشکلات مالی جدی مواجه بوده و در آستانه تعطیلات نوروزی از خانواده خود شرمنده هستند، اضافه کرد: انتظار داریم مسئولان فکری به حال این واحد تولیدی کرده و راهکار اساسی اجرا کنند.

یکی دیگر از کارگران ذوب‌آهن گفت: این چندمین بار است که کارگران به استانداری اردبیل مراجعه کرده و پیگیری آنها بی‌نتیجه می‌ماند و در صورتی که مسئولان باز به صحبت‌های ما توجهی نکنند به مراجع بالاتر مراجعه خواهیم کرد.

*تجمع کارگران کارخانه ذوب آهن اردبیل دراعتراض به عدم پرداخت 2ماه حقوق مقابل استانداری!

امروز5بهمن،کارگران کارخانه ذوب آهن اردبیل در اعتراض به عدم پرداخت 2ماه حقوق مقابل استانداری تجمع کردند.

به گزارش منابع خبری محلی، نزدیک به یکصد و پنجاه نفر از کارگران کارخانه ذوب آهن اردبیل در مقابل درب اصلی استانداری تجمع کردند.

این کارگران نسبت به عدم پرداخت حقوق دو ماهه خود در آستانه عید اعتراض کردند.

آخرین خبردرباره کارگران اعتصابی بیکارشده کارخانه سیمان مسجدسلیمان با 4ماه حقوق معوقه!

کارگران کارخانه سیمان مسجد سلیمان که دست‌کم حدود چهار ماه مزد معوقه طلبکارند می‌گویند که حاضرند در صورت تامین نِسیه‌ای اقلام مورد نیاز خانواده‌های خود به فعالیت سابقشان در این واحد تولیدی بازگردند.

به گزارش 27بهمن ایلنا، در ادامه گرفتاری‌هایی که تاکنون کارگران کارخانه سیمان مسجد سلیمان با کارفرما برسر دریافت معوقات مزدی خود و راه‌اندازی فعالیت‌های این واحد تولیدی دارند، کارگران یاد شده اعلام‌کردند که حاضرند در صورت تامین نِسیه‌ای حداقل اقلام ضروری زندگی، فعالیت روزانه خود را از سر بگیرند.

براساس این گزارش،ظاهرا در جلسه‌ای که روز گذشته میان شماری از کارگران مسجد سلیمان با مسئولان محلی برگزار شده است، موضوع پرداخت دست‌کم سه ماه از مجموع مطالبات مزدی تمامی کارگران رسمی، قراردادی و پیمانکاری و.... مطرح شده است.

در عین حال از جانب این کارگران سیمان مسجد سلیمان پیشنهاد دیگری نیز مطرح شده است که براساس آن چنانچه کارفرمای آنها به کمک فرمانداری مسجد سلیمان با اصناف، فروشگاه‌ها، نانوایی‌، درمانگاه، داروخانه و پمپ‌بنزین این شهرستان بر سر تامین اقلام مورد نیاز خانواده‌های کارگران توافق کند، آنها حاضرند تا به کار سابق خود بازگردند.

کارگران ارائه دهنده این پیشنهاد می‌گویند: ما خواهان تامین اقلام مورد نیاز خانواده‌های خود هستیم برای همین اگر امکان استفاده نسیه از خدمات مراکز یاد شده میسر باشد حاضرهستیم به کار سابق بازگردیم.

کارخانه حدود 470 کارگر دارد که این کارگران از حدود دو ماه قبل به دلیل پرداخت نشدن مطالبات 4 ماه گذشته خود دست به اعتراض صنفی زده اند و در انتظار پرداخت مطالبات معوقه و آغاز فعالیت کارخانه ازسوی مسئولان هستند.

این وضعیت در حالی است که طی روزهای گذشته فعالیت این کارخانه توسط کارفرما متوقف شده است.

درهمین رابطه:

*کارفرمای سیمان مسجدسلیمان کارخانه را تعطیل وصدها کارگر را با ماه ها حقوق معوقه بیکارکرد!

بازداشت چند ساعته3کارگرمعترض!

اخباروگزارشات کارگری:کارخانه سیمان مسجد سلیمان دیروز (یکشنبه 24 بهمن ماه) پس از گذشت سی هشت روز اعتصاب کارگران این واحد تولیدی تعطیل اعلام شد.

صبح امروز25بهمن، سه نفر از کارگران معترض توسط نهاهای نظارتی برای چند ساعت توقیف می‌شوند که پس از اطلاع دیگر همکاران آنها با پیگیری‌های به عمل آمده در نهایت همگی آزاد می‌شوند.

ایلناامروزبنقل از کارگران معترض کارخانه سیمان مسجد سلیمان نوشت، به دنبال تصمیمی که کارفرمای این واحد تولیدی از روزهای گذشته گرفته بود، فعالیت کارخانه از امروز (دوشنبه 25 بهمن ماه) متوقف شده است.

این کارگران که شمار آنها تا نزدیک به 480 نفر می‌رسد این اقدام کارفرما را با اعتراضاتی که آنها از روز 17 دی ماه تا کنون داشته‌‌اند مرتبط دانستند و یادآور شدند که دلیل اعتراضات آنها تنها به تعویق افتادن معوقات مزدی بوده است.

برپایه این اظهارات هرکدام از کارگران سیمان مسجد سلیمان براساس نوع کار و قرارداد استخدامی بین 5 تا 16 ماه دستمزد معوقه طلبکارند.

به گفته این منابع توقف فعالیت کارخانه سیمان مسجد سلیمان که از قبل توسط کارفرما به اطلاع نهادهای اداری محلی رسیده بود در حالی از بامداد امروز آغاز شده است که پیشتر اعضای نهاد صنفی کارگری این واحد تولیدی در اواخر هفته گذشته وادار به استعفا شده بودند.

در عین حال این کارگران می‌گویند که از سوی مسئولان فرمانداری به آنها وعده پرداخت مطالبات مزدی برای روز سه شنبه 26 بهمن ماه (فردا) داده شده است و به همین دلیل این کارگران به منظور اعلام حسن نیت خود امروز از برپایی تجمع اعتراضی در محوطه کارخانه خودداری کرده‌اند.

از سوی دیگر این کارگران می‌گویند با وجود توقف اجتماعات اعتراضی، صبح امروز سه نفر از همکاران آنها توسط نهاهای نظارتی برای چند ساعت توقیف می‌شوند که پس از اطلاع دیگر همکاران آنها با پیگیری‌های به عمل آمده در نهایت همگی آزاد می‌شوند.

*از کارگران اعتصابی کارخانه سیمان مسجد سلیمان در راه دست یابی به مطالبات برحقشان حمایت کنیم!

کارگران کارخانه سیمان مسجد سلیمان دردومین روزازماه دوم اعتصابشان تهدید به اخراج شدند!

کارفرمای کارخانه سیمان مسجد سلیمان کارگران را دردومین روزازماه دوم اعتصابشان تهدید به اخراج ازکارکرد.

به گزارش18بهمن ایلنا،منابع خبری گزارش کردند که کارفرمای کارخانه سیمان مسجد سلیمان پس از سی ودو روز از اعتراض کارگران به دلیل پرداخت نشدن 4 ماه از مطالبات معوقه‌شان، آنها را تهدید به اخراج کرده است.

براین اساس ظاهرا این تصمیم کارفرما پس از آن صورت گرفته است که اعتراض 32 روزه کارگرانی که خواهان معوقات مزدی خود هستند بر فعالیت این واحد تولیدی تاثیر گذاشته است به طوری که شنیده می‌شود کارفرما قصد دارد در روزهای آینده در مورد نحوه فعالیت این کارخانه تصمیمات جدیدی را اتخاذ کند.

در این زمینه یکی از کارگران کارخانه سیمان مسجد سلیمان در تشریح جزئیات این خبر گفت: صبح امروز کارفرما نامه ای را به مدیران داخلی شرکت ابلاغ کرده است که از آنها خواسته شده از تاریخ 20 بهمن ماه از ورود همه کارگران رسمی قراردادی و پیمانکاری به کارخانه جلوگیری کنند ودر عین حال این مسئله را در نامه ای جدا گانه به اداره کار مسجد سلیمان اطلاع رسانی کرده وخواستار برقراری بیمه بیکاری کارگران شده است.

با این حال منابع خبری می‌گویند که کارگران سیمان مسجد سلیمان همچنان خواستار معوقات مزدی خود هستندو پیگیری آن را از کارفرما مطالبه می‌کنند.

تجمع اعتراض‌ پرستاران بیمارستان تهران به عدم پرداخت8ماه مطالباتشان!

ایجاد جو رعب و وحشت ازجانب حراست بیمارستان ونیروهای انتظامی!

حدود ۶۰ نفر از پرستاران بیمارستان خمینی در اقدامی خودجوش در روز یکشنبه ۲۴ بهمن‌ماه از ساعت ۹ تا ۱۲ ظهر در محوطه این بیمارستان در اعتراض به آنچه که آن‌را تأخیر ۸ ماهه در پرداخت کارانه و شیفت‌های کاری اجباری می‌خواندند تجمع کردند.

بنا بر اظهارات شاهدان عینی در ابتدای این تجمع نیروهای حراستی بیمارستان تجمع‌کنندگان را کنترل کردند و با حضور پلیس آنها به سمت سالن اجتماعات بیمارستان خمینی هدایت شدند.

طی این مدت مدیر پرستاری بیمارستان اسامی شرکت‌کنندگان در تجمع را ثبت کرده و حراست بیمارستان هم از این افراد تصویربرداری کرد.

البته در اقدامی حراست بیمارستان تصاویر و فیلم‌های شخصی تلفن همراه تجمع‌کنندگان را مورد بازبینی قرار دادند.

به گزارش26بهمن پایگاه خبری نظام پرستاری تهران،آخرین کارانه پرداخت شده پرستاران بیمارستان ‌خمینی مربوط به برج ۴ (تیر‌ماه) است.

دکتر «رضایی» و «صالحی» به‌همراه برخی مسئولان و مدیر پرستاری بیمارستان خمینی در جمع تجمع‌کنندگان حضور یافتند و دکتر «رضایی» پاسخگوی پرسش تجمع‌کنندگان بود.

ایشان با اذعان به وجود مشکلات مالی بیمارستان و ناتوانی سازمان‌های بیمه‌گر در پرداخت مطالبات بیمارستانی در ادامه پرداخت ۲ کارانه معوق پرستاران از سوی بیمارستان تا پایان ماه وعده داد.

هم‌چنین عنوان کرد با توجه به شرایط مالی موجود از دی‌ماه ۹۴ تاکنون کارانه پرستاران از درآمد اختصاصی بیمارستان پرداخت شده است و از این پس قادر به پرداخت کارانه‌ها نخواهیم بود.

البته در این جلسه پرستاران شرکتی اعلام کردند در صورت پرداخت نشدن کارانه‌ها تا پایان سال نسبت به استعفا و خروج از بیمارستان اقدام می‌کنند.

پرستاران حاضر در نقد دکتر رضایی به مواضع قائم مقام سازمان نظام پرستاری کشور برخورد تندی نشان دادند که ایشان ناگزیر از خودداری از ادامه نقد خود شدند.

طی این مدت مدیر پرستاری بیمارستان اسامی شرکت‌کنندگان در تجمع را ثبت کرده و حراست بیمارستان هم از این افراد تصویربرداری کرد.

البته در اقدامی حراست بیمارستان تصاویر و فیلم‌های شخصی تلفن همراه تجمع‌کنندگان را مورد بازبینی قرار دادند.

بنا بر اظهارات تجمع‌کنندگان تأخیر در پرداخت کارانه و معوقات پرستاری آنها را با مشکل تأمین مایحتاج زندگی مواجه هستند و از مسئولان رسیدگی عاجل نسبت به پرداخت کارانه‌ها و معوقات را خواستار شدند.

بازداشت و بی خبری از سه فعال کارگری در استان فارس

سه تن از فعالان کارگری استان فارس، از یک هفته پیش توسط ماموران امنیتی در شیراز بازداشت شدند. از وضعیت و محل نگهداری این فعالان اطلاعی در دست نیست.

آقایان شهاب کریم آقایی، جعفر پژوهش پور و حسین اسماعیلی، روز چهارشنبه بیستم بهمن ماه، در مقابل اداره کار استان فارس توسط ماموران لباس شخصی بازداشت شده اند.

این شهروندان از کارکنان اعتصابی و معترض شرکت «صنایع مخابراتی راه دور ایران» و در برگزاری تجمعات اعتراضی چندی پیش کارگران و کارکنان این شرکت فعال بوده اند.

منزل این فعالان کارگری توسط مامورانی که حکم بازرسی داشتند، مورد تفتیش و ضبط برخی وسایل قرار گرفته و با خانواده آنان نیز برخورد «اهانت آمیز» شده است.

خانواده این شهروندان علیرغم گذشت یک هفته از وضعیت و محل نگهداری آنان اطلاعی ندارند.

پیش از این، کارکنان و کارگران صنایع مخابراتی راه دور ایران (I.T.I) ضمن برگزاری تجمعاتی اعتراضی در چندین شبانه روز، با واگذاری این صنایع به برخی ارگان ها و نهادهای خاص مخالفت کرده و خواستار پرداخت حقوق ماه های گذشته خود شده بودند.

به گفته منابع نزدیک به کارگران معترض، مقامات امینی و اداری استان، با معترضان «شدیدا» برخورد داشتند.

برگرفته ازسایت اتحادیه آزاد کارگران ایران

علی رغم صدور 17 سال زندان بر علیه جعفر عظیم زاده به دلیل فعالیتهای صنفی ،باز هم پرونده ایی دیگر و دادگاهی دیگر


اتحادیه آزاد کارگران ایران تاریخ: 27/11/1395

گزارشی درباره تعطیلی معدن سه چاهون و وضعیت کارگرانش!

شب گذشته(26بهمن)، کار بهره برداری از معدن سه چاهون که توسط شرکت کاوشگران نصر بافق انجام می شود تعطیل شد.

به گزارش منابع خبری محلی،نماینده کارگران این شرکت در رابطه با این تعطیلی گفت:اختلافات بین کارگران و کارفرما در مورد میزان کار و نحوه انجام کار بوده که قبلا با توافق هایی که شده قرار بود قرار شد با افزایش راندمان کار میزان حقوق ومزایای کارگران افزایش یابد.

حسین خلیلی در ادامه بیان داشت: پس از اعتراض کارگرها به مسئولین شرکت و عدم اجرا شدن تعهدات ،کار به حالت قبل برگشت و پیمانکار کار را تعطیل کرد.

وی افزود:از ابتدای کار این شرکت مشکلات زیادی از جمله نحوه پرداخت حق و حقوق و بیمه تکمیلی کارگرانی که در سخت ترین شرایط کار می کنند وجود داشته ولی متاسفانه تاکنون رفع نشده است.

نماینده کارگرها در خصوص معوقات و حقوق عقب افتاده کارگرها اظهار داشت: حقوق آذر ماه هنوز پرداخت نشده است و نصف مبلغ بن سفر از ماهها قبل همچنان درلیست معوقات هست.

وی در پایان درباره کارت بانکی حقوق کارگران گفت:حقوق از طریق کارت یکی از موسسات اعتباری که در بافق اصلا شعبه ندارد پرداخت می شود اگر کارت خراب یا گم شود چند ماه طول می کشد تا کارت جدید از آن موسسه که در استان کرمان هست بدست ما میرسد یا باید کلیومترها راه برای گرفتن کارت جدید یا هزینه بیمه به استان کرمان برویم .

گقتنی است معدن سه چاهون متعلق به شرکت سنگ آهن مرکزی با مدیرعاملی محمد جواد عسکری می باشد.

اعتراض رسانه ای کارگران کنتورسازی قزوین نسبت به نمایش رسانه ای مدیریت کارخانه!

در پی انتشار اخباری در رسانه ها مبنی بر پرداخت کردن 2 ماه حقوق عقب افتاده کارگران کارخانه کنتورسازی قزوین از 5 ماه حقوق، از طرف کارگران این کارخانه اعلام شد که این حقوق کامل نبوده و صرفا در حد پرداختی برای سکوت رسانه ها در جو خبری موجود بوده است.

شرکت کنتورسازی قزوین که در تولید کنتورهای برق ید طولایی دارد مدت هاست که دچار مشکلات فراوانی شده است و ضعف مدیریتی کار این شرکت را به جایی رسانده تا حدود 500 کارگر مدت ها هیچ کدام از مزایای شغلی شان را دریافت نکنند و تعدادی از آنها به مصاحبه با رسانه ها بپردازند.

بدنبال اعتراضات پی در پی کارگران این کارخانه، مدیریت پس از گذشت زمان زیادی دو ماه حقوق معوقه را پرداخت کرد و در رسانه ها منتشر شد اما مسئله ای که مغفول ماند و به آن توجه نشد این بود که این دو ماه حقوق، به هیچ وجه حقوق کامل نبوده است و بخشی از حقوق بوده است به صورتی که حقوق یک کارگر با سابقه این شرکت همراه با حق اولاد و حق مسکن و... حدود1/300هزار تومان است اما تنها 800 هزار تومان که خالص حقوق است و هیچ یک از مزایا در آن در نظر گرفته نشده است پس از افت و خیزها و جنجال های فراوان، پرداخت شده است.







پس از گفتگو با کارگران این شرکت آنها اظهار کردند این حقوق صرفا در حد یک نمایش رسانه ای است و با وضعیت فعلی کارخانه مدیریت نمی تواند تا پایان سال حقوق و مزایای معوقه آنها را پرداخت کند و مدیریت اگر قولی برای پرداخت می دهد تنها یک شعار است.

عدم پرداخت 4ماه حقوق کارگران کارخانه جهان الکتریک!

کارگران کارخانه جهان الکتریک نیشابور می‌گویند که کارفرما این واحد صنعتی هنوز بابت مطالبات مربوط به دستمزد چهارماه گذشته حدود 180 کارگر هنوز با آن‌ها تسویه حساب نکرده است.

به گزارش27بهمن ایلنا،تعدادی از کارگران جهان الکتریک افزودند: به‌صورت مشخص حدود 180 کارگر در این واحد تولیدی با سوابق بالای 15 سال مشغول کارند که میانگین حجم معوقات مزدی آنها تا4 ماه می‌رسد.

به گفته کارگران این کارخانه؛ کارفرما به بهانه کمبود منابع مالی از پرداخت مطالبات معوقه آنان در حالی خوداری می‌کند که وضعیت تولید و فروش این واحد تولیدی در سال جاری مطلوب بوده است.

از قرار معلوم این کارگران که بیش از 15 سال سابقه کار در این کارخانه را دارند، به دلیل مشکلات معیشتی بیش از این نمی‌توانند منتظر پرداخت دستمزدشان بمانند و به همین دلیل از مسئولان استانداری وفرمانداری شهرستان نیشابوور خواستار رسیدگی به وضعیت خود شده‌اند.

قراردادهای ۳۶روزه؛خط بطلان بر امنیت شغلی

با وجود وعده‌های مکرر برای تامین امنیت شغلی کارگران اما همچنان قراردادهای موقت و کمتر از یکسال در بازار کار کشور جولان می دهد.

بلاتکلیفی قانونی در بحث امنیت شغلی کارگران فضا را برای برخی کارفرمایان فراهم کرده تا با سوء استفاده از این خلاء‌ قراردادهای موقت را رواج دهند.

طبق آمار ارائه شده، گفته می‌شود حدود ۹۵ درصد از قرادادهای کار، موقت هستند؛ آماری که بارها اعلام شده اما هنوز اقدام موثری برای ساماندهی آن انجام نشده است.

قرارداد یک واحد تولیدی با کارگر خود از ۲۵ بهمن تا ۳۰ اسفند به مدت ۳۶ روز منعقد شده است. در عین حال که این قراردادها مغایر با شعارهای صیانت از نیروی کار و امنیت شغلی کارگران است، اما اگر «داشتن شغل» کمترین حق یک فرد است، بنابراین عدم ثبات و امنیت شغلی به ویژه کارگران باید زنگ خطری برای مسئولان باشد.

یک نمونه قرارداد کار که اخیرا بین کارگر و کارفرما به مدت ۳۶ روز منعقد شده است


چندین بار مسئولان مربوطه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و در راس آن، ربیعی، بارها بر امنیت شغلی کارگران تاکید کردند به طوریکه حتی شهریور امسال بخشنامه یازده بندی امنیت شغلی از سوی این وزارتخانه ابلاغ شد.

رواج قراردادهای موقت موضوع تازه‌ای نیست بلکه زخم کهنه بخشی از کارگران و خط بطلانی بر امنیت شغلیشان است.

البته خرداد سال گذشته وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با ابلاغ دستورالعملی تحت عنوان دستورالعمل شماره ۴۰، انعقاد قراردادهای موقت زیر یکسال را برای کارفرمایان ممنوع کرد اما تنها چند روز پس از این تصمیم و در پی اعتراض کارفرمایان، وزارت کار مصوبه خود را پس گرفت و این دستورالعمل را لغو کرد.

بدیهی است که ساماندهی قراردادهای موقت و سفید امضا به عنوان یک ضرورت باید در دستور کار وزارت کار باشد. در این راستا لایحه اصلاح قانون کار که هم اکنون فرآیند بازگشت خود را از مجلس به دولت طی می کند ، می‌تواند فرصت مناسبی برای رفع ابهامات ماده ۷ قانون کار درباره مدت قراردادهای کار باشد.

بخشی ازیک گزارش مهربتاریخ27بهمن

بدون تفسیرجهت اطلاع:

طلاب و روحانیون اتباع خارجی مشمول قانون تأمین اجتماعی شدند!

مدیر کل اتباع سازمان تامین اجتماعی از مشمولیت طلاب و روحانیون اتباع خارجی تحت پوشش قانون تامین اجتماعی خبر داد.

به گزارش ایلنا، ، حسین جودکی، مدیر کل اتباع سازمان تامین اجتماعی اظهار داشت: با هدف تعمیم و گسترش پوشش بیمه به جامعه روحانیون، از این پس طلاب و روحانیون اتباع خارجی می توانند با مراجعه به هر یک از شعب سازمان تامین اجتماعی و ارائه کارت اقامت یا گذرنامه معتبر و همچنین معرفی نامه از مرکز خدمات حوزه های علمیه، با عقد قرارداد در قالب بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد، نسبت به بیمه پردازی اقدام و از مزایای بیمه تأمین اجتماعی و تعهدات قانونی آن بهره‌مند شوند.

وی اضافه کرد: همچنین در راستای گسترش و تعمیم پوشش بیمه و با رویکرد تسهیل امور بیمه اتباع خارجی، شرایط بهره مندی اتباع موصوف از بیمه زنان خانه دار نیز فراهم شده است.

جودکی اظهار داشت: به موجب دستور اداری "بیمه زنان خانه دار اتباع خارجی" که با هدف بهره‌مندی جامعه مذکور از تعهدات قانونی تأمین اجتماعی صادر شده است، از این پس زنان خانه‌دار اتباع خارجی با مراجعه به نزدیکترین شعبه محل سکونت خود و ارائه کارت اقامت یا گذرنامه معتبر می‌توانند به عنوان زنان خانه دار، نسبت به انعقاد قرارداد در قالب بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد و بیمه پردازی خود اقدام و از مزایای مربوطه بهره مند شوند.

دومین تجمع اعضای شرکت تعاونی نور‌ پران در مقابل استانداری زنجان

روزگذشته(26بهمن)، اعضای شرکت تعاونی نور‌‌پران برای تعیین تکلیف زمین‌های بلاتکلیفشان مقابل استانداری تجمع کردند.

این دومین بار طی ماه اخیر است که اعضای شرکت تعاونی نور‌ پران مقابل استانداری زنجان تجمع می‌کنند.

به گزارش منابع خبری محلی،یکی از اعضای این تعاونی به نمایندگی از همه اعضا با اشاره به اینکه این تعاونی یک هزار و 800 نفر اعضا دارد اظهار کرد: اعضای این تعاونی 27 سال است که در انتظار این هستند که زمین‌های خریداری شده به محدوده شهر اضافه شود.

وی با اشاره به اینکه فیش‌های خریداری شده این زمین‌ها قبل از گلشهر و بسیاری از شهرکهای تازه تاسیس خریداری شده است افزود: فیش‌های خریداری شده زمین‌های نورپران به صورت قانونی بوده است.

وی با اشاره به اینکه استاندار جدید نیز فعلا وارد این موضوع نشده است گفت: استاندار قبلی نیز با وجود مراجعه چندین باره حاضر به حل مشکلات ما نشد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر به این نتیجه رسیدیم که علت مخالفت‌ها برای اضافه زمین‌های ما به محدوده شهر، گرفتن این زمین‌ها از ما بوده است گفت: در حال حاضر نیز برای ما پیشنهاد زمین‌های شهر‌ک شهر‌آرا را می‌دهند.

وی با بیان اینکه اکثر اعضای این شرکت اقشار پایین جامعه هستند گفت: ما برای حل مشکلات خود به ادارات مربوطه رفتیم ولی پاسخی دریافت نکردیم.

وی با اشاره به اینکه برای حل مشکلات ما هیچ مسئولی پاسخگو نیست گفت: به ناچار برای حل مشکلات خود در مقابل استانداری تجمع کردیم تا شاید گره مشکلات ما به دست استاندار باز شود.

گفتنی است زمین‌های نورپران نزدیک به 3 دهه است که در ا

...