اخباروگزارشات کارگری22آذر1395 لایحه اصلاح قانون کار احمدی نژاد – روحانی نه!

اخباروگزارشات کارگری22آذر1395
لایحه اصلاح قانون کار احمدی نژاد – روحانی نه!
تغییرقانون کار بنفع کارگران آری!
- تجمع کارگران خدمات شهری شهرداری منطقه دو خرم‌آباد دراعتراض به عدم پرداخت 4ماه حقوق!
- کمیته هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکل های کارگری:
سرکوب تجمع اعتراضی رانندگان و کارگران شرکت واحد تهران را محکوم می کنیم!
- آخرین اخباردرباره تبدیل وضعیت ویکسان سازی حقوق کارگران پست های فشارقوی برق!
- ادامه بلاتکلیفی شغلی ومعیشتی کارگران اخراجی کارخانجات نساجی بروجرد علیرغم وعد و وعیدها مسئولان!

- اخراج135کارگر کارخانه چيني سحر!
- عدم پرداخت3ماه حقوق و2ماه حق بیمه کارگران شهرداری لوشان!
- تجمع کشاورزان مقابل بخشداري گندمان!
- تجمع اعتراضی متقاضیان مسکن مهر مقابل بانک مرکزی!
- اعتصاب پزشکان طرح تحول سلامت کلینیک امام رضا بم دراعتراض به عدم پرداخت6ماه حقوق!
- اعتصاب وتجمع دانشجویان دانشگاه‌های بزرگ تهران دراعتراض به انتقال رشته روانشناسی بالینی!
- اعتصاب وتجمع دانشجویان دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه خلیج فارس!
- دانشجویان دانشگاه صنعت نفت:ما تنها حقمان را می خواهیم
- کمیته هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکلهای کارگری:
«هر چه مستحکم تر باد پیوند جنبش دانشجویی و جنبش کارگری»
- مرگ یک کارگر نقاش مصدوم براثرحوادث کاری در بیمارستان خمینی ساری!
تجمع کارگران خدمات شهری شهرداری منطقه دو خرم‌آباد دراعتراض به عدم پرداخت 4ماه حقوق!
روزیکشنبه21آذر،کارگران خدمات شهری شهرداری منطقه دو خرم‌آباد دراعتراض به عدم پرداخت4ماه حقوق دست به تجمع زدند.
امروزایلنا طی گزارشی بدون اشاره به تجمع اعتراضی این کارگران نوشت: دست کم 500 نفر از کارگران فضای سبز شهرداری خرم آباد 4ماه حقوق دریافت نکرده‌اند.
این کارگران که به واسطه یک شرکت پیمانکاری در شهرداری خرم‌آباد کار می‌کنند علاوه بر تعویق حقوق، حق بیمه آنان نیز به سازمان تامین اجتماعی با تاخیر پرداخت می شودو این بد حسابی در حالی اتفاق افتاده که سهم 7 درصدی حق بیمه آنان از حقوق شان کسر می شود.

گفته می‌شود بدهی کلان شهرداری به پیمانکاران بخش خصوصی دلیل اصلی این پرداخت نشدن حقوق کارگران است.

کمیته هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکل های کارگری:

سرکوب تجمع اعتراضی رانندگان و کارگران شرکت واحد تهران را محکوم می کنیم!

امروز ۱۴آذر در حالی که رانندگان شرکت اتوبوسرانی تهران بابت عدم پرداخت تسهیلات مسکن، اعم از مسکن نگرفته ها و پروژهای نیمه کاره تعاونی مسکن در ساعت ۱۰برای پیگیری مقابل شهرداری تهران دست به تجمع زدند، طی یک عملیات سرکوب " گازانبری" مورد هجوم مامورین انتظامی قرار گرفتند. نیروهای سرکوب گر پس از ضرب و شتم شدید رانندگان، تعدای از آنها را بازداشت کردند. مصدومین را به بیمارستان انتقال دادند و پس از چند ساعت بازداشتی ها هم آزاد شدند.

کمیته هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکل های کارگری ضمن حمایت از خواسته های رانندگان و کارگران شرکت واحد، یورش سبعانه امروز به تجمع اعتراضی آنها را محکوم می کند. بدون تردید راننده گان و کارگران شرکت واحد خود را محق می دانند به هر طریق ممکن به این سرکوب آشکار معترض باشند و تا رسیدن به خواسته های شان به اعتراض خود ادامه دهند. حاکمان سرمایه داری در ایران ناتوان از پاسخگویی به مطالبات کارگران و مزدبگیران جامعه، گزینه ای جز ابزار سرکوب آنها ندارند. این در حالی است که گستره اختلاس، پولشویی، حقوق های نجومی و رانت خواری مسئولین و مدیران رده های مختلف مدیریتی، روز به روز آشکارتر می شود.

کارگران، بازنشسته گان، فرهنگیان، پرستاران برای محقق شدن خواسته های شان تجمع می کنند؛ نویسنده گان به یاد محمد مختاری و محمد جعفر پوینده گرد هم می آیند، اما پاسخی جز ضرب و شتم و بازداشت و یا بی توجهی به مطالبات شان نمی گیرند. آزادی تجمع و آزادی بیان حق مسلم هر شهروندی است و هیچکس را نباید به این خاطر سرکوب و زندانی کرد.

کمیته هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکل های کارگری - 14/9/1395

آخرین اخباردرباره تبدیل وضعیت ویکسان سازی حقوق کارگران پست های فشارقوی برق!

آیا سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشوری ابلاغیه کارگر دائم اپراتورهای پست‌های فشارقوی برق را امضا وبه وزارت نیروابلاغ خواهدکرد؟

آیا حقوق و مزایای اپراتورهای کار معین با سایر نیروهای پیمانی و رسمی یکسان می شود؟

روزیکشنبه21آذرماه، طرح یکسان سازی حقوق و مزایای اپراتورهای کار معین با سایر نیروهای پیمانی و رسمی در کمیسیون تلفیق مجلس به تصویب رسید وبرای رای گیری وتصویب درصحن علنی مجلس مطرح خواهدشد.

سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشوری به کارشکنیش ادامه می دهد و از ارسال ابلاغیه کارگر دائم اپراتورها به وزارت نیرو طفره می رود.

بنابه گزارشات منتشره،پس از رایزنی های مداوم نمایندگان کارگران پست‌های فشارقوی برق با نمایندگان مجلس و همچنین حضور مکررشان در مجلس، طرح یکسان سازی حقوق و مزایای اپراتورهای کار معین پست های فشار قوی برق در کمیسیون تلفیق با ۵۶ درصد آراتصویب شد.

بنابه گفته کارگران پست‌های فشارقوی برق، این طرح مصوب، پس از رای ‌گیری و تصویب در صحن علنی مجلس، لازم الاجرا خواهد شد.

از سوی دیگر این کارگران،از کارشکنی‌های سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشوری در امضای ابلاغیه کارگر دائم اپراتورهای پست‌های فشارقوی برق انتقاد کردند و گفتند سازمان مدیریت بایستی با استناد به ماده 124 خدمات کشوری، ابلاغیه کارگر دائم اپراتورها را امضا و به وزارت نیرو ابلاغ کند، اما تا کنون علیرغم پیگیری‌های اپراتورها، از این کار طفره رفته‌است.

درهمین رابطه:

*دومین روز تجمع اعتراضی کارگران پست های فشارقوی برق مقابل سازمان مدیریت!

امروز5مهر، برای دومین روز متوالی کارگران پست های فشار قوی برق مقابل سازمان مدیریت تجمع کردند.

یک کارگرپست های فشارقوی برق درهمین رابطه گفت: در جلسه امروز توانستیم موضوع برون سپاري (واگذاري به شركت هاي خصوصي) را كه در مخالفت با آن طي ديروز و امروز تجمع كرديم لغو کنیم و مقرر شد بعد از تدوین، ابلاغیه کارگر دایم هرچه سریعتر امضا شود.

به گزارش5مهرایلنا،اپراتورهای پست های فشار قوی برق از ادامه تجمعات اعتراضی خود در تهران خبر دادند.

این کارگران که از شهرهای مختلف برای پیگیری مطالبات خود به تهران آمده اند، امروز (پنجم مهرماه) برای دومین روز متوالی تجمع برگزار کردند.

از قرار معلوم، تجمع امروز از ساعت ده صبح مقابل دفتر استخدامی سازمان مدیریت و برنامه ریزی، در تهران برگزار شده و در آن حدود 300 نفر از اپراتورها شرکت دارند.

این اپراتورها خواسته اصلی خود را اجرای طرح کارگر دائم عنوان کردند و گفتند: نگرانی اصلی ما این است که سازمان مدیریت در جهت پیگیری سیاست های خصوصی سازی وزارت نیرو، از اجرای این طرح چشم پوشی کند و تبدیل قرارداد اپراتورهای پست های فشار قوی به قرارداد دائم به دست فراموشی سپرده شود.

از قرار معلوم، پس از تجمع روز گذشته مقابل سازمان مدیریت، مسئولان سازمان به تجمع کنندگان وعده های شفاهی داده اند اما معترضان می گویند در ماههای گذشته این چندمین بار است که از شهرهای دور و نزدیک به تهران می آییم و دیگر از وعده های شفاهی خسته شده ایم، بهتر است مسئولان به جای وعده های پی در پی، در پی قانونی کردن روند کار باشند.

علاوه بر این، این معترضان عصر روز گذشته تجمعی مقابل مجلس شورای اسلامی ترتیب دادند و توانستند با اعضای کمیسیون انرژی مجلس، مطالبات خود را مطرح کنند.

به گزارش امروزجارپرس درهمین رابطه، صبح امروز حدود 300 نفر از اپراتورهاي برق فشار قوي در مقابل ساختمان سازمان مديريت و برنامه ريزي تجمع كردند و پس از آن پنج کارگرپست های فشارقوی برق بنمایندگی از دیگرکارگران طي جلسه اي با رییس امور مدیریت مشاغل و دبیرخانه شوراها و همچنين سرپرست معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی اين سازمان به رايزني پرداختند.

يكی از این 5کارگرگفت: روز گذشته(4مهر) در مقابل مجلس شوراي اسلامي تحصن كرديم و از ساعت 9 صبح امروز نيز حدود 300 نفر از اپراتورهاي برق در مقابل ساختمان سازمان مديريت و برنامه ريزي تجمع كرديم.

وي ادامه داد: ظهر امروز جلسه اي با حضور پنج عضو شوراي اپراتوري برق با «همت علي شاهنظری، رییس امور مدیریت مشاغل و دبیرخانه شوراها» و «علي صفدری، سرپرست معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی سازمان مدیریت» برگزار كرديم.

اين کارگرپست های فشارقوی برق،افزود: در جلسه امروز توانستیم موضوع برون سپاري (واگذاري به شركت هاي خصوصي) را كه در مخالفت با آن طي ديروز و امروز تجمع كرديم لغو کنیم و مقرر شد بعد از تدوین، ابلاغیه کارگر دایم هرچه سریعتر امضا شود.

وي مي گويد كه دليل تجمعات چندين باره شان در مقابل مجلس و سازمان مديريت و برنامه ريزي كشور، عمل به ماده 124 قانون خدمات کشوری است كه طبق آن بكارگيري نيروي انساني در برخي از مشاغل كه سازمان اعلام مي دارد در سقف پست هاي سازماني مصوب و مجوزهاي استخدامي بر اساس قانون كار امكانپذير مي باشد.

همچنين در تبصره اين ماده آمده است: مجموع دريافتي كارمنداني كه به موجب قانون كار در دستگاه هاي اجرايي شاغل مي باشند نبايد از 1/2 برابر حقوق و مزاياي كارمندان مشابه تجاوز كند.

*ادامه تجمعات اعتراضی کارگران پست های فشارقوی نسبت به عدم تبدیل وضعیت!

صبح امروز4مهر، جمعی از کارگران پست های فشار قوی برق مقابل سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور تجمع کردند.

به گزارش 4مهرایلنا، صبح امروز حدود سیصد نفر از اپراتورهای قرارداد معین پست های فشار قوی برق از سراسر کشور به تهران آمدند و مقابل سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور تجمع کردند.

تجمع‌کنندگان خواسته خود را اجرای طرح قرارداد دائم عنوان کردند و گفتند: با چندین سال سابقه کار در یکی از سخت ترین مشاغل، از امنیت شغلی بی بهره‌ایم و خواستار تبدیل قرارداد به قرارداد دائم هستیم.

به گزارش امروزجارپرس درهمین رابطه،روز يكشنبه (4 مهرماه) جمعي از اپراتورهاي برق فشار قوي كه خواستار تبدیل قرارداد به کارگر دائم هستند در مقابل مجلس تجمع كرده و مي گويند كه زمزمه هایی مبنی بر واگذاری پروژه های شرکت توانیر به بخش خصوصی به گوش می‌رسد که این مساله بر نگرانی کادر قرارداد معین افزوده است.

این فعالان کارگری تاکید کردند در صورت برآورده نشدن مطالبات و عدم تحقق وعده‌ها، در هفته های آتی رایزنی‌ها و اعتراضات را ادامه خواهند داد.

*فردا(4مهر) کارگران پست های فشار قوی برق خوزستان مقابل مجلس و سازمان مدیریت تجمع می کنند!

4کارگر پست های فشار قوی برق خوزستان درراه پیوستن به تجمع اعتراضی فردادرتهران دچارتصادف وبستری شدند!

4 نفر از کارگران پست‌های فشار قوی برق که از خوزستان برای شرکت در تجمع اعتراضی که از قرار معلوم قرار است فردا (چهارم مهر) مقابل مجلس و سازمان مدیریت برگزار شود، راهی تهران بودند، در بروجرد تصادف کرده و هر چهار نفر مصدوم شدند.

به گزارش3مهرایلنا،یکی از کارگران پست‌های فشار قوی برق از سانحه تصادف همکاران خود در مسیر تهران خبر دادند.

به گفته این فعال کارگری، 4 نفر از کارگران پست‌های فشار قوی برق که از خوزستان برای شرکت در تجمع اعتراضی که از قرار معلوم قرار است فردا (چهارم مهر) مقابل مجلس و سازمان مدیریت برگزار شود، راهی تهران بودند، در بروجرد تصادف کرده و هر چهار نفر مصدوم شدند.

این کارگران با انتقاد از رویکرد نامناسب وزارت نیرو و سازمان مدیریت می‌گویند: چرا باید کارگران پست‌های فشار قوی برق هزینه پیگیری مطالبات را با جان خود بپردازند.

این فعالان با طرح این پرسش از نمایندگان مجلس و مسئولان سازمان مدیریت که کارگران قرارداد معین پست های فشار قوی برق باید در این مسیر چندنفر دیگر تلفات بدهند تا بتوانند درخواست برحق خود را به گوش مسولین برسانند، خواستار رسیدگی هرچه سریعتر مسئولان به وضعیت پیش آمده شدند.

گفتنی است کارگران قرارداد معین پست‌های فشار قوی برق در ماههای گذشته بارها از شهرهای دور و نزدیک به تهران آمدند و چندین تجمع اعتراضی برای پیگیری اجرای طرح قرارداد دائم، برگزار کردند.

*فراخوان کارگران پست های فشار قوی برق برای تجمع مقابل سازمان مديريت و برنامه ريزي

گزارش دریافتی:شورای هماهنگی کارگران پست های فشار قوی برق ایران طی فراخوانی از کارگران پست های فشار قوی برق دعوت کرد روز دوشنبه 20اردیبهشت ماه برای اعتراض به بلاتکلیفی قراردادی مقابل ساختمان سازمان مديريت و برنامه ريزي،حضوربهم رسانند.

بخشی از متن فراخوان این کارگران، به قرار زير است:

با توجه به پیگیری های مستمر همکاران غیرتمند و پرتلاش در زمینه های مختلف و اهداف مورد نظر شورای اپراتوری پست های فشار قوی برق کشور ، و از آنجاییکه پس از گذشت جلسات متعدد بجهت ترمیم قرارداد اپراتورهای کار معین پست های فشار قوی برق کشور که در این خصوص مکاتبه ایی در مورخه۱۳۹۴/۱۰/۲۹ نیز از سوی وزارت نیرو جهت تعیین تکلیف وضعیت قراردادهای این قشر به سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور صورت گرفت که بعد از پیگیری های مجدانه و مستمر اعضای محترم شورا و همکاران ارجمند سراسر کشور ، متأسفانه هیچ گونه اراده خاصی در برگزاری جلسه تعیین تکلیف اپراتورهای کار معین از سوی سازمان مدیریت وجود ندارد و بهانه های مختلف از جمله بودجه سال ۹۵ و برنامه توسعه ششم و غیره ، شورای هماهنگی بهره برداران پست های فشار قوی خاضعانه از کلیه همکاران غیرتمند و پرتلاش استدعا دارد ضمن حفظ انسجام و اتحاد در تاریخ ۱۳۹۵/۲/۲۰ رأس ساعت ۹ صبح جلوی درب سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور شرکت نمایند.

*تعویق تجمع اعتراضی کارگران پست فشار قوی برق بدنبال وعده پیگیری 2 هفته ای سازمان مدیریت و برنامه ریزی!

شورای هماهنگی کارگران پست های فشار قوی برق ایران اعلام کرد: با توجه به قول مساعد مسئولین امر در خصوص تعیین تکلیف اپراتورهای کار معین پست های برق طی دو هفته پیش رو، تجمع اعتراضی که مقرر بود در تاریخ ۱۳۹۵/۲/۲۰ رأس ساعت ۹ صبح جلوی درب سازمان مدیریت و برنامه ریزی برگزار گردد به زمان دیگری موکول می گردد.

گزارش دریافتی: شورای هماهنگی کارگران پست های فشار قوی برق ایران طی اطلاعیه ای بتاریخ17اردیبهشت ماه از تعویق تجمع اعتراضی 20اردیبهشت ماه مقابل سازمان مدیریت و برنامه ریزی،خبرداد.

بخشی از این اطلاعیه بقرار زیراست:

پیرو پیگیری های مستمر همکاران و اعضا محترم شورای هماهنگی بهره برداران پست های فشار قوی برق کشور مبنی بر تشکیل جلسه شورای اداری سازمان مدیریت و برنامه ریزی در خصوص مکاتبه ایی که در مورخه ۱۳۹۴/۱۰/۲۹ از سوی وزارت نیرو جهت تعیین تکلیف اپراتورهای کار معین پست های فشار قوی برق کشور و همچنین جلسات متعدد با اعضای شورای اپراتوری در خصوص قرارداد کارگری دائمی انجام گرفته است.

آخرین پیگیری های صورت گرفته بدین شرح است:

طی دیدار و گفتگو اعضای محترم شورای اپراتوری با صفدری در مجلس شورای اسلامی ایران، جلسه ایی در این خصوص هفته گذشته در سازمان مدیریت گرفته شده و نظر مسئولین سازمان هم در خصوص اپراتورهای کار معین پست های برق وزارت نیرو مثبت می باشد .

طبق آخرین صحبتی که اعضای شورای اپراتوری با مسئولین سازمان مدیریت داشته اند قرار بر این شده است که دستور کار اپراتورهای کار معین از جلسه شورای اداری سازمان مدیریت خارج و آقایان شاه نظری و جمالی قمی و دکتر صدر نوری اعضای محترم شورای مذکور طی هفته جاری یا نهایتا هفته آتی جلسه ایی جهت تعیین تکلیف مکاتبه وزارت نیرو مبنی بر اپراتورهای کار معین پست های برق کشور تشکیل شود و نتیجه جلسه به وزارت نیرو ابلاغ گردد.

بنابراین با توجه به قول مساعد مسئولین امر در خصوص تعیین تکلیف اپراتورهای کار معین پست های برق طی دو هفته پیش رو تجمع اعتراضی که مقرر بود در تاریخ ۱۳۹۵/۲/۲۰ رأس ساعت ۹ صبح جلوی درب سازمان مدیریت برگزار گردد به زمان دیگری موکول می گردد که متعاقبا زمان مورد نظر به اطلاع عموم همکاران محترم ابلاغ خواهد شد امید آن می رود که مسئولین امر بر عهد و وفای خود باقی مانده و تکلیف این کارگران را مشخص کنند در غیر اینصورت تا حصول نتیجه نهایی اپراتورهای کار معین پست های برق کشور چاره ایی جز تجمع اعتراضی نخواهند داشت.

ادامه بلاتکلیفی شغلی ومعیشتی کارگران اخراجی کارخانجات نساجی بروجرد علیرغم وعد و وعیدها مسئولان!

کارگراخراجی کارخانجات نساجی بروجرد:

مسئولان باید به این نکته مهم توجه کنند که وعده و وعیدهای دروغین آنها نقش و تاثیر بسیار مخرب و مستقیمی بر زندگی کارگران گذاشته و مشکلات اقتصادی، معیشتی، خانوادگی و استرس‎های روحی و روانی را برای آنان به دنبال دارد.

در شرایطی که کارگران اخراجی کارخانجات نساجی بروجرد در انتظار تحقق وعده‎ها مبنی بر بازگشت به کار هستند، تاکنون خبری از پرداخت تسهیلات و زمینه‎سازی برای این منظور نیست.

کارخانجات نساجی بروجرد که تاسیس آن به سال 1362 برمی‎گردد و شامل 5 کارخانه در یک مجموعه است، تا کنون فراز و فرودهای زیادی را تجربه کرده است.

سال87 این کارخانجات با بحران روبه‌رو شد که در نهایت به اخراج تعداد زیادی از کارگران آن انجامید و پس از عبور از بحران کارگران اخراجی به مرور به کار خود بازگشتند.

سال گذشته نیز کارخانجات نساجی بروجرد مانند بسیاری از واحدهای تولیدی و صنعتی این شهرستان با مشکلاتی روبرو شد و این بار نیز مدیران آن برای کاستن از حجم مشکلات تنها گزینه را اخراج کارگران دیدند و به این ترتیب در ماه‎های پایانی سال 94 زمزمه اخراج تعدادی از کارگران این کارخانه شنیده شد.

در این مدت مسئولان استانی و شهرستانی در مصاحبه‎های خبری مختلف با وعده‎هایی مانند کارگران کارخانجات نساجی بروجرد اخراج نمی‎شوند، مشکلات پیش روی طرح توسعه کارخانجات نساجی بروجرد هرچه سریعتر برطرف می‎شوند، تعدیل نیرویی اتفاق نمی‎افتد و ... سعی در کاهش بحران داشتند.

با تحقق نیافتن هیچ‎یک از این وعده‎ها در نهایت با تصمیم هیئت مدیره این کارخانه قرارداد کاری 483 نیروی آن تمدید نشد و به این ترتیب آغاز سال 95 با بیکاری این تعداد از کارگران مقارن شد.

با توجه به درخواست اعطای تسهیلات 50 میلیارد تومانی به منظور نوسازی تجهیزات و ماشین‎آلات و اقداماتی از این دست در کارخانجات نساجی بروجرد قرار بود، این بار اخراج موقتی باشد و بر این اساس یکم مهر ماه سال 95 زمان بازگشت به کار کارگران اخراج شده اعلام شد.

حال و با گذشت قریب به سه ماه از وعده یاد شده و قول و وعده مسئولان نسبت به اعطای تسهیلات درخواستی در مدت زمان کوتاه با هدف کمک به رفع بحران در کارخانجات نساجی بروجرد، تا کنون اتفاق مثبتی در جهت عملی شدن این وعده‎ها رخ نداده است و تنها قریب به 50 نفر از مجموع 483 کارگراخراج شده مجددا به کار بازگشتند.

با این تفاسیر، به نظر می‎رسد که کارگران اخراج شده کارخانجات نساجی بروجرد باید همچنان در انتظار تحقق وعده‎ها و ارائه تسهیلاتی بمانند که راه را برای تداوم فعالیت کاری آنها هموار سازد.

به هر حال باید منتظر ماند و دید که سرنوشت کارخانجات نساجی بروجرد چه می‎شود و وعده‎های مسئولان و مدیران کارخانه چه زمانی رنگ واقعیت به خود می‎گیرد؟

*وعده‎هایی که رنگ واقعیت به خود ندید

یکی از کارگران اخراجی کارخانجات نساجی بروجرد گفت: اگر چه پس از اخراج کارگران در کارخانجات نساجی مکرر به ما می‎گفتند که یکم مهر ماه امسال به کار باز می‎گردیم که این وعده همچون بسیاری دیگر از وعده‎های مسئولان رنگ و بوی واقعیت به خود نگرفت.

وی اظهار کرد: اعتراض و نامه نگاری‎های کارگران اخراجی این کارخانجات نیز تا کنون ثمری در پی نداشته و مسئولان همچنان با وعده‎های تکراری مبنی بر رفع مشکلات و بازگشت به کار کارگران آنها را سرگرم می‎کنند.

این کارگر بیکار شده افزود: باید از مسئولان استانی و شهرستانی و مدیران کارخانه پرسید، آیا وقت آن فرا نرسیده که با همت بیشتر و پیگیری مجدانه‎تری به مشکلات کارگران اخراجی نساجی بروجرد پایان دهند؟

وی ادامه داد: در حالی کارگران اخراجی کارخانجات نساجی بروجرد در بلا تکلیفی و انتظار آزاردهنده‎ای به سر می‎برند که مسئولان در ارائه پاسخ‎ منطقی و قانع‎کننده به آنها طفره می‎روند و این خود به نگرانی‎های شغلی و معیشتی این کارگران دامن می‎زند.

یکی دیگر از کارگران اخراجی نساجی بروجرد گفت: اخراج راهکار درستی برای حل مشکلات این کارخانه نبود، به عبارت بهتر مسئولان این واحد صنعتی باید راه حل عبور از مشکلات را در راهکارهای دیگری جستجو می‎کردند.

وی با اشاره به اینکه بر اساس شنیده‎ها تاکنون تسهیلات مورد نیاز به کارخانجات نساجی بروجرد تزریق نشده است، خاطر نشان کرد: مسئولان باید به این نکته مهم توجه کنند که وعده و وعیدهای دروغین آنها نقش و تاثیر بسیار مخرب و مستقیمی بر زندگی کارگران گذاشته و مشکلات اقتصادی، معیشتی، خانوادگی و استرس‎های روحی و روانی را برای آنان به دنبال دارد.

این کارگر کارخانجات نساجی بروجرد بیان کرد: در شرایطی که مسئولان تعهدی در قبال مشکلات جامعه کارگری نداشته و نسبت به حل آنها تلاش نمی‎کنند، چگونه می‎توان به افق و آینده روشن و توسعه پایدار شهرستان بروجرد و استان لرستان امید بست؟

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی بروجرد گفت: پس از تعدیل نیروی صورت گرفته در کارخانجات نساجی، از مجموع 483 نیروی تعدیل شده این کارخانه بیمه بیکاری برای 450 نفر برقرار شد.

کامران فرشید با اشاره به اینکه تا کنون قریب به50 نیروی تعدیل شده بر اساس نیاز کارخانه بازگشت به کار شده‎اند، عنوان کرد: در حال حاضر 90 نفر از نیروهای تعدیل شده این کارخانجات شرایط دریافت بیمه بیکاری را ندارند.

وی اظهار کرد: این افراد که به دلایل مختلفی از جمله پایین بودن سابقه کاری و استفاده از بیمه بیکاری در گذشته فاقد شرایط دریافت این بیمه هستند، در حال حاضر هیچ منبع درآمدی برای تامین نیازهای مالی و معیشتی خود و خانواده‎شان ندارند.

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی بروجرد خاطر نشان کرد: دیگر کارگران اخراج شده کارخانجات نساجی این شهرستان که شرایط لازم را برای دریافت بیمه بیکاری داشتند، در حال حاضر از مزایای این بیمه استفاده می‎کنند.

فرشید ادامه داد: با وجود پیگیری‎های مسئولان به منظور اعطای تسهیلات درخواستی کارخانجات نساجی شهرستان بروجرد، بانک صنعت و معدن لرستان در پرداخت تسهیلات 5 میلیارد تومانی به این کارخانه کوتاهی می‎کند.

وی بیان کرد: پس از طی مراحل کار در حوزه شهرستانی و استانی، پرونده اعطای تسهیلات 50 میلیارد تومانی به کارخانجات نساجی بروجرد نیز برای تایید نهایی ارسال شده اما کمیسیون مربوطه به بانک مورد نظر تاکنون پاسخی به این پرونده نداده است، از سویی مسئولان این بانک نیز در این باره اظهار بی‎اطلاعی می‎کنند.

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی بروجرد با اشاره به اینکه تاکنون هیچگونه تسهیلاتی به نساجی این شهرستان پرداخت نشده است، تصریح کرد: این در حالی است که در صورت تحقق درخواست ارائه شده مبنی بر اعطای تسهیلات 5 میلیارد تومانی به این کارخانه قرار بود، با توجه به رایزنی‎های صورت گرفته بخش اعظمی از کارگران فاقد شرایط دریافت بیمه بیکاری بازگشت به کار شوند.

فرشید تاکید کرد: با همه این تفاسیر متاسفانه عدم همکاری بانک صنعت و معدن لرستان در پرداخت تسهیلات 5 میلیارد تومانی به کارخانجات نساجی بروجرد مانع بازگشت به کار این کارگران شده است.

وی اظهار کرد: همچنین در اخبار پشت پرده شنیده می‎شود که مدیر کارخانجات نساجی بروجرد به دنبال طی مراحل لازم برای دریافت تسهیلات 5 میلیارد تومانی نیست، حال آنکه مسئولان کارخانه عدم همکاری بانک صنعت و معدن لرستان با نماینده معرفی شده از سوی این کارخانه را عامل این ناکامی می‎دانند.

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی بروجرد خاطر نشان کرد: در خصوص اعطای تسهیلات 50 میلیارد تومانی نیز باید گفت که با موافقت کمیسیون استانی مربوطه نسبت به پرداخت این میزان تسهیلات، در سطح استانی مشکلی برای پرداخت آن وجود ندارد.

فرشید خاطر نشان کرد: قریب به 20 روز از ارسال پرونده اعطای تسهیلات 50 میلیارد تومانی به کارخانجات نساجی بروجرد می‎گذرد و باید منتظر موافقت کمیسیون داخلی بانک مربوطه در تهران ماند.

وی با اشاره به اینکه پرداخت بیمه بیکاری بر اساس سوابق کاری افراد محاسبه می‎شود، افزود: در صورتیکه کارگران تعدیل شده کارخانجات نساجی بروجرد استحقاق دریافت بیمه بیکاری را از دست بدهند، بیمه بیکاری آنها قطع می‎شود.

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی بروجرد ادامه داد: در حالی کارگران تعدیل شده نساجی این شهرستان نسبت به چگونگی و زمان احتمالی بازگشت به کار خود بی‎اطلاع بوده و دچار سردرگمی شده‎اند که پاسخ قطعی در این باره نمی‎یابند.

منبع:فارس-21آذر

اخراج135کارگر کارخانه چيني سحر!

135کارگرکارخانه چيني سحراخراج شدند.

به گزارش منابع خبری محلی،کارخانه چيني سحر در چهار محال و بختياري که يکي از بزرگترين کارخانه ها با ظرفيت بالا مشغول به فعاليت بوده به ظرفيت 8 درصد در شبانه روز رسيده است.

اين کارخانه با خط توليد 150 نفر متاسفانه در حال حاضر تنها با 15 نفر به فعاليت خود ادامه مي دهد.

گزارشات حاکي از آن است که به خاطر ورود کالاهاي قاچاق و کالاهاي چيني در بازار اين کارخانه مجبور به کم کردن نيرو و در نتيجه توليد کمتر روي آورده است.

عدم پرداخت3ماه حقوق و2ماه حق بیمه کارگران شهرداری لوشان!

جمعی از کارگران مجموعه‌های شهرداری لوشان از دست کم سه ماه معوقات مزدی خود خبر دادند.

کارگران در ادامه تصریح کردند؛ جدا از موضوع به تاخیر افتادن مطالبات مزدی ، حدود 2 ماه است که حق بیمه آنها به سازمان تامین اجتماعی واریز نشده است.

کارگران می‌گویند: وقتی به شهرداری وشورای شهر مراجعه می‌کنیم، با بی توجه ای مسئولان شهرداری وشورای شهر روبرو می شویم .با این حال مشکلاتی که در زمینه پرداخت دستمزد بوجود آمده زندگی کارگران را بسیار سخت کرده بطوریکه که می توان گفت برخی از همکارانمان حتی توان مالی خرید یک قرص نان را هم ندارند.



...