بدستور آمریکا نهادهای حقوق بشری وارد گود شدند

در حالیکه آمریکا و متحدانش بدترین جنایات را در افغانستان، عراق،لیبی و سوریه مرتکب میشوند و در حالیکه فرانسه رد آفریقا و عربستان در یمن و سوریه قتل عام میکنند و در وضعیتی که ترکیه در مناطق کرد نشین کشورش و سوریه و عراق به کشتار غیر نظامیان دست میزند هیچ صدائی از سازمانهای حقوق بشری در نمی آید که این کشورها را از این مجمع اخراج کنید اما زمانی که تروریستهای میانه رو القاعده مورد حمایت آمریکا بخطر افتادند حقوق بشری ها بدستور آمریکا ردیف میشوند آنهم در نهادی که عربستان و برادر زاده شاه اردن رئیس آنند!


حدود ۸۰ نهاد غیردولتی حقوق بشر و امدادرسان از سازمان ملل متحد خواسته‌اند روسیه را به دلیل آنچه «عملیات نظامی در سوریه و حملات مداوم به غیرنظامیان» خوانده‌اند، از عضویت در شورای حقوق بشر اخراج کند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، نهادهایی مانند دیده‌بان حقوق بشر، «کِر اینترنشنال» و «رفیوجیز اینترنشنال» از جمله امضاکنندگان فراخوانی هستند که خواستار برکناری روسیه از عضویت در شورای جهانی حقوق بشر است.
این فراخوان در آستانه انتخاب ۱۴ کرسی در شورای جهانی حقوق بشر است که ۴۷ کشور در آن عضویت دارند. ائتلافی از سازمان‌های امدادی و حقوق بشری از سازمان ملل خواستند تا این مساله را بررسی کند که آیا روسیه به دلیل اقداماتش در سوریه، صلاحیت حفظ کرسی خود در شورای حقوق بشر این نهاد جهانی را دارد یا خیر.

به گزارش روزنامه ایندیپندنت، بیش از 80 گروه حقوق بشری و امدادی پیش از رای‌گیری اواخر ماه در شورای حقوق بشر سازمان ملل بر سر اتهام‌های جنایت جنگی در مناطق تحت کنترل شورشیان سوری بیانیه‌ای را امضا کردند. مجمع عمومی سازمان ملل متحد قرار است جمعه این هفته در نیویورک برای انتخاب اعضای جدید در هیات حقوق بشری خود رای‌گیری انجام دهد. روسیه، مجارستان و کرواسی برای کسب کرسی شرق اروپا رقابت می‌کنند اما گروه‌های حقوق بشری مذکور از هیات‌های رای‌دهنده خواسته‌اند تا اقدامات روسیه در سوریه را مد نظر قرار دهند.
این نهادها از اعضای سازمان ملل متحد خواسته‌اند در برابر این پرسش جدی قرار گیرند آیا نقش روسیه در سوریه در چارچوب عملیات نظامی به طور عمده علیه غیرنظامیان و نهادهای غیرنظامی است، می‌تواند در خدمت اهداف سازمان ملل متحد باشد؟

این در حالی است که پیش از این، کنستانتین دولگف، مسئول امور حقوق بشری در دستگاه دیپلماسی روسیه گفت: مایلم همان‌طور که پیش‌تر نیز بارها گفته‌ایم، تأکید کنم که هیچ سند و مدرکی نشان نمی‌دهد که روسیه قوانین حقوق بشری را در سوریه زیر پا گذاشته باشد.
این مقام روسی در ادامه با اشاره به ادعاهای فرانسوا اولاند، رئیس‌جمهوری فرانسه که روسیه را به ارتکاب جرایم جنگی در سوریه متهم کرده بود، خاطرنشان کرد: آنچه از سوی طرف فرانسوی مطرح شده، مستدل و قابل اثبات نیست.