اخباروگزارشات کارگری26آبان1395

اخباروگزارشات کارگری26آبان1395
لایحه اصلاح قانون کار احمدی نژاد – روحانی نه!
تغییرقانون کار بنفع کارگران آری!
- ما خواهان اصلاح و تغییر قانون کار برای پایان دادن به شرایط مشقت بار موجود هستیم
- اعتصاب کارگران کارخانه سیمان دشتستان برای سومین روزمتوالی!
- تجمع اعتراضی كارگران كشت و صنعت مغان برای چهارمین بار!
- تجمعات اعتراضی کارگران کشتارگاه پرندک خزر صومعه سرا!
- تجمعات اعتراضی رانندگان شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه عضو و ساکن پروژه سهیل(یافت آباد) جلوی تعاونی مسکن و دفتر مرکزی شرکت واحد
- ادامه بلاتکلیفی معیشتی وشغلی کارگران کارخانه بلبرینگ‌ سازی تبریز!
- بیانیه ی کانون صنفی معلمان شهر قدس در حمایت از اسماعیل عبدی ،دبیرکل کانون صنفی معلمان

- نامه سرگشاده اعضای یک تعاونی مسکن کارگری!
- تعریف طرح استاد شاگردی بزبان ساده!
- جان باختن 447کارگر براثرحوادث کار دراستان خراسان رضوی طی 4ماهه اول سال جاری!
- تصادف سرویس رفت وآمدکارگران فصلی چندین زخمی برجا گذاشت!
ما خواهان اصلاح و تغییر قانون کار برای پایان دادن به شرایط مشقت بار موجود هستیم
بیانیه اتحادیه آزاد کارگران ایران پیرامون بازگشت لایحه اصلاحیه قانون کار از مجلس شورای اسلامی
پس از گذشت دو ماه و نیم از مخالفت گسترده و مبارزه ما کارگران بر علیه لایحه اصلاحیه دولت در مورد قانون کار، دیروز و در پی دومین تجمع کارگری در مقابل مجلس، این لایحه از دستور کار کمیسیون اجتماعی خارج و اعلام شد لایحه ی مذبور پس از دریافت نظرات کار گروه سه جانبه ملی تحت عنوان "کمیته سه جانبه ملی کارگران، کارفرمایان و دولت" در طول یک ماه تا 40 روز آینده برای دومین بار در دستور کار مجلس شورای اسلامی قرار خواهد کرد.

بار دیگر قرار است نهادها و تشکلهایی با نام ما کارگران در پشت میز توافق بر سر اصلاح قانون کار بنشینند که سرانشان علیرغم انتشار لایحه اصلاحیه دولت در سوم مرداد ماه در مجلس شورای اسلامی و اطلاع کامل از وجود این لایحه، تا دوازدهم شهریور ماه که اتحادیه آزاد کارگران ایران آن را منتشر و افشا نمود سکوت کرده بودند.

جدا از نقش همه دولتها در سراسر جهان به عنوان بازوی اقتدار صاحبان سرمایه، از طرف دیگر از آنجا که دولت و نهادهای شبه دولتی در ایران خود بزرگترین کارفرما هستند پیشاپیش روشن است که هر گونه تمایل دولت برای اصلاح قانون کار مطلقا نمیتواند با هدف بهبود شرایط کار و زیست ما کارگران صورت بگیرد. لذا کمیته سه جانبه ملی تحت عنوان " کمیته سه جانبه ملی کارگران، کارفرمایان و دولت"، آنهم با حضور سران نهادهای دست ساز کارگری که همواره بر علیه منافع ما کارگران عمل کرده اند، نمی تواند چیزی جز تلاشی دوباره از سوی دولت برای وارد کردن اصلاحاتی ضد کارگری به قانون کار باشد.

ثمره قانون کار موجود برای ما کارگران در مدت 27 سالی که از تصویب آن میگذرد قراردادهای موقت، گسترش و نهادینه شدن شرکتهای پیمانکاری، از بین رفتن کامل امنیت شغلی، ممنوعیت برپائی تشکلهای مستقل کارگری، دستمزد چندین برابر زیر خط فقر و بر این بستر سلب هرگونه قدرتی از ما کارگران برای دفاع از حقوق انسانی مان بوده است. بطوریکه در نتیجه چنین وضعیتی، در طول نزدیک به سه دهه گذشته، بردگی و بی حقوقی بسیار فراتر از قوانین ضد کارگری موجود بر طبقه کارگر ایران تحمیل شده است و اینک دولت و صاحبان سرمایه با دست بردن به قانون کار در صدد قانونی کردن این بردگی و گسترش عمق و دامنه آن هستند.

کارگران و همکاران در سراسر کشور

همه ما در مراکز تولیدی خدماتی و فعالین و تشکلهای مستقل کارگری در صفی واحد و یکپارچه از طریق افشاگری، بیانیه، مصاحبه، تهیه طومارهای اعتراضی و تجمع در مقابل مجلس تا بدینجا موفق شدیم طرح دولت را برای وارد کردن اصلاحات ضد کارگری تر به قانون کار عقیم بگذاریم.

اعتراض و قدرت متحدانه ی ما برای بازگشت لایحه اصلاحیه دولت از مجلس شورای اسلامی نتیجه داد، اما این پایان کار تلاش دولت برای اصلاح قانون کار با رویکردی ضد کارگری نیست. هم اکنون قرار است این لایحه بار دیگر مورد بازبینی و برای تصویب در اختیار مجلس شورای اسلامی قرار بگیرد. لذا باید مسائلی را که در کمیته بازبینی لایحه اصلاحیه دولت در وزارت کار میگذرد با درایت و تیز بینی دنبال کنیم و با خواست علنی کردن هر گونه مذاکره و یا سندی در باره این لایحه، در صفی متحد و یکپارچه خواهان اصلاح قانون کار در راستای برچیده شدن قراردادهای موقت و شرکتهای پیمانکاری، حق ایجاد تشکلهای مستقل کارگری، قرار گرفتن بلا استثنای عموم کارگران در زیر چتر قانون کار، افزایش دستمزدها و اجرای مقاوله نامه های 87 و 98 سازمان جهانی کار بشویم.

اتحادیه آزاد کارگران ایران – 26 آبانماه 1395

اعتصاب کارگران کارخانه سیمان دشتستان برای سومین روزمتوالی!

امروز26آبان،اعتصاب وتجمع اعتصاب کارگران کارخانه سیمان دشتستان برای سومین روزمتوالی دراعتراض به سطح پایین دستمزد وعدم پرداخت بموقعش،ساعات کاری زیاد وعدم اجرای طرح طبقه بندی مشاغل ادامه پیداکرد.

به گزارش26آبان منابع خبری محلی،در پی اعتراضات کارگران کارخانه سیمان دشتستان طی سه روز اخیر، امروز صبح نشستی با حضور موسیوند، مدیرعامل این کارخانه در جهت رسیدگی به اعتراضات کارگران برگزار شد.

بر اساس این گزارش قرار شده است 10 نفر بعنوان نماینده ی کارگران کارخانه سیمان دشتستان و مدیران ارشد این کارخانه نشستی داشته باشند و به حل مسائل و مشکلات موجود بپردازند.

در این جلسه که صبح امروز در مسجد کارخانه سیمان و با حضور معترضین و مدیرعامل کارخانه سیمان برگزار شده است؛ برخی از کارگران به دلیل عدم توجه به اعتراضات آنها و نرسیدن به خواسته های خود جلسه را ترک کردند. طبق این گزارش کارگران کارخانه سیمان دشستان از توضیحات مدیرعامل قانع نشده و اظهار داشتند این جلسه خروجی مثبتی برای پرسنل نداشته است.

ایلنا امروز درهمین رابطه نوشت،تجمع کارگران سیمان دشتستان، امروز (بیست و ششم آبان)، وارد سومین روز خود شد.

از قرار معلوم، در تجمع امروز که از ساعات اولیه صبح آغاز شده است، حدود دویست نفر از این کارگران شرکت دارند

طبق مذاکرات انجام شده در روز دوشنبه، مقرر شد دیروز مدیرعامل در جمع کارگران حاضر شود ولی کارگران می‌گویند: روز گذشته تا حدود ظهر مقابل درب کارخانه تجمع کردیم، ولی از مدیرعامل خبری نشد.

کارگران این کارخانه با بیان این که مدیرعامل حاضر نیست در جمع کارگران معترض حاضر شود می گویند: امروز هم نمایندگان کارفرما به ما گفتند که فقط چند نماینده از جانب کارگران می توانند به سالن جلسات بیایند و با مدیرعامل صحبت کنند.

این کارگران ضمن بیان امیدواری در مورد نتیجه این مذاکرات می‌گویند: خواسته‌های ما واضح و روشن است. ما خواستار افزایش دستمزد و اجرای طرح طبقه بندی مشاغل هستیم. در عین حال از ساعات طولانی اضافه کار و دیرکرد در پرداخت مزایا نارضایتی داریم.

درهمین رابطه:

اعتصاب وتجمع کارگران کارخانه سیمان دشستان برای دومین بار طی یک هفته!

امروز24آبان، کارگران کارخانه سیمان دشستان برای دومین بار طی یک هفته دراعتراض به سطح پایین حقوقشان علیرغم افزایش ساعات اضافه کاری وتاخیر درپرداخت مطالباتشان دست از کار کشیده ودرمحوطه کارخانه تجمع کردند.

کارگران کارخانه سیمان دشستان صبح روز17آبان،در اعتراض به کاهش حقوقشان ازجمله عدم پرداخت،حق اضافه کاری،حق بهره وری کار وپاداش دست از کارکشیده وبا تجمع جلوی این واحدتولیدی وبستن دربش مانع ورود مدیران به کارخانه شدند.

این کارگران بدنبال وعده مدیران کارخانه مبنی بر حل وفصل مشکلاتشان روز18آبان به سر کار خود بازگشتند و تولید از سر گرفته شد.

بنا به گزارشات منابع خبری محلی، بدنبال توخالی درآمدن وعده های مدیران کارخانه،کارگران سیمان دشتستان برای دومین بار درکمتر از یک هفته دست از کار کشیدند.

اعتصاب وتجمع این کارگران امروز در حالی با حضور نماینده اداره کار برازجان در بین آنها به پایان رسید که کارگران تهدید کردند که اگر مشکلات آنها حل نشود فردا دوباره دست از کار خواهند کشید.

برپایه این گزارشات قراراست مدیر عامل کارخانه فردا صبح در جمع کارگران حاضر شود و به خواسته‌های آنها رسیدگی کند.


تجمع اعتراضی كارگران كشت و صنعت مغان برای چهارمین بار!

صبح امروز26آبان،150 نفر از کارگران شركت کشت و صنعت مغان صبح امروز نیز در اعتراض به بی‌توجهی مدیرعامل این شرکت در تعيين تکليف محل کارشان و عقب ماندگي حقوق و مزايا برای چهارمين بار طي يك ماه اخير در مقابل ساختمان اداره مرکزی کشت و صنعت مغان تجمع کردند.

بنابه گزارشات منتشره بتاریخ26آبان،در حالی که مدیر عامل و اعضای هیات مدیره شرکت کشت و صنعت مغان در اين زمينه سکوت اختیار کرده و بي توجه به اين اعتراضات كارگران هستند از سويي برخي نشريات و خبرگزاري هاي استان اردبيل نيز در اين زمينه سكوت اختيار كرده و به جاي پرداختن به علت چرايي اعتراضات اين كارگران، بيشتر در فكر انتشار اخبار و عملكرد مديرعامل شركت كشت و صنعت مغان هستند.

تجمعات اعتراضی کارگران کشتارگاه پرندک خزر صومعه سرا!

کارگران کشتارگاه پرندک خزر صومعه سرا در حالی مقابل استانداری گیلان تجمع کردند که علیرغم داشتن حکم قضایی قادر به احقاق مطالبات خود نیستند.

کارگران کارگاه مذکور ماه گذشته طی یک تجمع مقابل فرمانداری صومعه سرا از مسئولین خواستار راه حلی برای مشکل خود شدند.

به گزارش26آبان ایلنا، یکی از کارگران در حاشیه تجمع مقابل استانداری گیلان اظهار داشت:از مسئولان می خواهیم تا بانک کشاورزی را مجاب کنند یا کشتارگاه را از رهن خود خارج کند تا کارگران بتوانند با حکم خود مصادره اموال کرده و به مطالبات خود برسند یا آن را به مزایده بگذارد.

اردیبهشت ماه سال جاری کشتارگاه پرندک خزر صومعه سرا به دلیل مسائل بهداشتی تعطیل شد ،درحالیکه کارگران این واحد بین ۶ تا ۱۴ ماه حقوقی دریافت نکرده بودند.

بعداز تعطیلی این کارگاه حدود ۴ماه طول کشید تا کشتارگاه مشکلات بهداشتی را رفع کند و طی این مدت تمام ۱۰۰ کارگر خود را علیرغم داشتن معوقات اخراج کرد.

شهریورماه سال جاری کشتارگاه مجدداً با استخدام کارگران جدید شروع به کار کرد بدون اینکه برای کارگران اخراجی بازگشت به کار بزند یا مطالباتشان را پرداخت کند.

پس از این ماجرا کارگران کارگاه مذکور برای شکایت به اداره کار مراجعه کرده و چند ماه طول کشید تا حکم صادر شد و همه کارگران حکم مطالبات خود را اخذ کردند.

کارگران بعد از دریافت حکم به اجرای احکام دادگستری مراجعه کردند و قرار شد برای مصادره اموال اقدام شود.

پس از صدور این حکم ،تمام اموال واحد مذکور از قبیل ساختمان ،ماشین آلات، زمین ها و... توسط وکلای آن در ازاء ۳ میلیارد تومان بدهی، در رهن بانک کشاورزی برده شد تا عملاً راه مصادره اموال را به روی کارگران ببندد.

اکنون ۱۰۰ کارگر با حکم مطالبات خود بلاتکلیف مانده اند و از سویی امکان گرفتن حکم جلب برای مالک این کارگاه را ندارند و از سوی دیگر بانک تمام اموال این فرد را در رهن خود در آورده است.

کارگران کارگاه مذکور ماه گذشته طی یک تجمع مقابل فرمانداری صومعه سرا از مسئولین خواستار راه حلی برای مشکل خود شدند.

فرمانداری صومعه سرا شورای تأمین تشکیل داد و از بانک کشاورزی خواست که این کشتارگاه را به مزایده بگذارد تابانک و کارگران به مطالبات خود برسند. ولی تا کنون بانک کشاورزی هیچ اقدام مؤثری انجام نداده است.

به گفته کارگران،پرندک خزر مبلغی نزدیک به ارزش ملک کشتارگاه بدهی دارد.

این کارگاه ۱ میلیارد تومان به تأمین اجتماعی ، بالغ بر ۱ میلیارد به اداره مالیات ، بالغ بر ۱ میلیارد به کارگران ،بیش از ۳ میلیارد به بانک کشاورزی و ... بدهکار است که جمع تمامی بدهی این کشتارگاه آن به بیش از ۱۳ میلیارد تومان می رسد.

این درحالی است که ارزش این کشتارگاه کمتر از ۱۵ میلیارد تومان است و بگفته کارگران، وکلای کشتارگاه در پی آن هستند که پروسه مزایده را یکسال به تعویق بیندازند تا مقدار بدهی کارگاه از ارزش ملک بیشتر شده و راه برای اجرای آن بسته شود.

براساس این گزارش، مسئولان گیلان قول داده اند این ماجرا را طی ۱۵ روز کاری پیگیری و راه حلی را پیش روی کارگران کشتارگاه پرندک خزر صومعه سرا بگذارند.

تجمعات اعتراضی رانندگان شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه عضو و ساکن پروژه سهیل(یافت آباد) جلوی تعاونی مسکن و دفتر مرکزی شرکت واحد

امروز 26 آبان رانندگان شرکت واحد که عضو و ساکنین پروژه نیمه کاره سهیل در یافت آباد هستند به دلیل افزایش اقساط ،نبود اسانسور،آب،گاز و دیگر امکانات رفاهی در جلوی دفتر مرکزی و تعاونی مسکن تجمع کردند.





ادامه بلاتکلیفی معیشتی وشغلی کارگران کارخانه بلبرینگ‌ سازی تبریز!

فرماندار تبریز گفت: تا به امروز مالک کارخانه بلبرینگ‌ سازی تبریز به تعهد خود عمل نکرده است و حقوق کارگران این مجموعه تا مهر ماه تسویه شده است.

به گزارش26آبان منابع محلی،رحیم شهرتی فر در خصوص آخرین وضعیت کارگران کارخانه بلبرینگ سازی تبریز گفت: حقوق کارگران این مجموعه تا مهر ماه تسویه شده و مالک کارخانه متعهد شده است مابقی مطالبات کارگران را به زودی پرداخت کند.

وی افزود: تا به امروز مالک کارخانه به تعهد خود عمل نکرده است و کمیسیون کارگری شهرستان تبریز پیگیر حل مشکلات این کارخانه است.

وی از آزادی مالک متخلف کارخانه بلبرینگ سازی تبریز با قید وثیقه خبر داد و گفت: وی به دلیل تخلفات محرز و عدم تمکین به رای شورای تامین بازداشت شده بود که پس از پرداخت بخشی از مطالبات کارگران با قید وثیقه آزاد شده است.

شهرتی فر به لزوم تعیین تکلیف شرکت بلبرینگ ایران تاکید کرد و گفت: شرکت بلبرینگ ایران یکی از بهترین واحدهای مادر صنعتی و تولیدی تبریز است که به دلیل سوء مدیریت دچار بحران شده است و این شرکت می باید تعیین تکلیف شود.

درهمین رابطه:

تجمعات اعتراضی کارگران کارخانه بلبرینگ سازی تبریز ادامه دارد!

اعتراض حدود 300 کارگر کارخانه بلبرینگ سازی تبریز برای دریافت باقیمانده معوقات مزدی، امروز ( چهارشنبه 19 آبان ماه) ادامه دارد.

به گزارش19آبان ایلنا،تعدادی از کارگران این واحد تولیدی با اعلام این خبر گفتند: امروز کارفرما معادل دو ماه از مجموع معوقات مزدی آنها را پرداخت کرده است اما وضعیت نامعلوم یک ماه دیگر از معوقات مزدی پرداخت نشده باعث شد تا آنها امروز نیز اعتراضات خود را دنبال کنند.

بنا بهمین گزارش،، تقریبا از ابتدای سال جاری حدود 300کارگر کارخانه بلبرینگ سازی تبریز در حال برپا کردن اجتماعات اعتراضی هستند.

از قرار معلوم این چندمین مرتبه‌ای است که کارگران این واحد تولیدی در سال جاری بابت معوقات مزدی خود دست به برپایی اجتماعات اعتراضی زده‌اند.

به گفته این کارگران، مجموع مطالبات کارگران این کارخانه یک ماه مزد معوقه است که از کارفرمای انتظار دارند ضمن بر طرف کردن مشکلات بیمه ای آنان مابقی مطالبات سال جاری آنان را پرداخت کند.

کارگران کارخانه بلبرینگ سازی تبریز در ادامه افزودند که صرف نظر از آنکه تشدید شدن مشکلات اقتصادی در بروز وضعیت نامناسب کنونی بی تاثیر نبوده است اما در عمل نمی توان تاثیر نوع مدیریت این واحد صنعتی را نیز در بروز مشکلات کنونی بی‌تاثیر دانست.


بیانیه ی کانون صنفی معلمان شهر قدس در حمایت از اسماعیل عبدی ،دبیرکل کانون صنفی معلمان

به نام خداوند جان و خرد

” و اقیموا الوزن بالقسط و لا تخسروا المیزان ”

خبر اجرای حکم جناب عبدی دبیر کل کانون صنفی معلمان، با برخورد آنچنانیِ نیروهای امنیتی، چنان همگان را در بهت و حیرت فرو برد که گویا صاعقه ای از پیش تعیین شده را برای فرود بر اذهان باورمند ما تدارک دیده بودند! پس از دریافت مجوزِ برگزاری انتخابات مجامع کانون های صنفی از وزارت کشور(پس از ده سال) در سایه ی دولت امید و اعتدال ، بارقه های امید بر اذهان زخمی و دردمند عموم فرهنگیان باریدن گرفت…و کانون های صنفی فرهنگیان در سراسر کشور با رمقی تازه ، به استقبال رویش جوانه های امید، جهت احقاق حق های به ناحق پایمال شده ی خود، طیّ سالیان دراز می رفتند…

پس از نارضایتی گسترده و اعتراضات فرهنگیان به وضعیت موجود و عملکرد ضعیف وزیر پیشین، در زمینه ی عدم رسیدگی به اختلاس های صورت گرفته از صندوق ذخیره ی فرهنگیان که آوازه ی رسوایی آن هفت اقلیم را درنوردیده،همچنین اعتراض به معیشت و حقوق ناچیز فرهنگیان طیّ سالیان طولانی ، اعتراض به فرم ارزشیابی جدید از فرهنگیان و اعتراض به وضعیت نابسامانِ آموزشی و معیوب بودن سیستم آموزشی و ناکارآمدی آن و موارد عدیده ی دیگر… دولت محترم با ارائه ی مجوز برای برگزاری مجمع کانون صنفی در استان های مختلف و بالاخص عزل وزیر پیشین وانتخاب وزیر جدید، با رویکردی فرهنگی و نه امنیتی، به نوعی به همدلی با فرهنگیان پرداخت تا ثمره ی آن به بار نشستنِ حلاوتِ اعتماد و امید باشد به کام تشنه ی فرهنگیانِ سراسر درد و سرآغازی باشد برای شروعی دیگر…

در برهه کنونی با تغییر وزیر آموزش و پرورش و انتظار تغییر رویکرد امنیتی به رویکرد فرهنگی، از دولت تدبیر و اعتدال، برای ایجاد حسّ وفاق و همدلی میان جامعه ی فرهنگیان و مسئولین محترم، انتظاری دیگرمی رفت نه اجرای شتابزده ی حکم شش سال زندان برای یکی از محبوب ترین چهره های صنفی کشور! جای تاملِ بسیار است. ما ضمن محکوم کردن چنین رویه ای به نسبت فعالیت های مدنی – صنفی امیدواریم مسئولین ذیربط با تجدید نظر در این حکم و احکام مشابه ، زمینه های نشاط و پویایی در عرصه فرهنگ و آموزش را در کشور عزیزمان فراهم کنند. و پس از دو دهه مواجهه معلمان با تبعیض های بسیار از دولتمردان انتظار می رود درایجاد امنیت برای فعالان صنفی در این عرصه و حلّ معضلات و مشکلات عدیده درآ.پ و اختصاص اعتبارات کافی و ایجاد رفاه نسبی برای معلمان و کارکنان آموزش و پرورش،گام های موثرتری را در این مسیر بردارند و صدالبته مسئولین قضایی نیز در تعامل با فعالیت های صنفی معلمان، مرهمی بر زخم های دیرینه پیکر آموزش و پرورش و معلمان باشند تا درد را بر درد آوار ننمایند. باشد تا شاهد به گِل نشستنِ این کشتی شکسته نباشیم و با باروری جوانه ی امید در دل های پر درد ما، شاهد بالندگی و رشد همه جانبه ی این مهم باشیم.

نامه سرگشاده اعضای یک تعاونی مسکن کارگری!

اعضای تعاونی مسکن کارگران پارس خودرو طی یک نامه سرگشاده خواستاررفع تصرف غیر قانونی حدود 5 هکتار از اراضی این تعاونی در منطقه کیان مهر کرج شدند.

به گزارش 26آبان ایلنا،در این نامه اعضای تعاونی مسکن کارگران پارس خودرو آمده است: از حدود 20 سال پیش 474 نفر از اعضای تعاونی مسکن کارگران پارس خودرو برای خانه‌دار شدن نسبت به خریداری 5 هکتار از اراضی منطقه کیان مهر در محدوده مهر شهر کرج اقدام کردند.

به گفته این اعضا در حالی که هنوز هیچ ساخت و سازی در این محدوده از سوی کارگران مذکور صورت نگرفته است، در ماه‌های گذشته اشخاصی خود را بستان‌کار تعاونی‌مسکن کارگران پارس خودرو معرفی می‌کنند، نسبت به توقیف بخش زیادی از این اراضی اقدام کرده‌اند.

برپایه این اظهارات ظاهرا متصرفان این اراضی مدعی هستند که بابت انجام کار در پروژه ساختمانی دیگری که پیشتر در منطقه نظر آباد کرج ساخته شده است از تعاونی مسکن کارگران پارس خودرو طلبکار هستند و این در حالی است که کارگران عضو این تعاونی می‌گویند به استناد مدارک موجود نه تنها این ادعا صحت ندارد بلکه مالکیت زمین کیان مهر از ابتدا متعلق به گروهی از کارگران پارس خودرو بوده و از اساس هیچ ارتباطی به تعاونی مسکن ندارد.

بنا به گفته این گروه از کارگران پارس خودرو، آنها از سال 93 تاکنون با متصرفان زمین‌های مذکور وارد مرافه حقوقی شده که نتیجه آن تاکنون به صدور چند نوبت رای رفع توقیف و آزاد سازی ارضی تصرف شده منجر شده است اما به دلیل اعتراض طرف مقابل دعوای حقوقی مذکور همچنان ادامه دارد.

این کارگران تاکید دارند که مطابق اسناد موجود در اداره تعاون استان تهران مالکیت این اراضی به 474 کارگر شاغل در پارس خودرو تعلق داشته و نمی توان آنرا به اسم بدهی ادعایی تعاونی مسکن توقیف کرد.

آنها در خاتمه با یادآوری اینکه دعوای حقوقی ایجاد شده برسر توقیف و مالکیت این اراضی متعلق به کارگران پارس خودرو همچنان ادامه دارد، افزودند: از دستگاه قضایی می‌خواهیم تا به استناد مدارک مستند در این خصوص رای قاطع خود را صادر و به نگرانی‌های 474 خانوار کارگری خاتمه دهد.

تعریف طرح استاد شاگردی بزبان ساده!

طرح استاد شاگردی یعنی کنارگذاشتن قوانین تأمین اجتماعی و کار!

به گزارش26آبان فارس،رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی کاشمر با اشاره به اینکه دولت با طرح استادشاگردی کمک شایانی به کارفرما کرد تا از این طریق قانون تأمین اجتماعی و کار را برای مدت مشخصی کنار بگذارد.

حسین یوسفی عصر امروز در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری کاشمر با بیان این‌که طرح استادشاگردی از ابتکارات دولت یازدهم در جهت حمایت از صنایع به‌ویژه صنایع کوچک و اصناف است ابراز داشت: با توجه به این‌که مشکل عمده واحدهای صنفی موضوع بیمه، حقوق و دستمزد کارگران است اجرای طرح استادشاگردی کمک خوبی به این مجموعه‌ها به جهت کمک به تولید با بهره‌گیری از توان نیرویی که در قبال آن تعهد مالی زیادی ندارند.

جان باختن 447کارگر براثرحوادث کار دراستان خراسان رضوی طی 4ماهه اول سال جاری!

در 4 ماهه نخست امسال 447 نفر در خراسان‌رضوی در اثر حوادث ضمن کار جان خود را از دست داده‌اند که این میزان آمار بسیار بالایی است.

به گزارش26آبان تسنیم، احسان سهرابی گفت:با اینکه میزان ساخت و ساز و اشتغال به صورت کلی در خراسان رضوی کاهش یافته اما آمار کشته شدگان در اثر حوادث ضمن کار کم نشده که علت اصلی این موضوع آموزش ندادن کارگران و استفاده نشدن از تجهیزات ایمنی در کارگاه‌ها است.

عضو هیئت مدیره کانون شوراهای اسلامی کار کشوربا اشاره به اینکه خراسان رضوی رتبه دوم حوادث منجر به مرگ ضمن کار در کشور را به خود اختصاص داده است، ادامه داد: نیاز است که اداره کل فنی و حرفه‌ای خراسان رضوی در این زمینه ورود جدی داشته باشد چراکه موضوع حوادث ضمن کار چه منجر به فوت شود و چه نشود آسیب‌های اجتماعی زیادی را به همراه دارد که ممکن است عواقب آن را به هیچ عنوان نتوان جبران کرد.

سهرابی تأکید کرد: علاوه بر این باید مهندسان ناظر نیز برای تجهیزات کارگاه‌ها دقت نظر بیشتری داشته و برای آنها اقدامات کامل‌تری قرار دهند زیرا در این حوزه گاها آسیب‌های بدون بازگشتی به وجود می‌آید.

وی یکی از علل افزایش حوادث حین کار را کاهش میزان اشتغال دانست و خاطرنشان کرد: زمانیکه بیکاری در جامعه‌ای زیادی باشد کارگر در هر وضعیت و با هر میزان دستمزد حاضر به کار کردن بوده و توجهی به ایمنی وسایل کارگاه و یا حقوق قانون خود در این زمینه نداشته و لذا کارفرما نیز خود را به این موضوع ملزم نمی‌کند.

تصادف سرویس رفت وآمدکارگران فصلی چندین زخمی برجا گذاشت!

جاده مرگبار گهرباران شهرستان میاندورود در ادامه سریال تصادفات جاده‌ای باز هم حادثه آفرید و در این سانحه خودروی مینی‌بوس و نیسان با یکدیگر برخورد کردند.

راننده مینی‌بوس از گرگان در حال جابه‌جایی کارگران فصلی و راننده نیسان وانت اهل روستای طبقده بخش گهرباران شهرستان میاندورود بوده است.

به گزارش26آبان فارس،در این حادثه دو خودروی نیسان وانت و مینی‌بوس در سه‌راه پنبه‌چوله جاده گهرباران با یکدیگر به‌شدت برخورد کردند و موجب مصدوم و زخمی شدن چندین نفر شدند.

این حادثه در حالی اتفاق افتاد که خودروی نیسان وانت پس از برخورد با مینی‌بوس در وسط جاده واژگون و راننده نیسان به‌شدت مصدوم شد که خودروهای امدادی با حضور در صحنه تصادف در حال جابه‌جایی حادثه‌دیدگان هستند.

بنابهمین گزارش، هنوز اطلاعات دقیقی از تعداد مصدومان سانحه برخورد مینی‌بوس و نیسان وانت در جاده مرگبار گهرباران در دست نیست و اطلاعات تکمیلی متعاقبا اطلاع‌رسانی می‌شود.

بیست وششم آبان ماه1395