اخباروگزارشات کارگری17آبان1395

اخباروگزارشات کارگری17آبان1395
پرونده قضایی کارگران معترض مختومه باید گردد
- کارگران شرکت قالبهای صنعتی سایپا با شعار "افزایش حقوق ها حق مسلم ماست" دست به اعتصاب و اعتراض زدند + تصویر
- اعتصاب وتجمع اعتراضی کارگران کارخانه سیمان دشتستان نسبت به کاهش حقوق!
- ادامه راهپیمایی کارگران اعتصابی کارخانه ماشین سازی هپکو درسطح شهراراک!
- پایان تجمع شبانه روزی کارگران کارخانه بلبرینگ سازی تبریزبدنبال بازداشت سهامداراصلی شرکت!
ادامه اعتراضات این کارگران تاتعیین تکلیف نهایی کارخانه!
- وعده پرداخت حقوق معوقه کارگران مترو کرج بدنبال تجمع اعتراضی دیروزشان!
- گزارشی درباره کارگران کارخانه ایران قوطی

- نارضایتی کارگران خودروساز از سخت گیری تامین اجتماعی!
- عدم پرداخت 5ماه حقوق کارگران کارخانه صنایع مهندسی پزشکی سها طب در مشهد!
- وعده بازگشایی کارخانه به کارگران بیکارشده قندفسا!
- افزایش ۱.۸ درصدی نرخ بیکاری/بیکاری تابستان به ۱۲.۷ درصد رسید
- تجمع اعتراضی دانشجویان دانشگاه آزاد خوراسگان!
- خودکشی یک جوان دراستان کرمانشاه به دلیل بیکاری!
کارگران شرکت قالبهای صنعتی سایپا با شعار "افزایش حقوق ها حق مسلم ماست" دست به اعتصاب و اعتراض زدند + تصویر

اتحادیه آزاد کارگران ایران: از ساعات اولیه صبح امروز 17 آبانماه، 1500 کارگر شرکت قالبهای صنعتی سایپا بطور متحدانه ای دست از کار کشیدند و با تجمع در مقابل ساختمان اداری کارخانه، خواهان حضور مدیر عامل شرکت سایپا در میان خود شدند تا به خواستهای شان برای افزایش حقوق که از اواخر سال گذشته مطرح بوده است رسیدگی شود.

بنا بر گزارشهای رسیده به اتحادیه آزاد کارگران ایران، بدنبال این اعتصاب و تجمع، حوالی ساعت ده و نیم صبح نماینده وزارت کار نیز در محل حضور پیدا کرد و سپس موسوی، مدیر امور کارکنان سندی را به کارگران نشان داد که طبق آن ادعا میکرد موضوع افزایش حقوقها را در برج 4 سالجاری طی نامه ای به وزارت کار پیگیری کرده است. اما نماینده رسمی و دائمی کارگران با دیدن سند اعلام کرد: اینکه فقط امضای خودت را دارد و تازه افزایش مزد ربطی به وزارت کار ندارد، شرکت قول داده بود پس از تعیین حداقل مزد سال 95 ، راسا مبلغی را روی حقوقها اضافه کند.

بنا بر این گزارش، با روشن شدن دروغ پردازی مدیر امور کارکنان شرکت، کارگران اقدام به هو کردن وی کردند و ایشان ضمن تهدید نماینده کارگران همراه با نماینده وزارت کار به داخل ساختمان اداری پناه برد. با پیش آمدن این وضعیت و تهدید یکی از نماینده های کارگران توسط مدیر امور کارکنان، آنان بشدت خشمگین شدند و علیرغم فرا رسیدن وقت ناهار، مقابل ساختمان اداری را ترک نکردند و تا ساعت حدود 14 ظهر که گروه سه نفره ای متشکل از مسئولین بلند پایه شرکت سایپا (منجمله قائم مقام مدیر عامل) وارد محل شدند بطور پی در پی اقدام به سر دادن شعار با خواست افزایش حقوق و حمایت از نماینده خود کردند. کارگران شعار میدادند: افزایش حقوقها حق مسلم ماست – خزائی خزائی حمایتت میکنیم(نماینده کارگران که مورد تهدید مدیر امور کارکنان قرار گرفته بود). فایل صوتی شعارهای کارگران سایپا بر روی کانال تلگرامی اتحادیه آزاد کارگران ایران به آدرس https://telegram.me/ettehadدرج شده است.

پس از ورود گروه سه نفری مسئولین بلند پایه شرکت سایپا به محل امور اداری، کارگران جهت مذاکره اقدام به انتخاب ده نفر نماینده از میان خود کردند و سپس جلسه مشترک نماینده های کارگران با این گروه سه نفره، بدون حضور مسئولین "شرکت قالبهای صنعتی سایپا" برگزار شد که تا ساعت 17 بعد از ظهر ادامه داشت.

در این جلسه مسئولین شرکت سایپا اعلام کردند ما در راستای رسیدگی به خواست شما، فقط میتوانیم اجرای طرح طبقه بندی مشاغل را که همه کارهایش انجام شده است در دستور بگذاریم تا بدین نحو هم این طرح اجرایی شود و هم حقوق کارگران با اجرای این طرح افزایش پیدا کند. همچنین این گروه سه نفره، برای اجرای فوری این طرح و ورود بازرس به شرکت جهت رسیدگی به تحلفات مسئولین "شرکت قالبهای صنعتی سایپا" قول مساعد دادند.

پس از پایان این جلسه، نماینده های کارگران با حضور در میان آنان، موضوع اجرای فوری طرح طبقه بندی مشاغل و رسیدگی به تخلفات مسئولین "شرکت قالبهای صنعتی سایپا" را که مسئولین شرکت سایپا (شرکت مادر) وعده کرده بودند در میان گذاشتند اما کارگران اعتصابی با رد این پیشنهادات اعلام کردند ما خواهان افزایش حقوقها هستیم و باید حداقل مزد پایه ما افزایش پیدا بکند.

بر اساس آخرین گزارشهای رسیده به اتحادیه آزاد کارگران ایران، تا لحظه مخابره این خبر (ساعت 30/17) و شروع شیفت دوم کار، هنوز اعتصاب کارگران و کشمکش میان آنان و مسئولین شرکت ادامه دارد.

خواست کارگران شرکت قالبهای صنعتی سایپا که مکتوب شده است به شرح زیر می باشد: 1- افزایش حقوق پرسنل شرکت و پیمانکار(زیر 12 سال) 2- شارژ مرتب ماهیانه بن کارت با مبلغ مشخص 3- پرداخت آکورد ماهیانه بطور مرتب و مستمر 4- تسریع در ادامه روند بازنشستگی پرسنل(مشاغل سخت و زیان آور) و تسریع در پرداخت حق سنوات پرسنل بازنشسته که به مدت یک و نیم سال است به تعویق افتاده است 5- پرداخت بدهی شرکت به تعاونی مصرف که باعث اختلال در روند خدمات دهی این بخش به کارکنان شده است 6- تغییر وضعیت کارکنان پیمانکار و روز مزد به قرار دادی.

اتحادیه آزاد کارگران ایران – 17 آبانماه 1395

گزارش اولیه اتحادیه آزاد کارگران ایران از اعتصاب و تجمع کارگران شرکت قالبهای صنعتی سایپا:

صبح امروز کارگران شرکت قالبهای صنعتی سایپا با خواست افزایش مزد دست از کار کشیده و اقدام به تجمع در مقابل ساختمان اداری کارخانه کردند + تصویر

اتحادیه آزاد کارگران ایران: صبح امروز کارگران قسمتهای مختلف شرکت قالبهای صنعتی سایپا بطور یکپارچه ای دست از کار کشیدند و از ساعات اولیه صبح اقدام به تجمع در مقابل ساختمان اداری کارخانه کردند.

بنا بر گزارشهای رسیده به اتحادیه آزاد کارگران ایران، کارگران این گروه صنعتی بزرگ که تعدادشان 1500 نفر است از اواخر سال گذشته، خواهان افزایش حقوق ماهیانه خود شده بودند و مدیریت شرکت در پاسخ به این خواست، اعلام کرده بود پس از تعیین حداقل مزد سال 95، راسا مبلغی را به آن اضافه خواهد کرد. اما با آغاز سال جدید و بدنبال بی توجهی های مدیریت شرکت به خواست کارگران برای افزایش مزد، در فروردین ماه سالجاری، کارگران یکی از سالنهای تولیدی بمدت دو روز دست به اعتصاب زدند و مدیریت شرکت با هدف پایان دادن به اعتصاب و جلوگیری از گسترش آن به سایر قسمتها، با این بهانه که افزایش مزد نیاز به هماهنگی با شرکت مادر(شرکت سایپا) دارد و زمانبر است از کارگران اعتصابی مهلت سه ماهه ای را برای رسیدگی به خواستهایشان درخواست کرد و کارگران با این درخواست موافقت و به اعتصاب پایان دادند. اما با پایان اعتصاب، در طول ماههای گذشته، مدیریت شرکت به جای افزایش حقوق ماهیانه کارگران، اقدام به پرداخت بن ماکارونی و روغن مایع و چیزهایی از این قبیل کرد و همزمان پرداخت مساعده و حقوقهای ماهیانه نیز بطور مداوم با تاخیر انجام و فضای امنیتی بر شرکت حاکم شد. این بن در بین کارگران به مبلغ 60 هزار تومان خرید و فروش میشد.

بدنبال این وضعیت و تداوم آن، هفته گذشته زمزمه اعتصاب غذا در میان کارگران شرکت قالبهای صنعتی سایپا بالا گرفت و مدیریت شرکت با کسب اطلاع از احتمال انجام این اعتصاب، دادن فرصت یک هفته ای برای رسیدگی به خواست کارگران را مطرح و آنان نیز با این مهلت زمانی موافقت کردند.

بنا بر این گزارش، دیروز با پایان مهلت یک هفته ای کارگران برای رسیدگی به خواست شان برای افزایش مزد، مدیریت شرکت دست به توزیع ده کیلو برنج به ازای هر کارگر زد که این اقدام باعث خشم کارگران شد و آنان اعلام کردند ما خواهان افزایش مزد هستیم نه دریافت ده کیلو برنج. در پی این اعتراض از سوی کارگران، مسئولین شرکت با حضور نماینده های کارگران اقدام به تشکیل جلسه ای برای رسیدگی به خواستهای آنان کردند. در این جلسه مدیریت شرکت به جای موافقت با افزایش حقوق ماهیانه کارگران، با پرداخت بن، آکورد و سختی کار موافقت کرد. اما کارگران اعلام کردند ما نه خواهان بن و آکورد و چیزهایی از این قبیل، بلکه خواهان افزایش ماهیانه حقوقهای خود هستیم اما این خواست آنان با مخالفت مدیریت شرکت مواجه و جلسه مذکور بدون نتیجه ای پایان گرفت.

بنا بر آخرین گزارشهای رسیده به اتحادیه آزاد کارگران ایران، در پی مخالفت مدیریت شرکت با افزایش حقوق ماهیانه کارگران، آنان از ساعات اولیه صبح امروز بطور یکپارچه ای دست از کار کشیدند و با تجمع در مقابل ساختمان اداری کارخانه خواهان حضور جمالی مدیر عامل شرکت سایپا در محل هستند تا به خواستهایشان برای افزایش حقوق ماهیانه رسیدگی شود.

اتحادیه آزاد کارگران ایران – 17 آبانماه 1395

تصاویری از آغاز تجمع کارگران شرکت قالبهای صنعتی سایپا در مقابل ساختمان اداری کارخانه
اعتصاب وتجمع اعتراضی کارگران کارخانه سیمان دشتستان نسبت به کاهش حقوق!

صبح امروز17آبان، کارگران سیمان دشستان در اعتراض به کاهش حقوقشان ازجمله عدم پرداخت،حق اضافه کاری،حق بهره وری کار وپاداش دست از کارکشیده وبا تجمع جلوی این واحدتولیدی وبستن دربش مانع ورود مدیران به کارخانه شدند.

به گزارش17آبان اتحادخبر، یکی ازکارگران این کارخانه گفت: ساعت اضافه کار پرسنل را کم کرده اند، پاداش و حق بهره وری که در تمام واحدهای صنعتی پرداخت می شود قطع شده است، حتی وقتی پرسنل ارتقاء شغلی می یابند اضافه حقوق پرداخت نمی شود و می گویند باید 6 ماه از ارتقاء بگذرد. نیروهای بازنشسته را از شهرهای دیگر می آورند و این نیروها بدون کارآیی بیشتر حقوق های چند میلیونی می گیرند. این مسائل باعث عصبانیت پرسنل شده است. اگر هزینه های کارخانه بالا است باید حقوق این مدیران را کم کنند نه حقوق کارکنان و کارگران بومی را.

در خصوص این مشکلات چندین بار اعتراضات خود را مطرح کرده ایم اما ترتیب اثر داده نشده است تا جایی که امروز صبح کارد به استخوان رسید و جمعی از پرسنل درب کارخانه را بسته و اجازه ندادند مدیران داخل کارخانه بیایند؛ اما هنوز جواب درستی به ما نداده اند.

وی افزود: یکی از مسائل موجود مدیران غیربومی است، وقتی که بعضی از پرسنل از زمان تاسیس کارخانه بوده اند و دارای مدرک و سابقه کار هستند و توانایی مدیریت را دارند دیگر نیاز نیست که مدیران غیربومی در سیستم باشند.

وی افزود: مدیران غیربومی هرکدام ماهیانه بالغ بر 20 میلیون هزینه برای کارخانه دارند. از جمله هزینه های ایاب و ذهاب و غیره... که بعضاً در حد این هزینه ها برای کارخانه کارآیی ندارند. در حالیکه پرسنل بومی کارخانه می توانند همین کار را با هزینه 2 الی 3 میلیونی بدون هزینه های جانبی انجام بدهند. اما زمانی که نوبت به حق و حقوق پرسنل میرسد می گویند نداریم و کارخانه مشکلات مالی دارد.

وی که از افراد حاضر در تجمع اعتراضی بوده است، ضمن اعتراض شدید نسبت به استفاده از مدیران بازنشسته غیربومی عنوان کرد: هزینه های رهن منزل برای مدیران غیربومی 30 الی 40 میلیون است، علاوه بر هزینه خرید ماشین، و حتی هزینه مدرسه فرزندان این مدیران و قبض آب و برق منازل ایشان که به عهده کارخانه است.

ادامه راهپیمایی کارگران اعتصابی کارخانه ماشین سازی هپکو درسطح شهراراک!

روزهای15و16آبان ماه،کارگران اعتصابی کارخانه ماشین سازی هپکوبرای چندمین بار دست به راهپیمایی درسطح شهراراک زدند.

به گزارش16آبان دیار آفتاب،روز یکشنبه ۱۶ آبان ماه کارگران شرکت هپکو اراک برای ۱۵ روزمتوالی در اعتراض به عدم پرداخت حقوق و معوقاتشان، مشخص نمودن وضعیت سهامدار و عدم ثبت مدیریت، اعتصاب کردند و با خروج از شرکت به مسئولان یاد آور شدند تا به مشکلات آنها رسیدگی کنند.

شنبه ۱۵ آبان نیز کارگران این شرکت در اعتراض به وضع موجود و عدم رسیدگی مسئولان به این مسئله تجمع و راهپیمایی کردند.

کارگران هپکو ۱۱ آبان ماه نیز با راهپیمایی در مسیر شرکت تا مرکز شهر و تجمع مقابل مصلی بیت المقدس اراک نیز خواسته خود را به مسئولین گوشزد کرده بودند.

به گزارش دیروزایرنا درهمین رابطه،معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار مرکزی گفت: حقوق معوقه کارکنان کارخانه هپکو اراک تا پایان آبان ماه جاری پرداخت می شود.

ظفر افشون شامگاه یکشنبه در نشست رسیدگی به مشکلات کارخانه هپکو اراک، افزود: تمامی معوقه کارکنان این واحد تولیدی 60 میلیارد ریال برآورد می شود که سهامدار اصلی شرکت باید نیمی از این مطالبات و معوقات را تا پایان هفته جاری به حساب کارگران واریز کند.

وی ادامه داد: بقیه معوقه کارکنان شرکت هپکو اراک نیز باید تا پایان آبان ماه جاری به حساب کارگران واریز شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار مرکزی بیان کرد: پس از پرداخت مطالبات کارگران، سهامدار اصلی شرکت و مسئولان سازمان خصوصی سازی این شرکت را به سهامدار جدید تحویل دهند.

وی اضافه کرد: از سال گذشته یک سهامدار جدید برای خرید شرکت هپکو اراک اعلام آمادگی کرده بود که به دلیل مشکلات بسیاری از قبیل تحریم های بانکی قادر به وارد کردن منابع مالی مورد نیاز به ایران نبود اما، این هم اکنون این مشکل حل شده است و تا پایان آذرماه سال جاری مشکل این واحد تولیدی به کلی حل می شود.

افشون ادامه داد: در راستای خروج این شرکت از رکود نیز استانداری مرکزی رایزنی های مهمی در خصوص انعقاد قرارداد 1000 دستگاه ماشین آلات راهسازی با وزارت راه و شهر سازی انجام داده که در صورت عملیاتی شدن این مهم شرکت هپکو به روزهای اوج خود باز می گردد.

کارگران هپکو از سه شنبه هفته گذشته کار را تعطیل و برای دریافت مطالبات خود اعتراض داشته اند.

درهمین رابطه:

*کارگران کارخانه ماشین سازی هپکو پس از3هفته اعتصاب دست به راهپیمایی درسطح شهراراک زدند!

کارگران هپکو طی سه هفته اخیر در حال اعتصاب هستند و دست از کار کشیده اند تا تکلیف حقوق و مزایای عقب مانده شان مشخص شود.

کارگران هپکو امروز ۱۱ آبان ماه با راهپیمایی در مسیر شرکت تا مرکز شهر و تجمع مقابل مصلی بیت المقدس اراک بار دیگر خواسته خود را به مسئولین گوشزد کردند.

به گزارش11آبان نسل فردا، این در حالی است که کارگران این شرکت بارها در پی عدم تحقق وعده های مسئولان در پرداخت حقوق و معوقاتشان مقابل استانداری مرکزی تجمع کرده اند و حتی طی سه هفته اخیر در داخل مجموعه شرکت دست به اعتصاب زده بودند.

۱۱ اسفندماه سال گذشته این کارگران به دلیل تاخیر شش ماه حقوقشان مقابل ساختمان استانداری مرکزی تجمع کردند و از سوی مسئولان استانی وعده هایی برای رفع مشکلاتشان داده شد که این قول ها هنوز به صورت کامل عملیاتی نشده است و اعتراضات دنباله دار کارگران را به همراه دارد.

شرکت تولید تجهیزات سنگین (هپکو) با موقعیتی منحصر به فرد در ایران و خاورمیانه به منظور ایجاد ارزش افزوده برای مشتریان و ذینفعان، ساخت تولید – توزیع و پشتیبانی ماشین آلات راهسازی، معدنی، کشاورزی را با بهره گیری از منابع مدیریتی و انسانی کار آمد و متبحر ، ماشین آلات و تجهیزات مدرن و تکنولوژی بر عهده دارد و از این طریق نقش مهمی را در اجرای پروژه های زیر بنایی ایفاء می کند .

شرکت هپکو در سال ۱۳۵۱ در زمینی به وسعت ۹۰ هکتار در شهر اراک با هدف مونتاژ ماشین آلات راه‌سازی تاسیس و از سال۱۳۵۴ با همکاری شرکتهای اینترناش، پوکلین، ساکائی، دایناپاک، و لوکومو از کشورهای آمریکا، فرانسه، ژاپن، سوئد و فنلاند رسماً شروع به فعالیت نمود. پس از پیروزی انقلاب اسلامی، توجه به ساخت ماشین آلات راه‌سازی و معدنی در دستور کار قرار گرفت و با همکاری شرکت لیبهر آلمان طرح توسعه هپکو با مجموعه‌ای از مدرن ترین ماشین آلات، با ظرفیت تقریبی۳۰۰۰ دستگاه در سال۱۳۶۳ آغاز گردید.

شرکت هپکو در تولید و تامین ماشین آلات راه‌سازی، معدنی و کشاورزی از جمله ماشین آلاتی بیل چرخ زنجیری، بیل چرخ لاستیکی، بلدوزر، لودر ، بهکو لودر، مینی لودر، غلطک، گریدر، شاول، دامپتراک، لوله گذار، کمباین، تراکتور فعالیت دارد.

این شرکت از سال ۸۶ تا کنون به دلیل سو مدیریت با مشکلات فراوانی روبه رو بوده است و طی این مدت روز به روز به مشکلات این شرکت افزوده شده است و مسئولان هم تا کنون به قول های که برای رفع مشکلات این شرکت داده اند عمل نکرده اند.

دیار آفتاب طی گزارشی تحت عنوان(اعتصاب کارگران بزرگترین تولیدکننده ماشین آلات راهسازی خاورمیانه ادامه دارد)بتاریخ10آبان نوشت:

کارگران هپکو طی سه هفته اخیر در حال اعتصاب هستند و دست از کار کشیده اند تا تکلیف حقوق و مزایای عقب مانده شان مشخص شود.

یکی از کارگران شرکت هپکو در خصوص مشکلات کارگران شرکت گفت: هنوز مشکلات شرکت پا برجا و شرایط همانند گذشته است و کارگران سردرگم هستند که باید چه کنند.

وی به بازدید رئیس سازمان بسیج مستضعفان از شرکت هپکو اراک اشاره کرد و افزود: قبلا از سوی مسئولان مشکلات شرکت را نتیجه تحریم ها عنوان می کردند و می خواستند با این استدلال شرکت را نابود کنند ولی بعد از بازدید سردار نقدی از این شرکت و عنوان این مطالب که اگر فقط ۸ درصد از نیاز کشور در خصوص ماشین آلات را از این شرکت تامین کنند این شرکت فعال به کار ادامه خواهد داد نشان داد که سو مدیریت در این شرکت بیش از هر چیز دیگر بر مشکلا این شرکت افزوده است.

این کارگر شرکت هپکو با اشاره به اینکه مدیر عامل شرکت که در تهران مستقراست گفت:مدیر عامل معمولا هفته ای یکبار به شرکت سر می زند و بیشتر وقت خود را در تهران سپری می کند.

یکی دیگر ازکارگران این شرکت با انتقاد از عدم حضور حداقل یکی از اعضای کابینه هیات دولت در سفر به استان مرکزی به منظور بازدید از شرکت هپکو اراک علی رغم جایگاه،ظرفیت تولیدی و مشکلات پیش رو گفت: علیرغم اینکه شرکت تولید تجهیزات سنگین (هپکو) با موقعیتی منحصر به فرد در ایران و خاورمیانه به منظور ایجاد ارزش افزوده برای مشتریان و ذینفعان، ساخت، تولید – توزیع و پشتیبانی ماشین آلات راهسازی، معدنی، کشاورزی را بر عهده دارد و از این طریق نقش مهمی را در اجرای پروژه های زیر بنایی ایفاء می کند ولی هیچ یک از اعضای کابینه هیات دولت برای بازدید از این شرکت نیامدند تا از نزدیک تجهیزات این شرکت را ببیند و برای رفع مشکلات تصمیم لازم را بگیرند.

وی افزود: با توجه به اینکه مسئولان قول حل مشکلات این واحد تولیدی را داده بودند تا کنون هیچ اقدامی برای این شرکت انجام نشده است و مشکلات شرکت همچنان پا برجا است.

وی ادامه داد: در خصوص تغییر سهام داران این شرکت که قبلا استاندار قول داده بود تا بعد از سفر هیات دولت به استان انجام شود هنوز اقدامی انجام نشده است.

وی همچنین گفت: البته شنیده شده است که معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت روز گذشته با فردی که قرار بوده سهم شرکت را خریداری کند جلسه ای داشته و گویا تغییر سهامداران به آخر آبان ماه موکول شده است.

وی با بیان اینکه شرکت هپکو ظرفیت این را دارد که به صورت سه شیفت و در هر شیفت هزار نفر را به کار گیرد ادامه داد: متاسفانه به جای افزایش تعداد کارگران،نیروی کار این شرکت از سال ۸۶ تا کنون از ۲۴۰۰ کارگر به ۹۰۰ نفر رسیده است.

وی افزود: طی این مدت هر چقدر کارگر بازنشسته شده و یا بازخرید شده است نیروی جدید جایگزین نشده است.

*تجمع کارگران شرکت هپکو اراک مقابل استانداری دراعتراض به عدم پرداخت6ماه حقوق!

درحالی که در روزهای اخیر شاهد تجمع کارگران کمباین سازی، آونگان و واگن پارس اراک بودیم امروز سه شنبه ۱۱ اسفندماه شاهد تجمع کارگران شرکت هپکو اراک در مقابل استانداری بودیم.

به گزارش11اسفند دیارآفتاب، یکی از تجمع کنندگان گفت: کار گران و پرسنل شرکت هپکو مدت شش ماه است که حقوق خود را دریافت نکرده اند.

وی با اشاره به اینکه حقوق کارگران این شرکت پایین است ادامه داد: باید افزایش حقوق طبقه کارگر این شرکت همانند افزایش

کارگر دیگری هم گفت:در حالی که باید عیدی کارگران در بهمن ماه پرداخت می شد اما علاوه بر اینکه عیدی نگرفته ایم ۶ ماه حقوق معوق خود را نیز طلب داریم.

وی با اشاره به اینکه شب عید نزدیک است گفت:با میزان حقوق کارگران در صورتی که هر ماه به صورت کامل حقوق بگیریم باز هم خرج و مخارجمان جور در نمی آید،الان با این وضعیت چه طور جواب مخارج خانواده و خرید شب عید را بدهیم.

کارگران تجمع کننده خواستار برقراری عدالت در حقوق و مزایای کارگری نسبت به مدیران و روسا، حذف شرکتهای تامین نیرو و عدم جذب نیروهای بازنشسته در قالب مشاور و پیمانکار شدند.

شرکت تولید تجهیزات سنگین(هپکو) در سال ۱۳۵۱ در زمینی به وسعت ۹۰ هکتار در شهر اراک با هدف مونتاژ ماشین آلات راه‌سازی تاسیس و از سال ۱۳۵۴ با همکاری شرکتهای اینترناش، پوکلین، ساکائی، دایناپاک، و لوکومو از کشورهای آمریکا، فرانسه، ژاپن، سوئد و فنلاند رسماً شروع به فعالیت نمود. پس از سال1357توجه به ساخت ماشین آلات راه‌سازی و معدنی در دستور کار قرار گرفت و با همکاری شرکت لیبهر آلمان طرح توسعه هپکو با مجموعه‌ای از مدرن ترین ماشین آلات، با ظرفیت تقریبی۳۰۰۰ دستگاه در سال ۱۳۶۳ آغاز گردید.

شرکت هپکو به تولید و تامین ماشین آلات راه‌سازی، معدنی و کشاورزی از جمله ماشین آلاتی بیل چرخ زنجیری، بیل چرخ لاستیکی، بلدوزر، لودر ، بهکو لودر، مینی لودر، غلطک، گریدر، شاول، دامپتراک، لوله گذار، کمباین، تراکتور فعالیت دارد.

پایان تجمع شبانه روزی کارگران کارخانه بلبرینگ سازی تبریزبدنبال بازداشت سهامداراصلی شرکت!

ادامه اعتراضات این کارگران تاتعیین تکلیف نهایی کارخانه!

دیشب(16آبان)،کارگران بلبرینگ سازی تبریزبدنبال بازداشت سهامداراصلی شرکت به تجمع شبانه روزیشان در این واحد تولیدی خاتمه دادند وبه خانه هایشان باز گشتند واز امروز17آبان اعتراضاتشان تا تعییین تکلیف نهایی کارخانه ادامه خواهد داشت.

به گزارش16آبان نصر،یکی از کارگران بلبرینگ سازی تبریز گفت: ما پس از اطلاع یافتن از بازداشت مالک فاقد اهلیت صنعتی شرکت به تحصن اعتراضی خود پایان داده و به خانه های خود بازگشتیم، اما تا تعیین تکلیف نهایی کارخانه روال چند روز گذشته را ادامه خواهیم داد.

وی که نخواست نامش فاش شود، افزود:دیگر همه متوجه شده اند که آقای [مالک کارخانه] اهل کار تولید و صنعت نیست و از مسئولان استان می خواهیم مثل شرکت ماشین آلات صنعتی تراکتورسازی ایران، بلبرینگ سازی را هم با طی مراحل قانونی به اهلش بازگردانند تا شاهد رونق صنعت استان شویم.

بنابهمین گزارش، معاون سیاسی-امنیتی استاندار آذربایجان شرقی هم عصر امروز از بازداشت مالک کارخانه بلبرینگ سازی تبریز با حکم شورای تامین شهرستان تبریز خبر داد.

سعید شبستری خیابانی با اعلام این خبر گفت: بیشتر از دو سال است که مالک کارخانه بلبرینگ سازی تبریز که فاقد اهلیت لازم برای اداره این مجموعه بزرگ صنعتی است، استان را با سوء مدیریت در این شرکت، دچار مشکلات متعددی کرده است.

وی گفت: در حالی که بلبرینگ سازی تبریز یکی از موفق ترین واحدهای صنعتی استان بود، پس از واگذاری سهام این شرکت توسط سرمایه گذاری بانک صنعت و معدن به افراد نا اهل، با مشکلات متعددی مواجه شده و هم اکنون به شرایط پیچیده ای دچار شده است.

معاون سیاسی-امنیتی استاندار آذربایجان شرقی ادامه داد: مالک این کارخانه با چک های بلبرینگ سازی 100 میلیارد تومان معامله در خارج از کارخانه انجام داده و این شرکت را بدهکار کرده است.

شبستری در ادامه از بازداشت مالک کارخانه بلبرینگ سازی تبریز با مصوبه شورای تامین شهرستان تبریز و حکم قضایی به دلیل تخلفات محرز در شرکت بلبرینگ ایران خبر داد و گفت: مدیریت این شرکت 60 درصد حقوق شهریور ماه را پرداخت کرده، اما باید همه حقوق معوقه کارگران بلبرینگ سازی پرداخت شود.

فرماندار تبریز نیز با اشاره به تحصن اعتراضی کارگران شرکت بلبرینگ ایران گفت: مالک کارخانه بلبرینگ سازی تا کنون کم لطفی های زیادی در حق صنعت استان و کارگران زحمت کش این مجموعه انجام داده است.

رحیم شهرتی فر ادامه داد: کارخانه بلبرینگ سازی تبریز نگین صنعت تبریز است و خیلی راحت می تواند خودش را اداره کرده و سود سرشاری را نصیب سهامدار خود کند، اما عدم اهلیت سهامدار کارخانه و سوء مدیریت، بلبرینگ سازی تبریز را دچار بحران کرده است.

وی به برند بسیار معتبر و پرسنل متخصص و متعهد بلبرینگ سازی تبریز اشاره کرد و گفت: هیچ کارخانه ای با وجود بازار انحصاری، تکنولوژی تولید قوی، برند بسیار معتبر و پرسنل متخصص و متعهد نمی تواند زیان ده باشد، در حالی که عدم اهلیت مالک کارخانه سبب ایجاد مشکلات ریشه ای در شرکت بلبرینگ ایران شده است.

رئیس شورای تامین شهرستان تبریز تاکید کرد: مطمئناً در هر صورت می باید فعالیت و تولید کارخانه بلبرینگ سازی تبریز به صورت پایدار ادامه پیدا کند و ما به هیچ وجه من الوجوه اجازه توقف تولید در شرکت بلبرینگ ایران را نمی دهیم.

دبیرکارگروه تسهیل و رفع موانع تولید آذربایجان شرقی گفت: در حالی که شرکت بلبرینگ ایران یکی از کارخانه های ممتاز و بی رقیب کشور بود، از 5 سال پیش پس از واگذاری به بخش خصوصی فاقد اهلیت لازم دچار مشکل شده و در دو سال اخیر وضعیت آن بحرانی شده است.

سخاوت خیرخواه از ارائه دو پیشنهاد به وزارت صنعت، معدن و تجارت برای حل مشکلات این واحد صنعتی استراتژیک خبر داد و گفت: یکی از پیشنهادات واگذاری مدیریت کارخانه به "هیات حمایت صنعتی و جلوگیری از تعطیل کارخانه های کشور" و دیگری باز پس گرفتن مالکیت آن توسط شرکت سرمایه گذاری بانک صنعت و معدن است که این پیشنهادات استان در جلسه ای که امروز در وزارت صنعت، معدن و تجارت به همین منظور برگزار شده بود، ارائه گردید.

وی تصریح کرد: شرکت بلبرینگ ایران را شرکت سرمایه گذاری بانک صنعت و معدن در سال 90 با برگزاری مزایده به قیمت 72 میلیارد ریال به فردی که هیچگونه اهلیت صنعتی ندارد واگذار کرده است و این فرد چندین برابر سرمایه کارخانه به بانک ها، امور مالیاتی، بیمه و شرکت های مختلف دیگر بدهکار است .

خیرخواه یکی از تخلفات محرز مالک کنونی شرکت بلبرینگ ایران را واردات بلبرینگ از کشور چین و فروش آنها با برچسب این شرکت اعلام کرد.

وی به شرایط مناسب این کارخانه برای بازگشت به رونق سال های گذشته اشاره کرد و گفت: در حالی که کشور سالانه به حدود 120 میلیون عدد بلبرینگ نیاز دارد، ظرفیت تولید در این کارخانه تنها 6 میلیون عدد در سال است که با تغییر مدیریت بلبرینگ سازی می توان گامی بزرگ در رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال در منطقه برداشت.

درهمین رابطه:

*اعتصاب دوباره کارگران کارخانه بلبرینگ سازی تبریزبدنبال توخالی درآمدن وعده ها!

ازصبح امروز15آبان ماه،کارگران کارخانه بلبرینگ سازی تبریزبه دنبال بد عهدی سهامدار و مالک شرکت و عدم پرداخت حقوقشان،دوباره دست ازکارکشیدند ودرکارخانه تجمع اعتراضی برپاکردند.

به گزارش15آبان نصر، کارگران شرکت بلبرینگ ایران بار دیگر از صبح امروز به دلیل عدم اجرایی شدن وعده ها دست از کار کشیدند.

روز11آبان ماه،کارگران کارخانه بلبرینگ سازی تبریز در اعتراض به تعویق سه ماهه حقوق و وضعیت نا مناسب کارخانه دست از کار کشیدند.

کارگران معترض شب را درکارخانه بسحررساندند وروز12آبان به اعتصابشان برای دومین روزمتوالی ادامه دادند.

شامگاه 12آبان، کارگران کارخانه بلبرینگ سازی تبریزبدنبال وعده پرداخت بخشی از مطالباتشان از جانب کارفرما به اعتصاب وتجمع شبانه روزی48ساعته شان پایان دادند.

مسئولان کمیسیون کارگری استان به کارگران اعلام کرده بودند سهامدار این شرکت متعهد شده است که تا پایان ساعت کاری روز (پنجشنبه) بخشی از حقوق معوقه کارگران کارخانه را پرداخت کند.

ازصبح امروز15آبان ماه،کارگران کارخانه بلبرینگ سازی تبریزبه دنبال بد عهدی سهامدار و مالک شرکت و عدم پرداخت حقوقشان،دوباره دست ازکارکشیدند ودرکارخانه تجمع اعتراضی برپاکردند.

به گزارش امروز ایلنا به نقل کارگران معترض تا به این لحظه هیچ خبری از کارفرما و علت تکرار بدحسابی وی نشده است.

کارگران معترض شامل افراد شاغل و بازنشسته هستند و گفته می‌شود که نیروهای شاغل تا سه ماه مزد و نیروهای بازنشسته بابت سنوات پایان کار بستان‌کارند.

امروزواحدمرکزی خبردرهمین رابطه نوشت:دبیر کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید آذربایجان شرقی گفت یکی از پیشنهادات واگذاری مدیریت کارخانه به هیات حمایت از صنایع و دیگری بازپس گیری مالکیت آن توسط شرکت سرمایه گذاری بانک صنعت و معدن است که این پیشنهادات استان در جلسه ای که امروز15آبان در وزارت صنعت ، معدن و تجارت به همین منظور برگزار شد ارائه شد.

سخاوت خیرخواه افزود این واحد تولیدی را شرکت سرمایه گذاری بانک صنعت و معدن در سال 90 با برگزاری مزایده به قیمت 72 میلیارد ریال به فردی که هیچگونه اهلیت صنعتی ندارد واگذار کرده است .

وی گفت این فرد چندین برابرسرمایه شرکت به بانکها ، امور مالیاتی ، بیمه و شرکتهای مختلف دیگر بدهکار است .

وی یکی از تخلفات محرز مالک کنونی شرکت بلبرینگ ایران را واردات بلبرینگ از کشور چین و فروش آنها با برچسب این شرکت اعلام کرد.

دبیر کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید آذربایجان شرقی به شرایط مناسب این کارخانه برای بازگشت به رونق قبلی اشاره کرد و افزود در حالیکه کشور سالانه به حدود 120 میلیون عدد بلبرینگ نیاز دارد ظرفیت تولید در این کارخانه تنها 6 میلیون عدد در سال است که با تغییرمدیریت میتواند گامی در رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال در منطقه بردارد.

248 پرسنل شرکت بلبرینگ ایران در تبریز خواستار تعیین تکلیف وضعیت شرکت و پرداخت حقوق معوقه سه ماهه خود هستند.

به گفته دبیر کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید آذربایجان شرقی قرار بود مالک این واحد صنعتی پنجشنبه هفته گذشته یک ماه حقوق کارگران را پرداخت کند اما از این کار استنکاف کرده است.

شرکت بلبرینگ ایران بزرگترین واحد تولید کننده بلبرینگ در ایران است که با مساحت بیش از ۱۴ هکتار در غرب شهر تبریز واقع شده است.

*پایان اعتصاب وتجمع شبانه روزی48ساعته کارگران کارخانه بلبرینگ سازی تبریزبدنبال وعده پرداخت بخشی از مطالباتشان!

شامگاه دیشب(12آبان)، کارگران کارخانه بلبرینگ سازی تبریزبدنبال وعده پرداخت بخشی از مطالباتشان از جانب کارفرما به اعتصاب وتجمع شبانه روزی48ساعته شان پایان دادند.

به گزارش12آبان نصر،کارگران کارخانه بلبرینگ سازی تبریزپس از دو شبانه روز تحصن اعتراضی و پس از حضور اعضای کمیسیون کارگری آذربایجان شرقی در محل کارخانه به تحصن خود پایان دادند.

به دنبال بحرانی شدن اوضاع کارخانه بلبرینگ سازی تبریز پس از واگذاری سهام ان به بخش خصوصی و تعویق سه ماهه حقوق کارگران این مجموعه بزرگ صنعتی، پرسنل این شرکت از صبح سه شنبه تا ساعات پایانی امشب دست از کار کشیده و در جلوی درب ورودی کارخانه تجمع کردند.

به دنبال اعتراض کارگران شرکت بلبرینگ ایران به وضعیت بحرانی کارخانه،شامگاه امروز چهار نفر از اعضای اصلی کمیسیون کارگری آذربایجان شرقی با حضور در جمع کارگران شرکت بلبرینگ ایران و در جلسه ای 2 ساعته که تا ساعت 21 امشب به طول انجامید، آن ها را از اقدامات مدیریت استان و اصلاح روند مدیریت کارخانه بلبرینگ سازی تبریز آگاه کردند.

مسئولان کمیسیون کارگری استان اعلام کردند سهامدار این شرکت متعهد شده است که تا پایان ساعت کاری فردا (پنجشنبه) بخشی از حقوق معوقه کارگران کارخانه را پرداخت کند.

تعدادی از کارگران این مجموعه بزرگ صنعتی نیز به طرح دغدغه ها و مشکلات خود پرداخته و خواستار تامین امنیت شغلی خود و حل ریشه ای مشکلات مدیریتی کارخانه بلبرینگ سازی تبریز شدند.

کارگران شرکت بلبرینگ ایران پس از استماع توضیحات کمیسیون کارگری استان و تعهد سهامدار شرکت، به تحصن اعتراضی خود پایان دادند.

*تجمع کارگران کارخانه بلبرینگ سازی تبریز شبانه روزی واعتصابشان به روزدوم کشید!

کارگران بلبرینگ سازی تبریزکه ازروزگذشته(11آبان) دراعتراض به عدم پرداخت ماه ها حقوق وحق بیمه دست از کارکشیده و تجمع اعتراضی برپا کرده اند،شب را درکارخانه بسحررساندند وامروز12آبان به اعتصابشان برای دومین روزمتوالی ادامه دادند.

به گزارش12آبان آذرقلم، عدم پرداخت

...
حقوق مدیران ارشد شرکت و متناسب با شرکت های منطقه و کلانشهری افزایش داشته باشد.