اخباروگزارشات کارگری22مهر1395

اخباروگزارشات کارگری22مهر1395
پرونده قضایی کارگران معترض مختومه باید گردد
- اعتصاب وتجمعات اعتراضی بیش از500 کارگر مجتمع نیشکر هفت تپه ادامه دارد!
- اعتصاب یک ‌روزه کارکنان بیمارستان نمازی در اعتراض به عدم پرداخت ماه ها مطالباتشان!
- تجمع اعتراضی اهالی طرقرود و کمجان نطنز نسبت به بهره برداری بی رویه معادن منطقه!
- تأسیس بانک فرهنگیان
«اختصاصی سازی» صندوق ذخیره ی فرهنگیان
- محیط ناامن کار باز هم حادثه افرید
- زخمی شدن3کارگر شرکت کی سون پتروشیمی بوشهربدنبال واژگونی سرویس رفت وآمدشان!
اعتصاب وتجمعات اعتراضی بیش از500 کارگر مجتمع نیشکر هفت تپه ادامه دارد!

اعتصاب وتجمعات اعتراضی بیش از500 کارگر مجتمع نیشکر هفت تپه که از18مهرماه آغازشده است،امروز22مهر ادامه پیدا کرد.
حدود 1800 کارگر رسمی واحد صنعتی مجتمع نیشکر هفت تپه دستمزد مرداد و شهریور خود را دریافت نکرده‌اند. کارگران روزمزد نیز که دارای قراردادهای سفید امضا هستند و تعداد آنها در حدود 800 نفر است، علاوه بر مرداد و شهریور، دستمزد بهمن و اسفند خود را دریافت نکرده‌اند.

500 کارگر نیشکر هفت تپه دست از کار کشیدند!

به گزارش رسیده بیش از 500 نفر از کارگران نی شکر هفت تپه امروز پنجشنبه 22 مهر به دلیل عمل نکردن به تعهد و قولی که مدیریت قبل از تاسوعا طبق بخشنامه ای داده بود دست از کار کشیده و در محوطه کارخانه تجمع کردند.

بر اساس این بخشنامه مدیریت اعلام کرده بود بعد از تعطیلات تاسوعا و عاشورا سه ماه حقوق معوقه کارگران را پرداخت خواهد کرد.

بر اساس این خبر، کارگران ضمن درخواست پرداخت سه ماه حقوق معوقه ، خواستار پرداخت دوبل حقوق روزهای تعطیل از جمله تاسوعا و عاشورا هستند.

همچنین مدیریت شرکت خانم مریم خنی فر را به عنوان مشاور خود استخدام کرده است و رو دروی کارگران قرار داده است. به گفته یکی از کارگران مدیریت سعی دارد که با رو در رو قرار دادن خانم خنی فر در مقابل کارگران متعرض و ایجاد درگیری شخصی بین کارگران و نامبرده ، پای آنان را به دعواهای حقوقی شخصی باز نموده و به این ترتیب ایجاد رعب و و حشت نماید.

یکی دیگر از خواسته های کارگران استعفای سیامک نصیری افشار قائم مقام مدیر عامل است. نامبرده کارگران را در صورت ادامه تجمع و اعتراض تهدید به اخراج و بازداشت نموده است. به گفته کارگران آقای جهانگیری معاون رییس جمهور هم حمایتش را از سیامک نصیری افشار اعلام کرده است و به فرمانداری و استانداری دستور داده است که از کارهای آقای افشار جلوگیری نشود. آنان می گویند ظاهرا فرزند آقای نصیری افشار به نام پارسا نصیری افشار از مدیران بنیاد برکت می باشد. کارگران سیامک نصیری افشار را فردی ضد کارگر می دانند که با به کارگیری و استخدام افراد با سوابق بد مالی و اخلاقی سعی در پیشبرد اهداف ضد کارگری خویش دارد.

کمیته هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکل های کارگری

22 مهر 1395

به گزارش امروزایلنا درهمین رابطه،کارگران مجتمع نیشکر هفت تپه در ادامه اعتراض‌های روزهای اخیر، امروز (پنجشنبه) مقابل دفتر مدیریت این شرکت تجمع کردند.

این کارگران گفتند که در حدود 500 نفر از کارگران رسمی و روزمزد امروز از حوالی ساعت 9 صبح مقابل دفتر مدیریت تجمع کردند و خواهان دریافت معوقات مزدی خود هستند.

آنطور که کارگران مجتمع نیشکر هفت تپه گفته‌اند مدیریت کارخانه در تجمع امروز به آنان وعده داده که 1 ماه از معوقات مزدی آنان را پرداخت می‌کند اما کارگران تاکید دارند که معوقات مزدی مرداد و شهریور خود را باهم دریافت کنند.

در حدود 1800 کارگر رسمی واحد صنعتی مجتمع نیشکر هفت تپه دستمزد مرداد و شهریور خود را دریافت نکرده‌اند. کارگران روزمزد نیز که دارای قراردادهای سفید امضا هستند و تعداد آنها در حدود 800 نفر است، علاوه بر مرداد و شهریور، دستمزد بهمن و اسفند خود را دریافت نکرده‌اند.

کارگران واحد صنعتی مجتمع نیشکر هفت تپه از زمان واگذاری این واحد به بخش خصوصی از مشکلات معیشتی گلایه مند هستند و تاکید دارند که واگذاری این واحد صنعتی به بخش خصوصی گرهی از مشکلات آنان باز نکرده است.

کمیته هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکل های کارگری

22 مهر 1395

درهمین رابطه:

* گزارشاتی درباره اعتصاب وتجمعات اعتراضی 2روزه کارگران وبازنشستگان مجتمع نیشکر هفت‌ تپه!

امروز19مهرماه برای دومین روز متوالی، جمعی از کارگران مجتمع نیشکر دست از کارکشیده و

مقابل ساختمان مدیریت کارخانه تجمع کردند.

روز 18 مهر بيش از 500 نفر از كارگران نيشكر هفت تپه به دليل دريافت نكردن 3 ماه حقوق و همچنين اخراج هاي فله اي كارگران و تشكيل كميته انظباطي بدون حضور نماينده كارگران دست از كار كشيده ودر محوطه بخش صنعتي كارخانه تجمع كرده اند. حراست شركت ورد و خروج را ممنوع كرده است.

* اعتصاب کارگران مجتمع نیشکر هفت‌ تپه برای دومین روزمتوالی!

به گزارش19مهرایلنا،تعدادی از کارگران حاضر در تجمع امروز گفت: در تجمع روز نخست که دیروز (یکشنبه 18 مهر ماه) در مقابل ساختمان اداری این مجتمع صورت گرفت به جز وعده‌های غیرعملی هیچ پاسخ قاطعی ازسوی مسئولان شنیده نشد و ما ناچار شدیم برای احقاق حقوق از دست رفته‌مان امروز نیز در مقابل ساختمان اداری مقابل دفتر مدیریت تجمع کنیم.

به گفته کارگران، در تجمع روز گذشته مدیریت بخش خصوصی مجتمع وعده پرداخت حداقل یک ماه از مطالبات کارگران را تا روز شنبه 24 مهر ماه داد اما کارگران که وعده‌های کارفرما را غیرعملی می‌دانند امروز دوشنبه (19 مهر ماه) اعتراضات خود را گسترده‌تر کرده‌اند.

کارگران معترض می‌گویند دلیل اعتراض ما کارگران مجتمع نیشکر هفت تپه عدم دریافت 2 تا 4 ماه مزد معوقه به همراه پرداخت نشدن دست‌کم شش ماه حق بیمه کارگران روزمزدی به تامین اجتماعی است که کارفرما از پرداخت آن به کارگران خوداری می‌کند.

به گفته آنان، کارگران این واحد تولیدی به این دلیل پیگیر مطالبات خود هستند که دغدغه تامین معاش خانواده‌هایشان را دارند و از مدیریت کارخانه و مسئولان شهرستانی و استانی انتظار دارند که به دغدغه‌های آن‌ها احترام بگذارند.

معترضین بابیان اینکه هر یک از ما کارگران دست‌کم دارای سه سر عائله هستیم و تامین مخارج زندگی بسیار برایمان سخت شده؛ در ادامه گفتند: در این شرایط نمی‌توان از ما انتظار داشت که نسبت به وضعیت مجتمع نیشکر هفت تپه بعد از خصوصی‌سازی و مطالبات مزدی خود بی‌تفاوت بمانیم.

*اعتصاب و تجمع كارگران نيشكر هفت تپه

به گزارش رسيده امروز 18 مهر بيش از 500 نفر از كارگران نيشكر هفت تپه به دليل دريافت نكردن 3 ماه حقوق و همچنين اخراج هاي فله اي كارگران و تشكيل كميته انظباطي بدون حضور نماينده كارگران دست از كار كشيده ودر محوطه بخش صنعتي كارخانه تجمع كرده اند. حراست شركت ورد و خروج را ممنوع كرده است.

به گفته كارگران به دلیل عدم حضور کارگران در انتخابات شوراي اسلامي دو سال است شورا تشکیل نشده است، اما کارفرما کمیته انضباطی را بدون حضور نماینده شورا تشکیل داده و آقای عباس خنی فر که رییس حراست کارخانه می باشد به رياست اين كميته منصوب كرده است. از نظر انان اين يك تخلف اشكار و محرز مي باشد و كارفرما با استفاده از عدم آگاهي كارگران از قوانين به عناوين مختلف كارگران را به كميته انضباطي غير قانوني احضار كرده و آنان را اخراج مي كند.

بر اساس خبر ارسالي مديريت نيشكر هفت تپه اعلام كرده است هر كسي دست از كار بكشد و تجمع كند از عوامل بيگانه مي باشد. اين برخورد مديريت و همچنين فشار روحي ناشي از مشكلات معيشتي به دليل عدم دريافت 3 ماه حقوق و اخراج غير قانوني كارگران باعث شده عصبانيت كارگران شده و كارگران خشگمين وارد دفتر حراست شركت شده و تمام ميز و صندلي ها را به بيرون پرت كرده اند.

درپي اين تجمع تاكنون هيچ يك از مسئولين كارخانه جهت پاسخگويي حاضر نشده است و نيروي انتظامي مسلح به اسلحه و باتوم وارد كارخانه شده است. فرمانده نيروي انتظامي با كارگران صحبت كرده و به آنان اعلام كرد كه از كارخانه خارج شوند. كارگران نسبت به حضور نيروي انتظامي داخل شركت اعتراض كردند و گفته اند كه كارخانه خانه ما است و نيروي انتظامي حق حضور در محل كار و زندگي ما را ندارد. اينجا استانداري و فرمانداري نيست كه كارگران را تهديد كنند.

اين اعتصاب در پي نامه اي است كه كارگران به مديريت، استانداري و فرمانداري نوشته بودند و مطالبات خود را اعلام كرده بودند. مطالبات كارگران به شرح زير مي باشد:

۱. پرداخت نکردن حقوق طبق ماده ۳۷ قانون کار

۲.عدم پرداخت حق بیمه ۴ درصد بیش از۷۵۰ نفرازکارگران که درخواست بازنشستگی طرح زیان اور انها تایید شده است

۳. برچیدن تعاونی مصرف کارگران برخلاف قانون بخش تعاون و بدون رضایت اعضا و هیات مدیره تعاونی و مجمع و پرداخت نکردن مطالبات تعاونی توسط کارفرما

۴.پرداخت نکردن شش ماه بیمه کارگران روزمزد و حقوق بهمن ‌و اسفند ۹۴ و مرداد و شهریور آنان.

۵. نداشتن نماینده توسط کارگران و انحلال ۲ سال پیش شورا؛ که نه کارفرما و نه کارگران به ان اعتقادي ندارند

۶. پرداخت نشدن حقوق مرداد و شهریور کارکنان دائم

7. تصویب نشدن ایین نامه انضباطی جدید تنظیمی کارفرما توسط اداره کار

۸. نداشتن قرارداد اکثر کارگران روزمزد؛ متاسفانه عليرغم بخشنامه ۴۱ ابلاغی روابط کار وزارت کار؛ در حالی که کارگران روزمزد به کاردائم و مستمرمشغول هستند ولی قرارداد انها یاکوتاه مدت مي باشد یا هیچ گونه قراردادی ندارند.

9.تصمیم گیری یکجانبه درخصوص وضعیت شغلی پرسنل بدلیل نداشتن نماینده توسط کارگران؛ و عدم توجه به قانون و مقررات توسط کارفرما

10. وابسته دانستن کارگران به بیگانه توسط مدیریت شرکت طی مصاحبه با صدای کرخه ؛ بدلیل اعتراض به پرداخت نشدن حقوق و مطالبات طبق قانون

۱۱. پرداخت نکردن بیمه کارگران نی بر با توجه به مصوبه مجلس که هنوز اجرایی نشده که در صورت پرداخت مبلغ مذکور حدود ۲۰۰ نفراز کارگران نی بر بازنشسته میشوند.

۱۲ .بی تفاوتی اداره کارشهرستان و مديران اداره به شکایات و وضعیت شغلی کارگران.

كميته هماهنگي براي كمك به ايجاد تشكل هاي كارگري

18 مهر 1395

*درگيري نيروي انتظامي با كارگران معترض نيشكر هفت تپه

به گزارش رسيده در پي تجمع و اعتراض امروز (18 مهر ) كارگران نيشكر هفت تپه به دليل عدم پرداخت 3 ماه حقوق و اخراج هاي بي رويه و برخوردهاي غير قانوني كارفرما، نيروي انتظامي براي متفرق كردن كارگران معترض به زور متوسل شده و با كارگران درگير شده است. درب اصلي ورودي و نرده هاي جانبي به علت مقاومت كارگران و گرفتن نرده ها به عنوان ستون و تكيه گاه از جا كنده شده است. كارگران اعلام كرده اند كه نيروي انتظامي بايستي هر چه زودتر از كارخانه خارج شود.

تا لحظه ارسال اين خبر هنوز كارگران از كارخانه خارج نشد ه اند.

كميته هماهنگي براي كمك به ايجاد تشكل هاي كارگري

18 مهر 1395

*تجمع اعتراضی کارگران و بازنشستگان مجتمع نیشکر هفت تپه مقابل ساختمان مدیریت!

امروزیکشنبه18مهر، جمعی از کارگران مجتمع نیشکر هفت تپه دراعتراض به عدم پرداخت ماه ها حقوق وحق بیمه مقابل ساختمان مدیریت کارخانه تجمع کردند.

در تجمع اعتراضی امروز جمعی از کارگران مشمول شرایط بازنشستگی قانون مشاغل سخت وزیان آور مجتمع نیشکر هفت تپه که بدون دریافت حقوق دربلاتکیفی بازنشستگی بسرمی برند حضورداشتند.

به گزارش18مهرایلنا،حمعی از این کارگران که در میان آنها هم افراد شاغل و هم در آستانه بازنشستگی و ترک کار وجود دارد افزودند: نزدیک به دو تا چهار ماه مزد معوقه و حدود شش ماه حق بیمه پرداخت نشده طلبکاریم و با وجود برپایی چند نوبت برپایی اجتماع اعتراضی تا این لحظه از میان مدیریت و مسئولان شرکت هیچ کس حاضر نشده تا به این وضعیت رسیدگی کند.

آنها در تشریح وضعیت استخدامی خود گفتند: در میان ما کارگران رسمی ، قراردادی و روزمزد حضور دارند و علاوه بر آن افراد دیگری نیز هستند که در ماه‌های گذشته توسط کارفرما راهی منازل خود شده بدون آنکه رابطه استخدامی آنها خاتمه یافته باشد.

براساس این گفته‌های کارگران معترض نیشکر هفت‌تپه، مجموع نیروهای شاغل تا یک‌ هزار و دویست نفر است که ارزش معوقات مزدی آنها تا چهار ماه مزد و 6 ماه حق بیمه پرداخت نشده برآورد می‌شود .

همچنین در مورد دیگر معترضانی که گفته می شود بدون قطع شدن رابطه کاری و صدور حکم بازنشستگی توسط کارفرمای کنونی نیشکر هفت‌تپه خانه نشین شده‌اند نیز گفته می‌شود که جمعیت آنها تا حدود 80 نفر می‌رسد.

از قرار معلوم این گروه از کارگران این واحد تولیدی بخشی از جمعیت 650 نفری می‌شوند که از دست کم دوسال پیش مشمول شرایط بازنشستگی قانون مشاغل سخت وزیان آور شده‌اند اما به دلیل آنکه کارفرما هنوزبابت سهم 4درصدی حق مربوط به سابقه سخت و زیان‌آور آنها را به سازمان تامین اجتماعی بدهکار است، از طرف سازمان تامین اجتماعی هیچ حکم بازنشستگی صادر نشده است و در عمل هنوز کارگر کارخانه نیشکر هفت تپه تلقی می‌شوند اما وجهی بابت مزد دریافت نمی‌کنند.

از طرف دیگر مجموع کارگران شاغل و بلاتکلیف حاضر در این تجمع اعتراضی می‌گویند: به غیر از آنها حدود 70 نفر از رانند‌ه های وانت‌های باری استیجاری به همراه حدود 50 نفر از راننده های سرویس های ایاب وذهاب کارگران بابت سه تا 6 ماه مزد معوقه طلبکارند اما به دلایلی در اجتماع اعتراضی امروز حضور ندارند.

این معترضان در رابطه با علت برپایی تجمع اعتراضی امروز خود گفتند: از ارزیابی رفتار مدیریت مجتمع در مقام کارفرما به این نتیجه رسیده‌ایم که بازهم قرار نیست در خصوص پرداخت شدن مطالبات معوقه ما اقدام خاصی صورت بگیرد و برای همین صبح امروز در مقابل ساختمان اداری مجتمع نیشکر هفت‌تپه جمع شدیم.

به گزارش امروزایرنا درهمین رابطه،کارگران معترض که بارها وعده پرداخت حقوق و مطالبات آنها از سوی مدیریت داده شده اما عملی نشده است با تجمع در مقابل ساختمان مدیریت نیشکر هفت تپه پرداخت مطالبات معوقه خود را خواستار شدند.

چند تن از کارگران معترض اظهار داشتند:حقوق و مطالبات آنان تاکنون پرداخت نشده و وعده های مکرر مدیریت شرکت نیز بی نتیجه بوده است.

همچنین شماری از بازنشستگان نیشکر هفت تپه که در بلاتکلیفی شغلی بسر می برند در این تجمع حضور داشتند.

130 نفر از کارکنان بازنشسته کارخانه کشت و صنعت نیشکر هفت تپه در شمال خوزستان با گذشت چند ماه از زمان بازنشستگی تاکنون مطالبات خود را دریافت نکرده اند.

یکی از کارگران بازنشسته این شرکت گفت: 130 نفر از بازنشستگان این شرکت بعضا با گذشت هفت ماه هنوز مطالبات سنوات بازنشستگی خود را دریافت نکرده و شرکت مذکور نیز اقدامی در این راستا نمی کند.

تعداد افراد شاغل در این واحد بزرگ کشت و صنعت حدود چهار هزار نفر اعلام شده است که در بخش های مختلف به صورت رسمی ، پیمانی ، قراردادی و نیز موقت مشغول بکار هستند.

این شرکت بزرگ تولید شکر چند سالی است به دلیل به موقع پرداخت نشدن حقوق و مطالبات کارگران با مشکل مواجه شده است.

کشت و صنعت هفت تپه ، قدیمی ترین کارخانه تولید شکر از نیشکر در کشور است که نیم قرن پیش با ظرفیت اسمی 100 هزار تن شکر سفید راه اندازی شد.

این کارخانه طبق اصل 44 قانون اساسی اواخر پارسال از سوی سازمان خصوصی سازی از چرخه دولتی خارج و به بخش خصوصی واگذر شد.

شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه در 15کیلومتری شهر شوش در شمال استان خوزستان واقع است.

اعتصاب یک ‌روزه کارکنان بیمارستان نمازی در اعتراض به عدم پرداخت ماه ها مطالباتشان!

کارکنان بیمارستان نمازی شیراز در اعتراض به عدم پرداخت ماه ها مطالباتشان(كارانه، اضافه كاري)یک روز دست از کارکشیدند.

هرچند با اين وجود، تمامي خدمات و جراحيهاي اورژانسي بدون هيچ وقفه اي در بيمارستان نمازي انجام مي شود.

به گزارش22مهرخبرجنوب،سرپرست بیمارستان نمازی شیراز گفت: با وجود پیگیری های مکرر، مرکز آموزشی- درمانی نمازی همچنان 170 میلیارد تومان از سازمان های بیمه گر طلب دارد.

دكتر محمدرضا ادراكي افزود: در همين خصوص پرسنل بيمارستان در اعتراض به وضعيت پرداخت ها، يك روز دست از كار كشيدند. هرچند با اين وجود، تمامي خدمات و جراحيهاي اورژانسي بدون هيچ وقفه اي در بيمارستان نمازي انجام مي شود.

وي يادآور شد: اين وضعيت به نحوي است كه بيمه خدمات درماني بيش از يك سال و تامين اجتماعي 6 ماه، پولي به اين مركز آموزشي- درماني پرداخت نكرده و مشكل موجود باعث نگراني ما و ساير مسئولين شده است.

دكتر ادراكي گفت: به دليل شرايط موجود، پزشكان بيمارستان نمازي يك سالي است كه به جز حقوق ماهانه، دريافتي ديگري نداشته اند و حتي طي اين مدت كارانه آنها واريز نشده است.

سرپرست بيمارستان نمازي شيراز ادامه داد: علاوه بر كارانه، اضافه كاري پرسنل بيمارستان نمازي را 6 ماه و اضافه كاري پزشكان را يك سال است به آنها پرداخت نكرده ايم كه همين مسئله انگيزه و كاركرد آنها را تحت تاثير قرار داده و از مسئولين كشوري مربوطه خواستار رفع مشكل هستيم.

دكتر ادراكي گفت: با توجه به اينكه بيمارستان به طور كلي كمبود اعتبار ندارد حتي اگر 5 ماه از مطالبات ما واريز شود، امكان پرداخت سريع كارانه و اضافه كاري ها براي ما فراهم مي شود.

سرپرست بيمارستان نمازي افزود: بدهي بالاي سازمان هاي بيمه گر به اين مركز آموزشي- درماني، مشكلات بسياري در زمينه خريد دارو، تجهيزات و لوازم مصرفي پزشكي به وجود آورده و وضعيت به نحوي نامطلوب است كه شركت هاي دارويي و تجهيزات پزشكي، اقلام مورد نياز را مانند قبل به ما ارائه نمي دهند.

دكتر ادراكي يادآور شد: در حال حاضر واقعا سردرگم شده ايم و به دليل تاخير طولاني پرداخت هاي بيمه ها، براي بهبود شرايط، ديگر چاره اي به ذهنمان نمي رسد و پرسنل اتاق عمل اگرچه مراجعات اورژانسي را حتي در روز اعتراض خود پيگيري كردند اما اعلام كرده اند كه به دليل عدم امكان پرداخت كارانه و اضافه كاري هايشان، اعتراضات خود را ادامه ميدهند و از مسئولان خواستار رسيدگي به اين وضع هستند.

وي مي گويد: اين وضعيت مربوط به كل كشور است و پيگيري ها به صورت مكرر انجام مي گيرد و تمامي مسئولان مربوطه در جريان هستند اما تاكنون براي رفع آن اقدامي صورت نگرفته است.

دكتر ادراكي ادامه داد: روزانه 30 هزار نفر در بيمارستان نمازي تردد مي كنند كه درصد بالايي از اين تعداد بيمار هستند و اين آمار نشانگر مراجعه بالا و سختي كار پرسنل است و لزوم رسيدگي به مشكلات يادشده را در اين مركز آموزشي- درماني ضروري مي كند.

تجمع اعتراضی اهالی طرقرود و کمجان نطنز نسبت به بهره برداری بی رویه معادن منطقه!

پیش از ظهرامروز22مهر،اهالی روستای کمجان و شهر طرقرود نطنز در اعتراض بهره برداری بی رویه معادن این روستا با تجمع مقابل فرمانداری شهرستان نطنز و سردادن شعارهایی خواهان تعطیلی معادن این روستا شدند.

تجمع کنندگان در اعتراض به فعالیت معادن با حضور در مقابل دو تریلی حامل سنگی که از مقابل فرمانداری نطنز عبور می کردند آنها را متوقف کردند.

به گزارش 22مهرنطنزنا،گروهی از تجمع کنندگان در اعتراض به معادن برای برگزاری جلسه با فرماندار نطنز وارد فرمانداری شدند و بعد از حضور برخی از تجمع کنندگان در فرمانداری نطنز، اعضای شورای تامین شهرستان نطنز هم وارد فرمانداری نطنز شده و با بعضی از تجمع کنندگان تشکیل جلسه دادند.

با انتقال دستور دادستان شهرستان نطنز که در جلسه شورای تامین صادر شده بود برای سهولت در تردد خودروهای عبوری، با موافقت تجمع کنندگان که قبل از آن به پارکینگ بردن تریلرها را صوری می خواندند و با آن مخالفت می کردند، تریلرها به پارکینگ منتقل شدند.

خبرهای رسیده از درون جلسه شورای تامین حکایت از تنظیم صورتجلسه ای جهت پیگیری خواسته تجمع کنندگان و تعطیلی یکی از معادنی که در روز تعطیل اقدام به فعالیت کرده، دارد.

رضا باقری نایب رییس شورای شهرگفت : طبق جلسه ای که با بهره برداران داشتیم قرار بر این بود تا مسوولان معادن اطلاعات دقیقی از میزان برداشت و فعالیت خود را به ما بدهند و ما بر اساس آن تصمیم بگیریم.

وی با تاکید بر اینکه صاحبان معادن ملزم به ارائه اطلاعات شدند، بیان کرد: از نظر قانونی بهره برداران دچار خلاف و اشتباهات بسیار بزرگی در حوزه فعالیت های خود داشته اند.

بهره برداری غیر قانونی و خارج از قانونی بعضی از معادن در کمجان و طرقرود به دغدغه بسیاری از مردم و مسوولان منطقه تبدیل شده است و بهره برداری وسیع معادن در منطقه تاکنون بهره ای را نصیب مردم نکرده است.

نکته‌ای که در باب معادن طرق رود مدنظر است اجرای مصوبات شورای عالی معادن است که بر اساس‌نامه‌ای که از طرف اداره کل صنعت و معدن استان اصفهان و همچنین اداره کل منابع طبیعی استان اصفهان برای شورا ارسال‌شده صریحاً ذکرشده که از هرگونه فعالیت معدنی غیرمجاز خارج از پروانه‌های بهره‌برداری معادن جلوگیری شود.

در این زمینه همچنین ذکر شده از موافقت با درخواست‌های جدید اجتناب شده و در صورت مشاهده هرگونه تخلفی از سوی بهره‌برداری معادن برابر مقررات قانونی برخورد و در این نامه از ۳ معدن به‌ صورت خاص نام‌ برده شده است.



تأسیس بانک فرهنگیان

«اختصاصی سازی» صندوق ذخیره ی فرهنگیان

میلاد جنت

صندوق ذخیره ی فرهنگیان، به ارزش ۱۰ هزار میلیارد تومان و عضویت بیش از ۸۰۰ هزار فرهنگی و غیر فرهنگی به عنوان سهام داران متعلق به آن ها است. این صندوق با هدف «تقویت توان مالی و معشیتی فرهنگیان عضو در دوران خدمت و بازنشستگی» و همچنین «بهره وری مطلوب و حداکثری از سرمایه ی اعضا و سپرده گذاران و بازگشت عواید و منافع آن به آنان» شکل گرفت.

از یازده سال پیش تاکنون، خبرهایی مبنی بر تأسیس «نخستین بانک فرهنگیان» توسط صندوق ذخیره ی فرهنگیان هر از گاهی منتشر می شود.

لینک متن کامل: http://www.kanoonm.com/2490#more-2490

محیط ناامن کار باز هم حادثه افرید

بنا به گزارش رسیده روز یکشنبه 95/7/18 جوانی به نام غالب ملایی درروستای " تودارملا " از توابع سنندج، هنگام کار بر اثر ریزش چاه جان خود را از دست می دهد.

حادثه زمانی رخ داده که بیل مکانیکی چاهی را به عمق هفت متر حفر کرده بود و کارگر نامبرده جهت بررسی به داخل چاه رفته که درهمان حال چاه ریزه می کند و وی در زیر خروارها خاک مدفون شده و فوت می کند.

کمیته هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکل های کارگری - 21 /7/ 1395

زخمی شدن3کارگر شرکت کی سون پتروشیمی بوشهربدنبال واژگونی سرویس رفت وآمدشان!

رئیس پلیس راه بوشهر گفت: یک دستگاه اتوبوس حامل کارگران شرکت کی سون پتروشیمی بوشهر دچار حادثه شد.

به گزارش22مهرایرنا،سرهنگ جابر پاپری پنجشنبه شب افزود: اتوبوس حامل کارگران پتروشیمی بوشهر ساعت 18و 30 دقیقه براثر برخورد با گارد ریل در مسیر عسلویه - بیدخون واژگون شد.

وی تصریح کرد: در اثر این حادثه سه نفر از سرنشینان اتوبوس یاد شده دچار مصدومیت سطحی و به بیمارستان تامین اجتماعی عسلویه منتقل شدند.

پاپری اظهار کرد: مابقی سرنشینان این اتوبوس درسلامت هستند.

وی تصریح کرد: علت وقوع این حادثه در دست بررسی است.

بیست ودوم مهرماه1395