پرونده قضایی کارگران معترض مختومه باید گردد

پرونده قضایی کارگران معترض مختومه باید گردد
- هشتمین روزاعتراض کارگران پتروشیمی رازی نسبت به عدم اجرای طبقه بندی مشاغل و ممنوع‌الورود شدن10کارگرمعترض!
تجمع کارگران وخودداری از ورود به مجتمع پتروشیمی رازی درحمایت از همکارانشان!
- اعتصاب گسترده کارکنان ورانندگان شرکت حمل و نقل بین المللی خلیج فارس دراعتراض به خصوصی سازی وعدم پرداخت مطالباتشان!
- ادامه تجمعات اعتراضی کارگران خدمات شهری شهرداری رشت نسبت به عدم پرداخت ماه ها مطالباتشان!
- دادگاه جعفر عظیم زاده و شاپور احسانی راد برگزار شد
- کمیته هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکل های کارگری:بازگشت مجدد بهنام ابراهیم زاده به زندان
- حکایت کارگری که نخواست قراردادی شود؛

سه سال است در یک "کیوسک" محبوسم

- از کارگران مجتمع آلومینیم المهدی-هرمزآل چه خبر؟

- اخراج 30کارگر کارخانه روغن شاد گل!

- عدم پرداخت4ماه حقوق کارگران کارخانه مهر ایران!

- تجمع کامیون داران تاکستانی به روز چهارم کشید

- تجمع رانندگان سازمان حمل ونقل جاده‌ای قزوین مقابل فرمانداری

- تجمع اعتراضی درمانگران اعتیاد مقابل ستاد مبارزه با موادمخدر!

- تجمع اعتراضی زنان شهرک نشین حاشیه گیلانغرب مقابل فرمانداری!

- جان باختن یک کارگرساختمانی درزنجان براثر سقوط ازارتفاع!

هشتمین روزاعتراض کارگران پتروشیمی رازی نسبت به عدم اجرای طبقه بندی مشاغل و ممنوع‌الورود شدن10کارگرمعترض!

تجمع کارگران وخودداری از ورود به مجتمع پتروشیمی رازی درحمایت از همکارانشان!

صبح امروز8شهریور،ده کارگر پتروشیمی رازی در هشتمین روز از اعتراض این کارگران نسبت به عدم اجرای طبقه بندی مشاغل ممنوع الورود شدند.

همچنین صبح امرو،حدود سیصد نفر از کارگران این شرکت هستند در حمایت از ممنوع الورود شدن همکاران خود پشت درب مجتمع رازی تجمع نمودند و از ورود به آن مجتمع خودداری کردند.

به گزارش8شهریورایلنا،کارگران پتروشیمی رازی از ممنوع الورود شدن ده نفر از همکاران خود خبر دادند.

به گفته این کارگران، در هشتمین روز از اعتراض این کارگران، صبح امروز (هشتم شهریورماه) کارفرما از ورود ده نفر از کارگران به مجتمع جلوگیری کرده است.

این کارگران در هشت روز گذشته نسبت به عدم اجرای طبقه بندی مشاغل در این مجتمع اعتراض کرده‌اند.

از قرار معلوم، حدود سیصد نفر از کارگران این شرکت هستند در حمایت از ممنوع الورود شدن نمایندگان خود صبح امروز پشت درب مجتمع رازی تجمع نمودند و از ورود به آن مجتمع خودداری کردند.

به گفته این کارگران، چند نفر از ممنوع الورودی ها از کارگرانی هستند که سه سال پیش با شکایت کارفرما و با اتهام اخلال در نظم عمومی، به شلاق و حبس محکوم شدند.

اعتصاب گسترده کارکنان ورانندگان شرکت حمل و نقل بین المللی خلیج فارس دراعتراض به خصوصی سازی وعدم پرداخت مطالباتشان!

یکی از کارکنان شرکت حمل و نقل بین المللی خلیج فارس با بیان اینکه این شرکت که در گذشته جزو ۱۰ شرکت برتر حمل و نقلی بوده است، گفت: این شرکت در هفته گذشته با اعتصاب گسترده کارکنان روبرو شد و در دو روز گذشته رانندگان جلوی این شرکت تجمع کرده و حتی درگیری‌هایی هم داشته‌اند.

وی با بیان اینکه تمام هفته گذشته کارمندان شرکت در اعتصاب بودند، افزود: امروز ۸ شهریور است اما هنوز حقوق مرداد را پرداخت نکرده‌اند و فکری هم به حال مشکلات نمی‌کنند. رانندگان از چند روز پیش مدام جلوی در شرکت تجمع می‌کنند اما مدیران به وضع موجود رسیدگی نکرده‌اند و حتی در این مدت یک بارنامه هم صادر نشده است.

به گزارش8شهریور مهر، به دنبال واگذاری شرکت حمل و نقل بین المللی خلیج فارس به بخش خصوصی در دو ماه گذشته، مشکلات زیادی گریبانگیر کارمندان و رانندگان این شرکت شده است.

شرکت حمل و نقل بین المللی خلیج فارس یکی از بزرگترین شرکت های حمل و نقلی کشور بود که متاسفانه در جریان خصوصی سازی با مشکلات زیادی روبرو شد. این شرکت که تا پیش از این متعلق به شرکت بازرگانی دولتی ایران بود از حدود دوماه پیش به بخش خصوصی واگذار شد.

این شرکت با میلیاردها تومان بدهی با رقمی کمتر از ارزش واقعی به بخش خصوصی فروخته شد، اما از زمانی که مدیران جدید وارد این شرکت شده‌اند، بحران‌های اقتصادی به کارمندان و رانندگان شرکت تسری یافته و منجر به اعتصابات پی در پی در این شرکت شده است.

ادامه تجمعات اعتراضی کارگران خدمات شهری شهرداری رشت نسبت به عدم پرداخت ماه ها مطالباتشان!

پیش ازظهرامروز8شهریور،جمعی از کارگران خدمات شهری شهرداری رشت به دلیل احقاق مطالبات معوقه خود مقابل شهرداری منطقه یک این شهر تجمع کردند.

به گزارش 8شهریورفارس،عضو شورای اسلامی شهر رشت گفت: حقوق کارگران بخش رفت و روب شهرداری رشت از تیرماه امسال پرداخت نشده و این موضوع موجب تجمعات اخیر کارگران و اعتراضات آنها شده است.

فاطمه شیرزاد با بیان اینکه بارها این موضوع به شهردار رشت تذکر داده شد، افزود: شهردار رشت هر بار قول مساعد داد که حقوق کارگران را در زمان مقرر پرداخت می‌کند اما وی نسبت به این موضوع بی‌تفاوت بوده و تاکنون هیچ اقدامی برای پرداخت حقوق معوقه کارگران انجام نداده است.

وی با اشاره به اینکه کارگران شهرداری رشت به دلیل عدم دریافت حقوق حتی برای خرید ارزاق روزانه با مشکل مواجه هستند، گفت: کارگران شهرداری حتی توان پرداخت کرایه تاکسی برای حضور در محل کار خود را نیز ندارند.

عضو شورای اسلامی شهر رشت خاطرنشان کرد: از شهردار رشت می‌خواهیم شرایط کارگران را درک کند و برای لحظه‌ای خود را به جای آنها قرار دهد.

دادگاه جعفر عظیم زاده و شاپور احسانی راد برگزار شد

محمدعلی جداری فروغی از برگزاری دادگاه رسیدگی به اتهامات جعفر عظیم زاده و شاپور احسانی راد در ساوه خبر داد.

به گزارش8شهریورایلنا،محمدعلی جداری فروغی وکیل دادگستری از برگزاری جلسه رسیدگی به اتهامات دو فعال کارگری، «جعفر عظیم زاده» و «شاپور احسانی راد» در شعبه 101 دادگاه کیفری 2 شهرستان ساوه خبر داد.

جداری فروغی گفت: امروز (هشتم شهریور) این جلسه از ساعت ده صبح آغاز و تا ساعت دوازده ادامه داشت و در پایان ادامه رسیدگی و دفاعیات به جلسه بعدی موکول شد.

وی افزود: در این پرونده به اتهاماتی از قبیل اخلال در نظم و تشویش اذهان عمومی پرداخته شد و رسیدگی به دیگر اتهامات این دو فعال کارگری، 14 شهریور در شعبه اول دادگاه انقلاب اسلامی ساوه برگزار خواهد شد.

کمیته هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکل های کارگری:بازگشت مجدد بهنام ابراهیم زاده به زندان

بر اساس خبرهای منتشره بهنام ابراهیم زاده با پایان دوران مرخصی اش در روز ٧شهریور به زندان رجایی شهر بازگشت.

او در تاریخ ۲۲ تیرماه با وثیقه ششصد میلیون تومانی جهت حل و فصل مشکلات بیماری فرزندش و بیماری های خودش به مرخصی آمده بود. این در حالی است که مراجعه چند باره بهنام ابرهیم زاده به دادستانی برای تمدید مرخصی نتیجه ای در بر نداشت و او یکشنبه ٧شهریور به زندان بازگشت.

بهنام ابراهیم زاده از سال ٨٩ در زندان است و علیرغم سپری کردن ٥ سال حکمی که داشت در حکم جدیدی به هفت سال و ده ماه زندان دیگر محکوم شده است.

کمیته هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکل های کارگری ادامه محکومیت این فعال کارگری را محکوم می کند و خواستار آزادی همه زندانیان سیاسی است.







کمیته هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکل های کارگری - 8 / 6 / 1395

حکایت کارگری که نخواست قراردادی شود؛

سه سال است در یک "کیوسک" محبوسم

این گزارش، حکایت کارگری است که به دلیل مقاومت در مقابل قراردادی شدن، سالهاست ساعات کاری را در یک کیوسک زندانی است.

آقای کاف، کارگر فنی و مهندسی شرکت داروسازی کوثر است که یازده سال و اندی سابقه کار دارد. اما پس از سالها کارکردن در این شرکت داروسازی، برایش مسیر اتفاقات ناگوار به شکلی پیش می‌رود که او سه سال گذشته را در یک کیوسک یک متر در یک متر محبوس مانده است. او هشت ساعت در روز، موظف است در همین کیوسک که روی دیواره اش حک شده «واحد فنی و مهندسی» بنشیند و عملا کاری نکند.

ماجرای کیوسک نشینی از سال 90 آغاز می شود، از زمانی که کارفرمای این شرکت خصوصی تصمیم می‌گیرد، دست به قراردادی کردن کارگران بزند و به قولی، «رسمی‌زدایی» کند.

شرکت‌ها چه دولتی وچه خصوصی سالهاست که کارگر رسمی استخدام نمی‌کنند. اما حکایت در داروسازی کوثر چند گام جلوتر پیش می رود، کارفرما تصمیم می‌گیرد تعدادی از کارگران رسمی قدیم را هم به هر شکل که شده، قراردادی کند.

فقط سه نفر قبول نکردیم

"اوایل سال 90 آمدند و 20 نفر از رسمی‌هایی را که کم سابقه‌تر بودیم، برای قراردادی شدن انتخاب کردند. 17 نفر از انتخابی‌ها که قرار بود با قرعه مدیران و کارفرمایان به جرگه کارگران موقت و قراردادی بپیوندند، با هر شیوه‌ای که بود اقناع شدند و قراردادی شدن را پذیرفتند، ما سه نفر بودیم که قبول نکردیم، مدیران وعده دادند، تهدید کردند اما ما حاضر نشدیم بپذیریم و خوب هم می‌دانستیم که "قانون" طرف ماست."

گفتند قانون فقط حرفه

"مدیرعامل ادعا می‌کرد که قانون کاغذ نوشته‌ای است که اجرانخواهد شد، او بارها می‌گفت: قانون فقط حرفه و اگر میخواهید کار کنید باید قراردادی شدن را بپذیرید و مثل دیگران ادامه دهید."

آقای کاف از پافشاری خود و دو تن از همکارانش و مصائبی که به خاطر این مقاومت قانونی متحمل شده اند قصه‌ها می‌گوید. از نامه مدیر عامل برای مدیر اداری که بایستی حقوق این سه نفر تا زمانی که قراردادی شدن را نپذیرفته‌اند، قطع شود، از قطع شدن موقت حقوق و مزایا و از اولین شکایت به اداره کار که البته آخرین باری نیست که آقای کاف مجبور می‌شود برای دفاع از حقوق شغلی خود، راهروهای پر پیچ و خم قانون را گز کند و باز دوباره از نو برگردد سرجای اول.

به دلیل مقاومت اخراج شدیم

"دقیقا سه ماه بعد اخراج شدیم. به اداره کار شکایت کردیم و کارفرما دعوا را باخت، اداره کار حکم داد که اجبار برای قراردادی شدن غیر قانونی است. اوایل همان سال 90 بود که سر کار بازگشتیم. اما مصیبت از جایی آغاز شد که کارفرما دشمنی را علنی کرد."

آقای کاف که پیش از این ماجراها سرپرست فنی مهندسی بود، مجبور می شود در نگهبانی بنشیند: وقتی برگشتیم، ما هر سه را در نگهبانی نشاندند و گفتند از این به بعد باید اینجا کار کنید.

"دوباره شکایت کردیم و این بار حکم ابقاء در سمت‌های قبلی را گرفتیم. اداره کار تاکید کرد که باید من را به همان «واحد فنی و مهندسی» برگردانند.

در گیرودار این کشاکش‌ها، همواره مطالبات ما با تاخیر پرداخت می‌شد و هرگز هم به سر پست‌های قبلی برنگشتیم. در این بین، یکی دو بار هم اخراج شدیم که هر بار با حکم اداره کار به شرکت رجوع کردیم."

به ابقاء اصرار کردم، در کیوسک محبوس شدم

"اواخر سال 91 که بر ابقاء در سمت قبلی اصرار کردم، پای ماموران اداره کار به شرکت باز شد و کارفرما تحت فشار قرار گرفت، یک روز بعد از رفتن ماموران، لجاجت کارفرما کار خودش را کرد، یک کیوسک آوردند که روی دیواره‌اش نوشته شده بود: «واحد فنی و مهندسی»."

آقای کاف سه سال است که از صبح تا غروب در همین کیوسک با ابعاد یک متر در یک متر می‌نشیند و عملا هیچ کاری نمی کند، روی کیوسک نوشته شده واحد فنی و مهندسی تا کارفرما قانون را به راحتی دور بزند و از طرف دیگر کارگری را که در مقابل فشار غیرقانونی مقاومت کرده، به مرز استیصال بکشاند.

آقای کاف حق استفاده از سرویس بهداشتی عمومی شرکت را ندارد، حق رفتن به رستوران ندارد و غذایش را از نگهبانی تحویل می گیرد و طبیعی است که می‌اندیشد ده سال تا بازنشستگی راه است و سرکردن در یک کیوسک کوچک برای این مدت طولانی ممکن نیست .

گفتم زندانی شدم، گفتند نمی‌توانیم اجبار کنیم به شما اتاق بدهند

"بعد از این که «کیوسک نشین» شدم، به دادگستری مراجعه کردم. مدیرعامل را خواستند. گفت: دروغ می‌گوید. چون با شرکت دشمنی دارد صلاح نمی دانیم به تجهیزات و دستگاههای ما نزدیک شود، صلاح نمی‌دانیم کار کند. ادعا کرد به من اتاق داده است.

باز هم سراغ اداره کار رفتم. گفتند نمی‌توانیم اجبار کنیم به تو اتاق بدهند. گفتم زندانی شده ام. گفتند زندانی معنایی ندارد،در شغل خودت هستی. حقوق خودت را می‌گیری، حالا اگر از نظر شخصیتی به تو توهین شده می توانی به پلیس مراجعه کنی."

مدیرعامل می‌گوید استعفا بده

حالا آقای کاف از اداره کار هم هیچ پاسخی نگرفته . آقایان مسئول میگویند مجبوری با شرایط موجود بسازی و مدیرعامل هم می گوید اگر ناراحتی استعفا بده.

سرنوشت آن دو کارگر دیگر هم که نپذیرفتند قراردادی شوند، چندان بهتر نبوده‌است. یکی از آنها همان سالها سرطان می‌گیرد و دو سال بعد فوت می‌کند، آقای کاف این همه کشاکش و استرس را در سرنوشت همکار متوفی خود بی تاثیر نمی داند. آن دیگری هم این روزها دوباره اخراج شده و درگیر و دار شکایت مکرر به اداره کار و رجوع چندباره به هیات‌های حل اختلاف است.

آقای کاف و همکارانش نمونه کوچکی از قربانیان سیاست های موقت سازی هستند، سیاست‌هایی که سرراست و دقیق، امنیت شغلی کارگران را نشانه گرفته اند و دست کارفرمایان را برای هرنوع جرح و تعدیل در ساختار نیروی کار باز می‌گذارند.

از طرف دیگر کارفرمایی که «پول» دارد و از «قدرت» هم بهره مند است، بلد است چگونه قانون را دور بزند و ادعا کند که این کاغذپاره‌ها فقط حرف است و دقیقا به همین علت است که آقای کاف سه سال متوالی، بیکار درون یک کیوسک محبوس مانده است.

منبع:ایلنا-8شهریور

از کارگران مجتمع آلومینیم المهدی-هرمزآل چه خبر؟

ایسنا طی گزارشی بتاریخ8شهریور،از بلاتکلیفی19کارگر اخراجی مجتمع آلومینیم المهدی-هرمزآل، واگذاری تصمیم گیری درباره اخراج کارگران خدماتی این شرکت به اداره کاروعدم پرداخت حقوق ومطالبات مردادماه تمامی کارگران،خبرداد.

برپایه این گزارش،19 کارگر اخراجی آلومینیم المهدی-هرمزآل هنوز در کارخانه حضور دارند، اما سر پست خود نیستند.

درجلسه شورای تأمین استان درباره شرکت آلومینیوم المهدی هرمزآل تصویب شد که اگر تصمیم‌گیری برای این شرکت صورت می‌گیرد، در شورای تأمین استان این تصمیم اتفاق بیفتد.

تصمیم گیری درباره اخراج کارگران خدماتی این شرکت به اداره کار واگذار شد و بنا شد اگر اخراجی بخواهد در این شرکت صورت گیرد با ارائه مدارک لازم به کمیته انضباطی باشد.

وضعیت بیمه تکمیلی کارگران شرکت نیز در این جلسه تصویب شد، ولی هنوز به مرحله اجرایی نرسیده است.

حقوق و مزایا کارگران تا تیرماه پرداخت‌ شده ‌و حقوق مردادماه هنوز پرداخت‌ نشده است.

اخراج 30کارگر کارخانه روغن شاد گل!

از ابتدای ماه جاری دست‌کم 30 کارگر کارخانه تولید روغن شاد گل در شهرستان نیشابور اخراج شده‌اند.

به گزارش8شهریورایلنا،تعدادی از کارگران اخراج شده با اعلام این خبر افزودند: تا پیش از این اتفاق حدود 70 کارگر بودیم اما از ابتدای شهریورماه جاری به دلیل آنچه از سوی کارفرما «رکود بازار فروش محصولات» عنوان می‌شود، در قالب یک گروه 30 نفره اخراج شدیم.

کارخانه روغن شادگل در شهرک صنعتی خیام نیشابوری واقع شده است و از قرار معلوم هرکدام از کارگر اخراج شده تا نزدیک به 10 سال سابقه کاری داشته‌اند.

به گفته آنان کارفرمای این واحد تولیدی مدعی است توان پرداخت به موقع حقوق حدود 70کارگر شاغل در کارخانه را ندارد، به همین دلیل بااخراج کارگران قصد کاهش هزینه‌های جاری کارخانه را دارد.

به گفته آنان این اخراج ‌ها در حالی اتفاق افتاده است که پیشتر کارفرما در تاریخ 15مرداد، کارخانه را به بهانه تعطیلات تابستانی تعطیل کرده بود و از آن زمان تاکنون نیز این واحد صنعتی به دلیل آنچه که انجام تعمیرات عنوان می‌شود؛ تعطیل باقیمانده است.

این کارگران می‌گویند از مجموع همکاران باقی‌مانده آنها تنها حدود 20 نفر تقریبا به صورت روزانه در محل برای انجام تعمیرات کارشان حضور دارند و در مقابل سایر کارگران باقیمانده هنوز نمی‌دانند که قرار است توسط کارفرما چه کاری برعهده آنها محول شود.

عدم پرداخت4ماه حقوق کارگران کارخانه مهر ایران!

کارگران کارخانه بخاری سازی مهر ایران درکیلومتر 2جاده نیشابور به مشهد طی 4ماه گذشته دستمزدی دریافت نکرده‌اند.

به گزارش8شهریورایلنا،منابع کارگری در این واحد تولید انواع بخاری وشومینه های گازی گزارش داده‌اند معوقات مزدی کارگران مربوط به چهار ماه گذشته می شود و علاوه بر این بخش قابل توجهی از حق بیمه کارگران به سازمان تأمین اجتماعی پرداخت نشده است.

به گفته آنان مطالبات معوقه کارگران مهر ایران در حالی به تاخیر افتاده است که در فاصله سال 89 تا 90 فعالیت این واحد تولیدی با 200 کارگر به دلیل افزایش بدهی و زیان مالی تعطیل شده بود.

برپایه این اظهارات اگرچه اخیرااین کارخانه مجددا فعالیت تولید خود را با بازگشت بکارحدود 20 کارگر از سر گرفت اما در حال حاضر به دلیل مشکل نقدینگی پرداخت مطالبات مزدی این کارگران با سه تا چهار ماهه تاخیر همراه است.

به گفته کارگران کارخانه بخاری سازی مهر ایران، بخشی از مشکلات مالی این کارخانه مربوط به حادثه آتش سوزی این واحد تولیدی در خرداد ماه سال 93 مربوط می‌شود که از آن موقع تا به امروز این واحد صنعتی نتوانسته است خسرات های ناشی از این اتفاق را جبران کند.

تجمع کامیون داران تاکستانی به روز چهارم کشید

این کامیون داران که تعداد آنها ۱۰۰ نفر است چهار روز است در اعتراض به این رویه و تعیین تکلیف این موضوع تجمع کرده اند و از بردن بار خودداری می کنند.

این کامیون داران می گویند شرکتهای باربری از آنها وجهی بیشتر از عرف باربری برای دادان بار به آنها طلب می کنند.

به گزارش8شهریورجوان،یکی از کامیون داران حاضر در تجمع گفت: حق کمیسیون ۱۳ درصد است ولی باربری ها ۳۰ درصد حق کمیسیون می خواهند.

آنها همچنین می گویند برخی از راننده های غیر بومی برای بدون بار و خالی به منزل برنگردند این حق کمیسیون اضافی را می پردازند و باربری ها هم ترجیح می دهند به خاطر سود بیشتر بار را در اختیار آنان قرار دهند.

اگر چه مسولان استان و شهرستان تاکستان برای حل این مشکل از روز دوم جلسه گذاشته اند اما در حال حاضر به نتیجه ای نرسیده اند و علاقه ای به اطلاع رسانی در این زمینه ندارند.

تجمع رانندگان سازمان حمل ونقل جاده‌ای قزوین مقابل فرمانداری

پیش از ظهر امروز8شهریور، جمعی از رانندگان بخش حمل ونقل جاده‌ای قزوین در مقابل فرمانداری قزوین تجمع کردند.

به گزارش 8شهریورصبح قزوین، عده‌ای از رانندگان بخش حمل ونقل جاده‌ای قزوین پیش از ظهر امروز(دوشنبه) برای رساندن صدای اعتراض خود به گوش مسئولان قزوین مقابل فرمانداری تجمع کردند.

به گفته این رانندگان این اولین بار نیست که برای بیان مشکلات خود تجمع می‌کنند و قبلا نیز در باربری قزوین با تجمع اعتراض خود را منتقل کرده بودند اما نسبت به خواسته‌های آنها رسیدگی صورت نگرفته است.

این رانندگان علت اعتراض خود را توزیع ناعادلانه بار برای رانندگان سازمان حمل و نقل و عدم اعلام بار از سوی پایانه‌ها به مدت 22 روز مطرح کردند و گفتند نسبت به عملکرد ضعیف مدیریت اداره کل حمل و نقل و پایانه‌های استان قزوین اعتراض دارند.

گفتنی است، رانندگان معترض از مسئولان فرمانداری قزوین و شهرستان البرز خواستار رسیدگی به مشکلات خود شدند.

تجمع اعتراضی درمانگران اعتیاد مقابل ستاد مبارزه با موادمخدر!

صبح امروز8شهریور،درمانگران اعتیاد در اعتراض به توزیع داروی «اکسی کدون» و واگذاری نظارت بر مراکز درمانی به بخش خصوصی، در مقابل ساختمان ستاد مبارزه با موادمخدر تجمع کردند.

به گزارش 8شهریورجوان، بعد از انتشار خبر توزیع داروی شبه هروئین اکسی کدون در داروخانه ها و خطر تکرار فاجعه ترامادول و همچنین خبر واگذاری نظارت بر مراکز درمان اعتیاد به بخش خصوصی، تجمعی مقابل ساختمان ستاد مبارزه با مواد مخدر شکل گرفت.

حدود 300 درمانگر اعتیاد بعد از آنکه 2 روز گذشته نامه ای با امضای 4400 پزشک درمانگر اعتیاد خطاب به رئیس ستاد مبارزه با مواد مخدر نوشتند، امروز مقابل ساختمان این ستاد تجمع کردند.

این نامه بلند بالا 2 روز گذشته خطاب به رئیس جمهور به عنوان رئیس ستاد مبارزه با موادمخدر با هدف استمداد از وی برای حل مشکلات نوشته شده بود.

تجمع اعتراضی زنان شهرک نشین حاشیه گیلانغرب مقابل فرمانداری!

صبح امروز8شهریور، تعداد زیادی از زنان شهرک نشین حاشیه گیلانغرب به عنوان اعتراض به نبود زیر ساختهای رایج از جمله گاز، جاده آسفالت، شبکه فاضلاب و نبود جدول گذاری و عدم برخورداری از فضاهای سبز و حتی فضاهای آموزشی در فرمانداری گیلانغرب تجمع و خواستار رفع مشکلات خود به عنوان شهروندان گیلانغربی شدند.

به گزارش 8شهریورمطلع الفجر، در آخرین روز از هفته دولت جمعی از ساکنان شهرک های محروم در گیلانغرب جلوی فرمانداری این شهرستان تجمع کردند.

ماه هاست که ساکنان دو شهرک حاشیه در گیلانغرب حقوق شهروندی خود را مطالبه میکنند اما به دلیل بی توجهی به مسئولان تعداد زیادی از زنان شهرک نشین حاشیه ای گیلانغرب به عنوان اعتراض به نبود زیر ساختهای رایج از جمله گاز، جاده آسفالت، شبکه فاضلاب و نبود جدول گذاری و عدم برخورداری از فضاهای سبز و حتی فضاهای آموزشی در فرمانداری گیلانغرب تجمع و خواستار رفع مشکلات خود به عنوان شهروندان گیلانغربی شدند.

بر اساس این گزارش مصوبه دولت در سال 92 از الحاق روستای سراب و شهرک رجایی در مجاورت شهر گیلانغرب به این شهر خبر داد، مصوبه ای که تاکنون به دلیل بی توجهی مسئولین جز محرومیت و بی توجهی ره آوردی برای مردم محروم این شهرک های حاشیه ای نداشته است.



براساس مصوبه دولت در سال 92 روستای سراب در حاشیه جنوب شرقی و واحدهای مسکونی واقع در حاشیه جنوبی شهر با نام شهرک شهید رجایی به شهر گیلانغرب الحاق شدند اما تاکنون از ابتدایی ترین خدماتی که وعده داده شده بود به عنوان یک شهروند از آن بهرهمند شوند، بی نصیب اند.

وعده های مسئولان در طرح و اجرای این مصوبه این بود که اهالی این دو نقطه مسکونی تازه الحاق شده به شهر از همه خدمات شهری برخوردار شوند اما در گیر و دار این الحاق گازرسانی، جاده آسفالت معابر، طرح هادی و جدول گذاری و دفع فاضلاب به عنوان ابتدایی ترین حقوق این شهروندان محقق نشد.

حتی در دو سال اخیر با تغییرات مدیر اجرایی در شهرستان گیلان غرب هم علی رغم اعلام اینکه اعلام کرده اند در صدد رفع مشکلات هستند اما تاکنون این شهرک های مهجور مانده، در سایه بی توجهی واقع شده اند و حتی تنها خانه بهداشت روستایی این روستای ملحق شده یعنی سراب، هم جمع آوری و برداشته شد.

جان باختن یک کارگرساختمانی درزنجان براثر سقوط ازارتفاع!

مسؤول روابط عمومی فوریت‌های پزشکی استان زنجان از وقوع یک حادثه سقوط در شهر زنجان خبر داد و گفت: در این حادثه کارگر ساختمانی به دلیل شدت جراحات ناشی از حادثه سقوط جان خود را از دست داده است.

به گزارش8شهریورفارس،جواد مرادی امروز از وقوع یک مورد حادثه سقوط در خیابان صفای زنجان خبر داد و اظهار کرد: در این حادثه یک مرد 40 ساله از یک ساختمان چهار طبقه سقوط کرده بود.

وی ساعت وقوع حادثه سقوط را 11 و 30 دقیقه روز گذشته اعلام و اضافه کرد: همکاران اورژانس از پایگاه‌های قائم و ولی عصر به محل حادثه اعزام شده و فرد مصدوم را با وجود نداشتن علائم حیاتی به بیمارستان موسوی زنجان منتقل کردند.

هشتم شهریورماه1395