خبرگزاری هرانا ـ بر اساس سه گزارش مختلف، چهار کارگر شرکت فالیز پژوهش پارس و حدود ۳۰ کارگر شرکت فراوردههای تزریقی و دارویی در راستای تعدیل نیرو از کار اخراج شدند، از سوی دیگر نیز ۳۰۰ کارگر در پی تعطیلی یک واحد صنعتی در بافق اجباراً از کار بیکار شدند.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از ایلنا، چهار کارگر قرار دادی شرکت فالیز پژوهش پارس در اهواز، صبح دیروز از کار بیکار شدند.
این کارگران که از طریق شرکت فالیز پژوهش پارس در زمینه تولید دستگاهای حفاری وتعمیر بازسازی در شهرک صنعتی شماره دو اهواز شاغل بوده و هنوز بابت سه ماه مزد پرداخت نشده طلبکارند در تماسی گفتند که پس از خاتمه یافتن قرارداد کار پیمانکار حاضر به بستن قرارداد جدید نشده است.
این کارگران میگویند: “تا پیش از این به اتفاق ۱۰ کارگر در این کارگاه مشغول کار بودیم تا اینکه روز گذشته (دوشنبه ۳۱ خرداد ماه) موعد قراردادهایمان سر رسید و در نتیجه به دلیل اعلام عدم نیاز از سوی کارفرما اخراج شدیم”.
آنها در عین حال از احتمال افزایش این تعدیلها ابراز نگرانی کرده و گفتند: “اواخر سال گذشته تعداد همکاران آنها نزدیک به ۳۵ نفر بود و از قرار معلوم مشکلات مالی کارفرما باعث شد تا از اسفند ماه تعدیلها آغاز شود”.
به گفته یکی از کارگران اخراجی این واحد تولیدی با وجود اخراج شمار قابل توجهی از کارگران، بینظمی در پرداخت حقوق همچنان در این واحد تولیدی ادامه دارد.
بنا بر اظهارات این کارگران از آنجایی که هنوز شکایت همکاران پیشتر تعدیل شده آنها در اداره کار اهواز بی نتیجه مانده است در حال حاضر آنها نیز در پی گیری مطالبات صنفی خود از طریق اداره کار مردد شدهاند.
شرکت فراوردههای تزریقی و دارویی ۳۰ نفر از کارگرانش را اخراج کرد
در گزارش دیگری ایلنا خبر داد، فراوردههای تزریقی و دارویی در حدود ۳۰ نفر از کارگران خود را پس از اتمام قراردادهایشان در پایان خرداد ماه اخراج کرد.
یکی از کارگران شرکت فراوردههای تزریقی و دارویی با اعلام این خبر گفت: “۳۰ نفر از کارگران این شرکت که ۲ نفر از آنها استخدامی و الباقی دارای قراردادهای ۳ ماهه بودند؛ پس از اتمام قراردادهاشان در پایان خرداد از شرکت اخراج شدند”.
شرکت فراوردههای تزریقی و دارویی از مهر سال ۹۳ تا اواخر سال ۹۳، در حدود ۹۰ نفر ازکارگران قراردادی خود را به دلیل فرسودگی ماشین آلات و پایین آمدن سقف تولید اخراج کرده بود.
کارگران اخراجی این شرکت در همان زمان گفته بودند که اخراج آنها بر اثر فشارهای وزیر بهداشت به دلیل فرسودگی ماشین آلات بوده است اما اخراج ۳۰ کارگر این شرکت در پایان خرداد سال جاری در حالی است که این شرکت تولید فراوردههای تزریقی از سال گذشته کلیه ماشین آلات تولیدی خود را تعویض کرده است.
گفتنی است اخراج کارگران این کارخانه در حالی از سال ۹۳ تاکنون ادامه یافته که مدیرعامل این شرکت هر سال به عنوان کارآفرین نمونه از سوی دولت انتخاب میشود.
بیکاری ۳۰۰ کارگر در پی تعطیلی یک واحد صنعتی در بافق
خبرگزاری ایلنا در سومین گزارش خود خبر داد، در پی تعطیلی مجتمع معدنی صنعتی آهن و فولاد بافق در استان یزد، ۳۰۰ کارگر بیکار شدند.
در روزهای گذشته مجتمع معدنی صنعتی آهن و فولاد بافق تعطیل شده است و همه ۳۰۰ کارگر آن بیکار شدهاند.
از قرار معلوم، ناتوانی در تامین انرژی و سوخت دلیل تعطیلی این واحد صنعتی اعلام شده است.
این پروژه در اسفندماه سال گذشته افتتاح شد اما پس از سه ماه فعالیت به علت عدم همکاری شرکت گاز و ناتوانی در تامین سوخت، این واحد صنعتی به طور کامل تعطیل شد.
کارگران این مجتمع معدنی و صنعتی میگویند در روزهای آینده برای دریافت بیمه بیکاری مراجعه خواهند کرد.