«آمدنیوز»/ گروه سیاسی- محمود احمدینژاد که بر اساس گزارشها، سودای بازگشت دوباره به عرصه سیاسی کشور را دارد، آنچنان با اطمینان از عدم رد صلاحیت خود سخن میگوید که گویی آنهمه فساد و اختلاس و ویرانی کشور در دولت او اتفاق نیفتاده است. او که از پشتیبانی «احمد جنتی» دبیر شورای نگهبان نیز دلگرم است، میگوید: «شورای نگهبان دلیلی برای رد صلاحیت او در دست ندارد.»
محمود احمدینژاد که از «کش ندادن» و «عدم پیگیری پروندههای متعدد قضایی خود» اطمینان حاصل کرده، انتشار گمانهزنیها درباره رد صلاحیت خود را، «خبرسازی و عملیات روانی مخالفان برای ناامید کردن طرفدارانش» عنوان کرده و گفته است: «واقعا چه دلیلی دارد که شورای نگهبان بنده را رد (صلاحیت) کند؟»
پیش از این سایت خبری پایش به نقل برخی منابع نزدیک به شورای نگهبان، از احتمال رد صلاحیت احمدینژاد در هر انتخابات پیش رو خبر داده بود.
اصولگرایان و محافظهکاران دو سال پایانی ریاستجمهوری احمدینژاد در دولت نهم را، بدترین سالهای مدیریت کشور پس از وقوع انقلاب مینامند و معتقدند او با «خانهنشینی ۱۱ روزه» و «مخالفت با نظر رهبری درباره انتصاب مشایی»، از دستور رهبر ایران به صورت آشکار سرپیچی کرده است.
این اصولگرایان معتقدند احمدینژاد در دستورات دیگری که هرگز رسانهای نشد، بارها با رهبر جمهوری اسلامی به تقابل برخاسته است.
روز گذشته احمد کریمی اصفهانی دبیرکل اصولگرای جامعه اصناف و بازار در اظهار نظری، با بیان اینکه امیدواریم روزی شاهد محاکمه احمدینژاد باشیم و به تمامی اتفاقات و خیانتها و مفاسد در آن دوران رسیدگی شده و همه مردم در جریان جزییات آن قرار بگیرند، گفت: «اگر مردم این خیانتها و مفاسد را بدانند و متوجه آن باشند، حتما شرایط و احتمالات برای موفقیت آقای احمدینژاد در انتخابات تغییر خواهد کرد.»
احمدینژاد اخیرا در دیدار برخی هوادارانش با وی که خواستار نامزدی او در انتخابات آینده شدهاند، از دادن پاسخ مثبت خودداری کرد اما با اشاره به اخبار مربوط به احتمال نامزدیاش در انتخابات ۹۶ گفته است: «نمیدانم چرا عدهای اینقدر ترسیدهاند؟»
رییس دولت سابق ایران اشاره نکرده که ترس مردم از حضور مجدد او در عرصه سیاست، بیارتباط با «ویرانی کشور»، «غارت منابع اقتصادی توسط خود و اطرافیانش»، «عدم وجود ثبات مدیریتی در کشور»، «عدم وجود آرامش و امنیت روانی در جامعه» و «اختلاس و فساد و دزدیهای کلان» نیست؛ در واقع او مانند همیشه خود را به «کوچه سمت چپ» زده و مخاطب را «نا آگاه» پنداشته است.
وی گفته است که نه تنها اصلاحطلبان و طرفداران دولت، که برخی اصولگرایان نیز از احتمال کاندیداتوری او به هراس افتادهاند.
رئیس دولت سابق در واکنش به دعوت طرفدارانش برای نامزدی در انتخابات گفت: همین که شما امروز از من میخواهید در انتخابات نامزد شوم و از شنیدن خبر احتمال نامزدی ما خوشحال شدهاید، نشان میدهد که اینها [دولت روحانی] گند زدهاند!
از ادبیات محمود احمدینژاد به عنوان یکی از «سیاهترین» ادبیات رایج در میان سیاستمداران سده اخیر ایران نام برده میشود.
ویرانیهای اخلاقی بر جای مانده از هشت سال زمامداری احمدینژاد، هنوز بر تارک جامعه پیداست؛ «دروغ»، «تهمت»، «خیانت در امانت»، «نهادینه شدن فرهنگ سوء استفاده از بیتالمال»، «هتاکی» و … نکات تاریکی است که فعالان سیاسی و مردم را از حضور مجدد او در عرصه سیاست ایران به «ترس» انداخته است؛ «نقاط سیاهی» که هنوز از جامعه رخت بر نبسته، بلکه «نهادینه» نیز شده است.
در همین ارتباط غلامعلی جعفرزاده نماینده مردم رشت در مجلس نهم روز گذشته در مصاحبه با عصر ایران در مورد حضور احمدینژاد در انتخابات ریاستجمهوری دوازدهم گفت: منتظر آن روز تاریخی که احمدینژاد و روحانی با هم رقابت میکنند هستم تا نظر مردم را ببینم. وی ادامه داد: مردم ایران هوشیارتر از آن هستند که با پیشنهاد یارانه ۲۵۰ هزار تومانی به احمدی نژاد رای بدهند.
نماینده منتخب مجلس دهم افزود: مردم به عقلانیت سیاسی و اجتماعی رسیدهاند که دیگر نمیشود با شعور آنها با پول بازی کرد. احمدینژاد نشان داده است که تمام ابزارش برای رسیدن به قدرت پول است و آنهم پولی که از جیب بیت المال است نه جیب خودش.