- ادامه اعتراض کارگران شهرداری بروجرد دراعتراض به عدم پرداخت 6ماه حقوق!
- سومین تجمع اعتراضی بازنشستگان مخابرات استان اصفهان درسال جاری!
- کارگران کارخانه فولاد بناب در مرخصی اجباری!
-«دروغ» سهم ۲۰ ماه سفره خالی کارگران کارخانه فروکروم بافت
- گزارش تصویری از تجمع اعتراضی کارگران پالایشگاه گاز پارسیان مهر
- له شدن دست کارگری هنگام کاربا دستگاه بتن ریزدر یک پروژه شهری!
ادامه اعتراض کارگران شهرداری بروجرد دراعتراض به عدم پرداخت 6ماه حقوق!
جمعی از کارکنان و کارگران شهرداری بروجرد که از ابتدای سال 1394 تاکنون فقط سه ماه حقوق دریافت کرده اند، خواستار تسریع در پرداخت حقوق معوقه خود هستند.
به گزارش 3دی ایرنا، تاخیر حدود شش ماه در پرداخت حقوق کارکنان و کارگران شهرداری بروجرد موجب شده تا این افراد با مشکلات و چالش های جدی مواجه شوند.
طی کردن شش ماه از سال و زندگی بدون هیچ منبع درآمدی برای هیچکس ساده نیست اما کارکنان شهرداری بروجرد و کارگران زحمتکش خدمات شهری این مجموعه با وجود زن و فرزند، اجاره خانه و دفترچه های اقساط بانکی هر روز به جای دست پر شرمندگی را به خانه می برند.
کارگران شهرداری بروجرد بهار و تابستان، آغاز سال تحصیلی و شب یلدا را در شرمندگی زن و فرزندان خود سپری کردند و از ترس صاحبخانه و اقساط بانکی روزها و شب ها را در استرس به سر می برند.
یکی از کارگران شهرداری بروجرد اظهار داشت: دریافت نکردن حقوق و سفره های خالی موجب به خطر افتادن سلامت روحی، روانی و بنیان خانواده کارگران شده است.
وی که مایل به ذکر نام خود نبود، افزود: در روزهای اخیر شنیده شده شهرداری درصدد تامین وام به مبلغ 200 میلیارد ریال است تا بتواند از این طریق مشکل تاخیر در پرداخت حقوق کارگران را برطرف کند.
وی گفت: اوضاع شهرداری بروجرد خراب تر از آن است که با وام 200 میلیارد ریالی برطرف شود اما انتظار می رود این شایعه به واقعیت تبدیل و هرچه سریعتر بخشی از مشکلات مالی شهرداری بروجرد برطرف شود.
وی افزود: درهمین ماه سال فقط سه ماه حقوق دریافت کرده ایم و هر روز با شرمندگی به خانه می رویم.
وی تاکید کرد: برخی از کارگران یا کارمندان شهرداری دو شغل دارند و برخی دیگر زن و مرد کارمند هستند ولی برای برخی از کارگران و کارمندان حقوق شهرداری تنها منبع درآمدی است لذا پرداخت نشدن حقوق، زندگی آنها را با مشکل جدی مواجه می کند.
یکی دیگر از کارگران شهرداری بروجرد گفت: هر شب زباله ها را جمع آوری و به وظایف خود بدون دریافت هیچ مزدی عمل می کنیم و از مسئولان شهرداری انتظار داریم گام های اساسی برای حل مشکلات مالی این مجموعه بردارند.
وی افزود: شاید اگر کمی دقت کنیم هزینه بنرهای تعریف و تمجید و بسیاری از هزینه های اضافه شهرداری بتواند در ماه حقوق حداقل تعداد اندکی از کارگران که قادر به تامین نان شب فرزندان خود نیستند را جبران کند.
وی اظهار کرد: برخی از کارگران و نیروهای شهرداری با جمع آوری زباله های خشک و کارتن و فروش آنها پول فقط نان شب را به خانه می برند.
این کارگر زحمت کش خدمات شهری افزود: برخی از همکاران ما در ساعات غیراداری با چرخ دستی میوه می فروشند تا بتوانند حداقل در مقابل صاحبخانه ها شرمنده نشوند و اثاثیه آنها در کوچه ریخته نشود.وی گفت: امروز بی توجهی به حقوق کارکنان شهرداری موجب شده تا کرامت و شخصیت این افراد در مقابل جامعه و خانواده هایشان با تهدید مواجه شود.
شهرداری بروجرد با داشتن دو منطقه، یکهزار و 700 نیرو و 100 نیروی پیمانکار دارد که به دلیل مشکلات اقتصادی، پرداخت چند ماه حقوق کارکنان به تعویق افتاده است.
سومین تجمع اعتراضی بازنشستگان مخابرات استان اصفهان درسال جاری!
جمعی از بازنشستگان شرکت مخابرات استان اصفهان دست به تجمع اعتراضی در محل این شرکت در چهارباغ بالا زدند.
طی سالجاری این سومین تجمع بازنشستگان مخابرات اصفهان است و پیش از این نیز طی طوماری به مسئولین ، این عده خواستار رسیدگی به وضعیت هتل و همچنین مطالبات رفاهی که برخی از استانها نیز پرداخت کرده اند شده بودند که هنوز پاسخ قانع کننده ای به آنان داده نشده است.
بنابه گزارشات منتشره بتاریخ3دی، جمعی از بازنشستگان شرکت مخابرات استان اصفهان در محل این شرکت در چهارباغ بالا بمنظور فروش هتل درمشهد و دیگر مطالبات بازنشستگان تجمع که با هماهنگی ۵ تن از نمایندگان آنان ((مسئولین سابق شرکت مخابرات )) با سرگلزایی رئیس گروه بازرسی شرکت مخابرات ایران در این زمینه به بحث و گفتگو پرداختند.
رئیس گروه بازرسی شرکت مخابرات ایران اعلام داشت صورت جلسه ای بین آنان با مدیریت مخابرات استان اصفهان تنظیم که پس از نظر سنجی از اعضای ذینفع در صندوق حداکثر از ۱۶ آذر ماه ۹۴ بمدت دو ماه اقدام به حسابرسی فروش ؛همراه با حسابرسی هزینه های انجام شده هتل با حضور نمایندگان اعضای ذینفع در صندوق پس انداز بعمل می آید.
لازم به توضیح است بحث فروش هتل احداثی درمشهد از سال ۹۳ مطرح ولی علیرغم قول های مدیر عامل شرکت تاکنون اقدام عملی صورت نگرفته است.
کارگران کارخانه فولاد بناب در مرخصی اجباری!
این روزها انتشار اخباری در خصوص اخراج درمجتمع فولاد بناب که یک هزار و 800 پرسنل دارد شنیده میشود، اما مسئولان امر معتقد هستند این واحد تولیدی تعطیل نشده و تنها تعدادی از کارگران به مرخصی با حقوق رفتهاند.
به گزارش 3دی فارس،نورالله خیری مدیر روابط عمومی مجتمع فولاد صنعت بناب گفت: در حال حاضر به دلیل نبود نقدینگی و سرمایه در گردش، رکود اقتصادی حاکم بر بازار، پایین آمدن قیمت محصولات تولیدی که توجیه اقتصادی ندارد، نبود بازار مصرف و همچنین به دلیل عدم تأمین مواد اولیه مناسب برخی از خطوط این مجتمع از جمله واحدهای ذوب غیرفعال هستند ولی کارخانه تعطیل نیست.
خیری سپس با رد هرگونه شایعه در خصوص تعدیل نیروی انسانی در این واحد تولیدی خاطر نشان کرد: هرگونه مطلبی در مورد تعدیل نیروی انسانی تکذیب میشود ولی به دلیل موانع ذکر شده و تعمیرات اساسی در خطوط تولید یک راهکار ریاضتی با همکاری کارکنان در دستور کار قرار گرفته و این با تعدیل فرق دارد. چرا که اخراج و یا معرفی به مراکز دولتی یا اداره کار انجام نشده که حتی هزینهای هم به دولت تحمیل نشود.
وی افزود: گرچه معرفی به اداره کار برای استفاده از بیمه بیکاری راهکاری قانونی بوده ولی مدنظر مسئولان شرکت نبوده است.
خیری افزود: از این رو تأکید میشود که تعدیل صورت نگرفته و پرسنل با حفظ حقوق و مزایا در مرخصی به سر میبرند و تأکید میشود که این مرخصی با عقد قرارداد و به صورت آنکال و آماده به کار بوده و هر لحظه احتمال فراخوانی برای حضور مجدد در مجتمع و آغاز به کار وجود دارد.
وی با رد موضوع تعویق چندماهه در پرداخت حقوق پرسنل این مجتمع تصریح کرد: حقوق هر ماه با چند روز تأخیر پرداخت شده ولی اضافه کاری و مطالبات جزئی همکاران چند ماهی است پرداخت نشده که انشاءالله با بهبود شرایط مالی پرداخت انجام خواهد شد.
شهرستان بناب با 140 هزار نفر جمعیت در 110 کیلومتری جنوب تبریز مرکز استان آذربایجان شرقی واقع شده و هم اکنون 20 درصد فولاد کشور در شهرستان بناب تولید و عرضه میشود و این شهرستان را به یکی از قطبهای تولید فولاد در کشور تبدیل کرده است.
«دروغ» سهم ۲۰ ماه سفره خالی کارگران کارخانه فروکروم بافت
یکی از کارگران فروکروم بافت گفت: بعد از گذشت ۱۵ روز از وعده مسئولین تهران، به مسئول مربوطه در اسفندقه مراجعه کردیم در جواب گفت اصلا در خصوص مشکلات شما با ما صحبت و تعاملی نداشته اند. متوجه شدیم که مسئولین تهران به ما دروغ گفتند، ما به هر دری زدیم فایده نداشت تا اینکه مجبور شدیم به رسانه ها مراجعه کنیم.
به گزارش3دی اقطاع، کارخانه فروکروم شهرستان بافت که حدود بیست سال از کلنگ خوردن آن می گذرد وبا وجود معادن کروم متعدد در شهرستان بافت و مناطق مجاور و پتانسیل کافی برای احداث آن، تاکنون بلا تکلیف مانده است.
یکی از کارگران نگهبان این کارخانه در خصوص مشکلاتش اظهار داشت: ۴ کارگر هستیم که در این کارخانه نگهبانی می دهیم و حدود ۲۰ ماه است حقوق نگرفته ایم ، به اداره کار شکایت کردیم، و اداره کار از طریق دادگستری درخواست کرد ولی واحد اجرای احکام دادگستری می گوید صندوق مورد نظر حکم دادگستری را تحویل نمی گیرد و می گوید مربوط به ما نیست.
وی ادامه داد: حتی به مسئولین تهران هم مراجعه کردیم در جواب ما گفتند یک سایت فروکروم در اسفندقه داریم با آنها گفتگو می کنیم حقوق عقب افتاده شما را پرداخت کنیم ولی بعد از ۱۵ روز از بازگشت به مسئول مربوطه در اسفندقه مراجعه کردیم در جواب گفت اصلا در خصوص مشکلات شما با ما صحبت و تعاملی نداشته اند. متوجه شدیم که مسئولین تهران به ما دروغ گفتند، ما هر دری هم زدیم فایده نداشت تا اینکه مجبور شدیم به رسانه ها مراجعه کنیم.
یکی دیگر از این کارگران در خصوص این مشکلات بیان داشت: این کارخانه اواخر دولت هاشمی رفسنجانی توسط جهانگیری که آن زمان وزیر صنعت و معدن بود کلنگ خورد، تاکنون بیست سال از کلنگ خوردن می گذرد و مسئولین آمدند و رفتند و این کارخانه را راه نیانداختند و فقط ما چهار کارگر را آنجا گذاشتند.
این کارگر ادامه داد: اکنون ۲۰ ماه است حقوق ما عقب افتاده و بعد از شکایت به اداره کار و صدور حکم دادگستری حدود ۸ ماه می گذرد و حکم اجرا نشده است.
وی گفت: به صندوق بازنشستگان تهران که از سهامداران شرکت است مراجعه کردیم گفتند، پرداخت حقوق شما با بانک صادرات است چون سهامدار است، بانک صادرات نیز می گوید پرداخت به عهده صندوق است و ما قربانی اختلاف این دو شده ایم.
کارگر کارخانه فروکرم در خصوص هزینه های زندگی اش گفت: از فرودین امسال به دلیل بدهی شرکت به تامین اجتماعی بیمه ما قطع شده و برای هزینه ای زندگی اینقدر از بازاریان و آشنایان پول قرض گرفته ایم که دیگر جرات چشم تو چشم شدن با آنها را نداریم.
وی در خصوص مراجعات بی نتیجه اش به مسئولین، گفت: برای رفع مشکلاتمان به فرماندار مراجعه کردیم و فرماندار کلا وجود این کارخانه را انکار کرد و گفت تعطیل شده است در حالی که این کارخانه در شهر دفتر داشته است. همچنین وساطت و رایزنیهای امام جمعه نیز جواب نداد و اکنون ما مانده ایم و ۲۰ ماه حقوق عقب افتاده و هزینه های زندگی و مسئولینی که اصلا پاسخگو نیستند.
این کارگر ادامه داد: تجهیزات کارخانه به علت بدهی توسط شرکتهای طلبکار مصادره شد و اکنون هم به دلیل بدهی که به اداره آب و برق داشت ، اداره برق کابلهایش را جمع کرد، اداره آب نیز آب را قطع کرده و درختهای محوطه آن به علت بی آبی حال خشک شدن هستند.
وی در پایان تاکید کرد: اگر مسئولین قصد دارند این کارخانه را راه بیاندازند خوب اقدامی کنند وگرنه تعطیلش کنند و ما را اینگونه بلاتکلیف نگذارند.
گزارش تصویری از تجمع اعتراضی کارگران پالایشگاه گاز پارسیان مهر
شماری از کارگران پالایشگاه گاز پارسیان در شهرستان مهر نسبت به وضعیت نامطلوب حقوق و مزایای پرداختی خود تجمع کردند که این تجمع پس از ساعتی با حضور یکی از مسئولان پالایشگاه و وعده پیگیری درخواست های آنان پایان پذیرفت.
درهمین رابطه:
تجمع اعتراضی کارگران قرارداد مستقیم پالایشگاه پارسیان دراعتراض به بدترشدن شرایط کاریشان!
صبح امروز1دی،جمعی از کارگران پالایشگاه پارسیان در اعتراض نسبت به مشخص نبودن وضعیت شغلی خود حدود یک ساعت تجمع کردند.
این کارگران که جمعا ۱۳۰ نفر هستند گفتند که پس از تغییر وضعیت در شرایطی بدتر از قبل قرار گرفتند و در شرایط کنونی نه از شرایط کارکنان قرار داد مستقیم و نه از مزایا و پاداش آخر سال کارگران خدماتی برخوردار نیستند.
به گزارش1دیایلنا،کارگران معترض از نامشخص بودن وضعیت شغلی خود خبر دادند و افزودند: این تجمع اعتراضی که حدود یکساعت به طول انجامید با حضور یکی از مسئولان پالایشگاه در جمع نیروهای معترض و دادن وعده رسیدگی به مشکلات کارگران قرارداد مستقیم پایان یافت.
کارگران معترض گفتند: این کارگران ۴سال پیش در راستای اجرای مصوبه دولت قبل از حالت پیمانکاری به قراردادی تبدیل وضعیت شدند اما از آن زمان تاکنون وضعیت پرداخت برخی از مزایای مزدی آنها بصورت نامعلوم باقیمانده است.
کارگران معترض افزودند: در حالی که قراردادهای کاری همگی آنها براساس مدرک تحصیلی کارشناسی و بالاتر و شرایطی بد آب و هوایی محل کارگاه تنظیم شده است، اما در مقابل مزایای مزدی آنها از کارگران دیگری که با مدارک تحصیلی پایینتر و زیر نظر پیمانکار در مشاغل خدماتی کار میکنند کمتر است.
شایان ذکر است شهرستان مهر در ۲۵ کیلومتری عسلویه قرار دارد و مانند عسلویه از هوای گرم و طاقت فرسایی برخوردار است کارکنان این پالایشگاه از کمترین مزایایی برخوردارند.
این کارگران که جمعا ۱۳۰ نفر هستند گفتند که پس از تغییر وضعیت در شرایطی بدتر از قبل قرار گرفتند و در شرایط کنونی نه از شرایط کارکنان قرار داد مستقیم و نه از مزایا و پاداش آخر سال کارگران خدماتی برخوردار نیستند.
کارگران افزودند: حدود ۲ سال است که درخصوص مشکلاتمان با مسئولین شهرستان و نماینده شهر در مجلس و فرماندار و مسئولین و مدیران پالایشگاه گرفته دیدارهایی داشتیم که هیچ نتیجهای در برنداشته است.
جان باختن کارگرمعدن معدن شن و ماسه قزل وقوم خلخال در حادثه سقوط از ارتفاع
کارگر 68 ساله خلخالی در حادثه سقوط از ارتفاع 30 متری در معدن شن و ماسه قزل قوم خلخال جان باخت.
این حادثه در حالی اتفاق افتاده که معدنکاران و دارندگان مجوز معادن شن و ماسه با بیتوجهی به اصول کار و به کاربردن کارگران ساده و بدون بیمه و زیرپاگذاشتن اصول کار حرفهای در معادن شن و ماسه و معادن سنگ هراز چند گاهی موجب معلولیت جسمی و فوت کارگران میشوند.
در این حادثه کارگر فوت شده کاملا کارگر ساده بوده و هیچ آشنایی به چالگذاری مواد منفجره برای تخریب معدن سنگ را نداشته و بی احتیاطی و سودجویی چنین معادنی موجب بروز خسارات جبرانناپذیر به خانواده متوفی شد.
به گزارش3دی فارس،این حادثه در حالی اتفاق افتاد که کارگر ساده معدن شن و ماسه به اتفاق تنی چند از کارگران مشغول حمل پاکتهای محتوی مواد منفجره برای چالگذاری و انفجار در ارتفاع بیش از 200 متر بودند که با سقوط به پایین و برخورد با صخرههای سنگی در دم جان باخت.
به علت عدم دسترسی انسانی به محل سقوط این کارگر معدن شن و ماسه جمعیت هلال احمر با دو تیم مجهز امدادی و تیم کوهستان در منطقه خمس بخش مرکزی خلخال وارد عمل شد و پس از سه ساعت تلاش جسد این کارگر ساده معدن شن و ماسه که از اهالی خلخال است از صخرهها با سختیهای فراوان و تلاش امدادگران و نجاتگران جمعیت هلال احمر به پایین معدن انتقال یافت و تحویل مراجع قضایی و انتظامی شد.
این حادثه در حالی اتفاق افتاده که معدنکاران و دارندگان مجوز معادن شن و ماسه با بیتوجهی به اصول کار و به کاربردن کارگران ساده و بدون بیمه و زیرپاگذاشتن اصول کار حرفهای در معادن شن و ماسه و معادن سنگ هراز چند گاهی موجب معلولیت جسمی و فوت کارگران میشوند.
در این حادثه کارگر فوت شده کاملا کارگر ساده بوده و هیچ آشنایی به چالگذاری مواد منفجره برای تخریب معدن سنگ را نداشته و بی احتیاطی و سودجویی چنین معادنی موجب بروز خسارات جبرانناپذیر به خانواده متوفی شد.
بنابهمین گزارش،شرایط کاری و قانون کار در برخی از محیط های کاری اینگونه از سوی پیمانکاران و صاحبان معادن شن و ماسه زیرپاگذاشته میشود که بعضا موجب این چنین حوادث ناگوار میشود.
معدن و کارگاه فرآوری شن و ماسه قزل قوم خلخال در 17 کیلومتری از شهرخلخال و در مسیر جاده خلخال به شاهرود واقع است .
له شدن دست کارگری هنگام کاربا دستگاه بتن ریزدر یک پروژه شهری!
روزگذشته،انگشتان دست کارگر میان سالی به هنگام کار با میکسر بتن ریز، در میان این دستگاه مانده و به شدت دچار آسیب شد.
به گزارش 3دی پایگاه خبری 125،علی امینی مدیر منطقه 2 آتش نشانی تهران که در محل حادثه، خیابان مرزداران، خیابان سپهر،حضور داشت، در این باره اظهار داشت: کارگر 47 ساله ای در یک پروژه شهری سرگرم کار بود که ناگهان دست راست وی در میان دستگاه بتن ریز گیر کرد و دیگر خارج نشد.
وی با اشاره به آسیب دیدگی شدید انگشتان دست این کارگر، افزود: آتش نشانان بلافاصله در محل حادثه حضور یافته و در شرایط بسیار دشوار در داخل کانال زیرزمینی، با استفاده از دستگاه برش موفق به آزاد کردن دست این کارگر شرکت پیمانکاری شدند.
این مدیر آتش نشانی علت وقوع این گونه حوادث را بی احتیاطی و رعایت نکردن موازین ایمنی دانست و خاطرنشان کرد: کارگر مصدوم بلافاصله توسط عوامل اورژانس به بیمارستان منتقل شد.
وی در این خصوص به کارگران توصیه کرد که در هنگام کار با این گونه دستگاه ها و ماشین آلات حتما باید از هوشیاری و دقت عمل بالایی برخوردار باشند و در هنگام خستگی و خواب آلودگی از انجام کار با این دستگاه ها جدا خودداری کنند.
سوم دی ماه1394